emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
προσπαθω να δω αν υπαρχει καποιος μεσα αλλα δεν μπορω να καταλαβω ... αν τα εχουν παρατησει μονα εκει ή ειναι καποιου... μεχρι να σιγουρευτω δεν θα κανω κατι αλλα αν οντως τα εχουν παρατησει ετσι τα κακομοιρα τι μπορω να κανω..? 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Κατάσταση γατιών, τόπου...
Φαγητό βλέπεις να έχουν, να πηγαίνει κάποιος??
Χωράει να τους βάλεις κάτι απο κάτω??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
η το μερος ειναι σαν παρατημενο... δε μπορω να καταλαβω.. θα κοιταξω καλυτερα σημερα το βραδυ που θα περασω απο εκει...
α και σημερα ειδα και μια σιαμ που δεν ηταν εκει προχθες...

julia
Διακεκριμένο μέλος

Ρώτα γυρω-γύρω αν ξέρει κανείς τί είναι....
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα ρωτησω το παρκιν που ειναι διπλα απο εκει και μασ ξερουν.Πετ σοπ είναι???
Ρώτα γυρω-γύρω αν ξέρει κανείς τί είναι....
δεν ειναι πετ σοπ... οποιος μενει πλατεια αττικης μπορει να παει να δει..
δεν μπορω να καταλαβω και ανθρωπος να τα εχει πως τα αφηνει εκει ετσι...
αν και εσυ κοντα εισαι.. εγω μενω αγιους και περναω μονο αργα το βραδυ. και πολυ σπανια το πρωι..
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αύριο ΔΕΝ θα δουλεύει το site δεν ξερω για πόση ώρα...
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Εχουν κολλαρα?
Ρωτα γυρω γυρω και προσπαθησε να βρεις κ ιδιοκτητες του οικηματος.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν μου φαινεται και πολυ λογικο να καθονται εκει 3μερες τωρα (τουλαχιστον τοτε τις ειδα)
και ειδικα μια γατα σιαμ δεν βρισκεται στον δρομο ετσι...
θα παω να δω αργοτερα, θα ρωτησω τον φιλο μου διευθυνση γιατι εκεινος μενει εκει...
katerina10
Περιβόητο μέλος
adonis00
Νεοφερμένο μέλος
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα οι γατες δεν φαινονται πεινασμενες αλλα απλα δε μου φανηκε το μερος που βρησκονται λογικο. Θα κοιταξω και αυτες τις μερες παλι να δω πως ειναι για να σιγουρευτω πως ειναι ενταξει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool