Κλειδωμένα;

• Thread starter Thread starter emma
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

emma

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα.
καλησπερα σας... εδω και ενα 3 ημερο βλεπω περιπου 7 γατες κλειδωμενες στην εισοδο ενος μαγαζιου ή σπιτιου στη πλατεια αττικης.:mad: προσπαθω να δω αν υπαρχει καποιος μεσα αλλα δεν μπορω να καταλαβω ... αν τα εχουν παρατησει μονα εκει ή ειναι καποιου... μεχρι να σιγουρευτω δεν θα κανω κατι αλλα αν οντως τα εχουν παρατησει ετσι τα κακομοιρα τι μπορω να κανω..? :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για πες λεπτομέρειες...
Κατάσταση γατιών, τόπου...

Φαγητό βλέπεις να έχουν, να πηγαίνει κάποιος??

Χωράει να τους βάλεις κάτι απο κάτω??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξαπλωμενα τα βλεπω μονο... δεν εχω δει να εχουν νερο ή φαγητο, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη γιατι μπορει να ειναι καπου που δε το βλεπω...
η το μερος ειναι σαν παρατημενο... δε μπορω να καταλαβω.. θα κοιταξω καλυτερα σημερα το βραδυ που θα περασω απο εκει...
α και σημερα ειδα και μια σιαμ που δεν ηταν εκει προχθες...:/:

Πετ σοπ είναι???:hmm:
Ρώτα γυρω-γύρω αν ξέρει κανείς τί είναι....

Πετ σοπ είναι???:hmm:
Ρώτα γυρω-γύρω αν ξέρει κανείς τί είναι....
θα ρωτησω το παρκιν που ειναι διπλα απο εκει και μασ ξερουν.
δεν ειναι πετ σοπ... οποιος μενει πλατεια αττικης μπορει να παει να δει..
δεν μπορω να καταλαβω και ανθρωπος να τα εχει πως τα αφηνει εκει ετσι...
αν και εσυ κοντα εισαι.. εγω μενω αγιους και περναω μονο αργα το βραδυ. και πολυ σπανια το πρωι..

γράψε διεύθυνση... μπορεί να είναι άλλοι πολύ κοντά!!;)

Αύριο ΔΕΝ θα δουλεύει το site δεν ξερω για πόση ώρα...

Ειναι τελειος κλειστο το μερος?Μηπως ειναι αδεσποτες και απλα μπαινουν απο καπου?
Εχουν κολλαρα?

Ρωτα γυρω γυρω και προσπαθησε να βρεις κ ιδιοκτητες του οικηματος.

οχι δεν εχουν κολλαρα... και δεν μπορω να δω αν μπαινουν απο καπου...
δεν μου φαινεται και πολυ λογικο να καθονται εκει 3μερες τωρα (τουλαχιστον τοτε τις ειδα)
και ειδικα μια γατα σιαμ δεν βρισκεται στον δρομο ετσι...
θα παω να δω αργοτερα, θα ρωτησω τον φιλο μου διευθυνση γιατι εκεινος μενει εκει...

Εμμα υπάρχει περίπτωση να είναι κανένας που να μαζεύει τις γάτες από το δρόμο για να τις φροντίσει.Το κάνει μια εθελοντική ομάδα εδώ που μένω εγώ..Δεν έχουν να πληρώσουν κάποιο άλλο μέρος και τα βάζουν σε ένα νοικιασμένο μαγαζί..Και τα ταίζουν και τα φροντίζουν και τα καθαρίζουν και εμβόλια τους κάνουν.Πτρόσφατα καθάρισαν και το μέρος κάπως αλλά ότι μπορούν κάνουν για να μην είναι στο δρόμο.Παρατήρησε λίγο την κατάσταση τους πως τα βλέπεις???Είναι καθαρά??Είναι τροφαντά???Παραπονιούνται???Πρέπει να τα παρατηρήσεις!

Δες και πες μας !

Ρωτησα τον φιλο μου και λεει οτι ειναι ενα μαγαζι που κανει διορθωσεις ρουχων. (δεν φαινοταν για μαγαζι αλλα τελος παντων)
Τα οι γατες δεν φαινονται πεινασμενες αλλα απλα δε μου φανηκε το μερος που βρησκονται λογικο. Θα κοιταξω και αυτες τις μερες παλι να δω πως ειναι για να σιγουρευτω πως ειναι ενταξει.
:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back