Κλειστή αμμολεκάνη

Λιγη ωρα αφου ολοκληρωσα το προηγουμενο ποστ μου και αφου βαρεθηκα να της δειχνω τη πορτακι :P πηγε μονη της (ναι μονη της!) στην τουαλετα της ενω υπηρχε το πορτακι. Αυτο το επιβεβαιωσα και εχθες οποτε το πορτακι ποια ειναι μονιμα συναμορλογημενο στη τουαλετα της :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λιγη ωρα αφου ολοκληρωσα το προηγουμενο ποστ μου και αφου βαρεθηκα να της δειχνω τη πορτακι :P πηγε μονη της (ναι μονη της!) στην τουαλετα της ενω υπηρχε το πορτακι. Αυτο το επιβεβαιωσα και εχθες οποτε το πορτακι ποια ειναι μονιμα συναμορλογημενο στη τουαλετα της :clapup:

:clapup::clapup:Να που οι γάτες είναι....γάτες και θα βρουν μόνες τους την λύση!;);)
Σε κάποιες περιπτώσεις είναι μόνο θέμα υπομονής!;):D

Να ρωτήσω κάτι άλλο, της έχετε ανοίξει δικό της θεματάκι της κουκλίτσας;:D
Είναι πολύ όμορφη...θα θέλαμε να την καμαρώσουμε και εμείς!;):D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:...οριστε μας!!! εμεις εδω να προσπαθουμε να της βρουμε λυσεις..και αυτη ,κιουρια πηγε οποτε ηθελε!!!:crazy::crazy::crazy:....ωραια..μια χαρα λοιπον..:D

Απάντηση: Πορτάκι κλειστής τουαλέτας - πώς το μαθαίνει;

Καλησπέρα mrniceguy (και πουπουλίνα)!

Κι εμείς ψάχνουμε για κλειστη αμμολεκάνη. Έχουμε ένα μωρό που τώρα περπατάει και δεν θα μπορούμε για πολύ καιρό ακόμα να την κυνηγάμε στο μπαλκόνι για να μην πηγαίνει στην ανοιχτή λεκάνη του γάτου να παίζει με την άμμο και τα κακά...:worry:
Θα ήθελα να ρωτήσω, ή μάλλον να σε βομβαρδίσω με ερωτήσεις:redface:: αγόρασες την κλειστή τουαλέτα από Ελλάδα, από πού την πήρες, πόσο έκανε, τί διαστάσεις έχει; (έχουμε μεγάλο γάτο)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια στη γατουλίνα που έμαθε το πορτάκι :)

καλησπερα!
Επελεξα ισως μια απο τις καλυτερες κλειστες τουαλετες αλλα η τιμη ηταν απιστευτα τσουχτερη (60ευρω)
Πηρα τη ferplast magix την οποια καποιοι ανοητοι ευρωπαιοι την εχουν μισοτιμης ( https://www.zooplus.de/shop/katzen/katzentoilette/haubentoiletten/7274 )
διαστασεις: 55,5 x 44,5 x 41 cm
Εμεις ειμαστε πιο εξυπνοι και την αγοραζουμε σε διπλασια τιμη :devil:

απο που την αγορασες??? φαινεται πολυ καλη!!!

απο το γατοφορουμ σας την εμαθα
https://www.mypetz.gr/threads/Κλειστή-τουαλέτα-ferplast.222212/

απο pet city οποτε τη χρυσοπληρωσα και εγω :/:

παντως πρεπει ναναι βολικη, με μια κινηση καθαριζεις την αμμο!:)

Παιδιά την ferplast magix την βρήκα πιο φτηνή σε petshop της Καλλιθέας, 48 ευρώ, αν ενδιαφερεστε να σας πω πού. Πήρα όμως μια πιο φτηνή (28 ευρώ) γιατί και τα 48Ε μου ήταν πολλά σε αυτή τη φάση...

Την αγόρασα προχτές και στην αρχή την είχα ξεσκέπαστη για να συνηθίσει, σήμερα όμως που την σκέπασα (χωρίς πορτάκι) δεν πήγε καθόλου, χρειάστηκε να την ξεσκεπάσω πάλι για να κάνει την ανάγκη του :(. Ελπίζω να τη συνηθίσει σιγά - σιγά.

Κι εγω πιστευω οτι σιγα σιγα θα τη συνηθισει.Να μην την καθαραιζεις κατευθειαν για να του μυριζουν και λιγο και να μην βαλεις το πορτακι.Η Leia πηγαινε να σπρωξει το πορτακι για να μπει και της ερχοταν στη μουρη και τρομαζε!!!!!Μια,δυο τρεις,κοντευε να σκασει το ζωντανο και μεσα δεν εμπαινε!!Το εβγαλα κι εγω κι ησυχασα!!!!Και καλυτερα τελικα,γιατι τωρα πια δε χωραει μεσα και η μιση ειναι απ εξω οποτε κανει την αναγκη της!!!Βεβαια εγω εχω μια φτηνη και μικρη σε μεγεθος γιατι εκει που την εχω δε χωραει αλλη...Υπομονη βρε παιδια!!!Τοσα και τοσα εμαθε ο Μπορχες,η κλειστη τουαλετα θα τον νικησει??

και εγω στην ερχη δεν ειχα πορτακι με την πουπυ μου..γιατι την φοβοταν..σε μια βδομαδα ομως την ειχε συνηθισει,αφου της την εβαζα λιγο καθε μερα,και μετα την εβγαζα για να ειμαι σιγουρη οτι θα κανει την αναγκη της εκει..και δεν θα μου αφησει κανενα δωρακι...τωρα μαλιστα της αρεσει πολυ να μπαινει στην τουαλετα...και να παιζει με την πορτα!!:crazy::crazy::crazy:

Πρόκειται να κάνω μια αγορά μέσω ιντερνετ και θέλω την γνώμη σας!

Αποφάσισα να αγοράσω κλειστή τουαλέτα για την γατούλα μου ;) (οπότε θα πουλήσω και την παλιά σχεδόν ολοκαίνουρια για όποιον ενδιαφέρεται) Βρήκα την εξής τουαλέτα https://www.plus4u.gr/showitem.php?I...C5%20%D0%CF%D1%D4%C1/%20%CC%D0%CF%D1%CD%D4%CF Σας φαίνεται ότι είναι καλή τιμή ? (δεν έχω καθόλου εμπειρία απο κλειστές αμμολεκάνες) Επίσης ανταλλακτικό φίλτρο θα αγοράζω απο πετ σοπ? Υπάρχουν διαφορετικά φίλτρα αναλόγως με το μοντέλο της λεκάνης? Κια κάθε πότε θέλει αλλαγή? :hmm:

Με την ευκαιρία κοιτούσα και τις άμμους που έχει η σελίδα και είδα ότι έχει μόνο αυτήν https://www.plus4u.gr/showitem.php?I...3%20%C3%C1%D4%C1%D3%20FRESH%20&%20EASY%203,8L Την έχει δοκιμάσει κανείς?

Απάντηση: Πρόκειται να κάνω μια αγορά μέσω ιντερνετ και θέλω την γνώμη σας!

η τιμή της αμμολεκάνης είναι καλή
αν δεν χρεώνουν έξοδα αποστολής φυσικά
γιατί αλλιώς περίπου τα ίδια θα πλήρωνες και σε petshop
για την άμμο αυτή έχω ακούσει οτι είναι καλή στην αρχή
και μετα κιτρινίζει και ψιλομυρίζει αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά,οπότε ας πει κάποιος άλλος

Έξοδα δεν χρεώνουν για παραγγελίες άνω των 60 ευρω οπότε ίσως πάρω και κανένα άρωμα για να συμπληρωθεί η παραγγελία). Πάντως γενικά οι τιμές τους μου φάνηκαν και εμένα καλούτσικες! Εγώ είχα αγοράσει μια απλή λεκάνη 7μιση ευρώ και το φτυράκι 3 !!!! :eek: Ενώ εδώ το αντίστοιχο φτυαράκι το έχει πολύ πιο φτηνό!

Η τουαλέτα που διάλεξες ειναι η bill 1F και στο συγκεκριμένο site δεν γράφει τις διαστάσεις της.
Απο εδω https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1570&cat=242 (αν τα έχουν γράψει σωστα) φαίνεται να ειναι η No 1F 40x42x50 cm. Υπάρχει και μεγαλύτερη σε μέγεθος, απλα στο επισημαίνω σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες, γιατί ωραία φαίνονται στις φώτο, αλλα νομίζω πως ειναι πολύ εκνευριστικο να παραγγέλνεις, να περιμένεις να έρθει και τελικά να μην ειναι αυτο που ήθελες!!!
Σε κλειστή πήρα μια που έχει το φίλτρο πανω (1 μόνο, ενω αυτη που κοιτάς έχει δεξιά κ αριστερα) και όπως ανοιγεις για να αλλαξεις το φίλτρο έχει θήκη για το φτυαράκι που όταν την κλείνεις παει οριζόντια και αποθηκεύεται εκει. (περίπου σαν αυτό το σύστημα https://www.ideas-4-pets.com/ginger-hooded-litter-tray-with-filter-84396-888-p-3686.html). Το φτυαράκι βεβαια που έχει δεν ειναι και κανένα σουπερ λουξ, αλλα τη δουλεια του την κάνει.
Αν σε βγάλει ο δρόμος στο κέντρο δες στο pets στην αγ. θεοδωρας για τουαλέτα, τις μεγάλες αν θυμαμαι καλα τις έχουν γύρω στα ?35,00. Στο μέγεθος αυτής που κοιτας πρεπει να έχουν γύρω στα ?25,00

Την άμμο που ρωτάς δεν την ξέρω, αλλα έχει και την cats pride, δεν την έχω δοκιμάσει όμως ούτε αυτή για να σου πω γνώμη...ακόμα τουλάχιστον!!!! Χτες είχε και μια ακόμα άμμο, απο τις γνωστες, που δεν την βλέπω σήμερα...κοιτούσα και εγω μήπως και ψώνιζα απο εκει άμμο....

η cats pride είναι απο τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει και ισαξια με την everclean
είναι ακριβότερες στην αγορά τους αλλά καταλήγουν οικονομικότατες στη χρήση
διοτι η απορροφητικότητά τους είναι μέγιστη
και είναι εντελώς άοσμες

Πολύ σωστή παρατήρηση!! Δεν πρόσεξα τις διαστάσεις! Είναι μικρή δηλαδή απ οτι φαινεται..... οπότε μεγάλες γάτες δεν χωράνε άνετα ?

Απο όσο έψαξα με το μάτι ή αν βάλεις τη μια λεκάνη μέσα στην άλλη δεν βλεπεις να έχουν μεγάλη διαφορα...αλλα αυτά για τις δικές μας διαστάσεις, για της γάτας είναι αλλιως υποθετω....Κάνε μια βόλτα στα μαγαζια να τις δεις απο κοντα. Τις μεγάλες που έχει τις εχω δει σε pet shop. Μην τις ψωνίσεις απο εκει, αγόρασε την απο το ιντερνετ όπου την βρήκες που ειναι και πιο φθηνά. Μια παρατηρηση που μου ειχαν πει ήταν πως αυτη έχει πλαϊνά φίλτρα, ίσως να ειναι δύσκολο να βω να τα αλλαξω (δεν το πολυκαταλαβα αυτό, γιατι έχω την εντυπωση πως ειναι σε "φύλλα" που τα κόβεις). Να έχει όμως φιλτρο, κάτι να αεριζεται, μη γινεται θαλαμος αερίων...

και η cats pride απο ότι λέει η Μίκυ ειναι απο τις καλύτερες και πρεπει να ειναι και σε πολύ καλή τιμη (σε συμφερει η μικρή συσκευασια απο το συγκεκριμένο site, δεν εχει εικονα, αλλα μόνο περιγραφη)

Κλειστή αμμολεκάνη-διαστάσεις

Με αφορμή ένα άλλο μου post (https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=71335) θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν κλειστή αμμολεκάνη πόση σημασία έχουν οι διαστάσεις. Ας πούμε μια 40x42x50 cm έχει μεγάλη διαφορά στην πράξη για την γάτα με μια που έχει 45x48x57 ? Τις διαστάσεις τις επιλέγεις με βάση το μέγεθος της γάτας?

Απάντηση: Κλειστή αμμολεκάνη-διαστάσεις

Να σου πω κατι;;; εγω ειχα την μεγαλυτερη κλειστη αμμολεκανη(δεν ξερω διαστασεις..απλα ηταν η μεγαλυτερη που βρηκα στο κτηνιατρειο..) Ομως..επειδη η πουπυ μου,...ειχε μανια με την πορτα..και την βαραγε,εκανε πολυ θορυβο..και φοβομουν μην ακουγεται στο διπλανο διαμερισμα,ετσι την πεταξα και πηρα μια,η οποια το πορτακι δεν ακουμπαγε στο τοιχωμα..οποτε και δεν εκανε θορυβο...ομως ηταν πιο μικρη.Λοιπον..δυο γατες εχω..μικροτερη η τουαλετα απο την προηγουμενη..και ομως μια χαρα πανε στην τουαλετα και τα δυο!! Δεν πιστευω οτι υπαρχουν πανω απο 2 μεγεθη τουαλετας..ποσο μικρη να ειναι;; ειδικα αν εχεις 1 γατο..μια χαρα θα ειναι..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back