χριστινα
Διάσημο μέλος
Τι να κάνω? Καμια ιδεα. Γιατί χωρις τη πόρτα γεμίζει το συμπαν άμμο και με τη πόρτα περιορίζονται και οι οσμές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Αυτό δεν το έπαθα ευτυχως!!! Να το δοκιμάσω να τους ανοιγω τη πορτα. Αλλά ο ΄μπουφος ο δικός μου νόμιζε πως βρηκε νέο σπίτι αφού μπήκε!!!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ισως μπορεις τις πρωτες μερες να στερεωσεις την προτα σε κατι ωστε να μενει συνεχεια ανοιχτη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
??? πως γινεται?? 
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αλλά το εχω ακούσει πως γινεται!
Κλειστο κουτι ειχα και πριν αλλά ειχα βγάλει τη πορτα γιατί τοτε δεν ηθελα να αγχωνεται ο καρδιακός μου. Πηρα καινουριο κλειστο με πορτακι. Το χωμα δεν μυριζει το καθαριζω 3 φορες την ημέρα.... αλλά η αμμος που βγαινει εξω (πατα το χαλάκι μπροστα) με εκνευριζει. Γεμιζει το μισο σπίτι. αλλά αν δεν συνηθισουν θα το υποστώ...... ΘΑ δοκιμασω να στερεωσω τη πορτα και βλέπουμε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool