Κλειστή τουαλέτα και αντίδραση

χριστινα

Διάσημο μέλος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
Παιδια πως να πεισω τα μικρα να πανε στη κλειστη τουαλέτα. Ειχα πάρει παλια αλλά επειδή ειχα το καρδιακό τότε και δεν του αρεσε η πόρτα, την ειχα βγάλει. Τωτα πήρα πάλι αλλά όσο εχω τη πόρτα αρνουνται να μπουν. Μετα από καποιο σημειο τα λυπάμαι και τη βγάζω τη πόρτα και σπεύδουν όλα μαζί να "ξαλαφρώσουν" Μόνο ο Πιου Μιου μπήκε σήμερα, αφού του ανοιξα εγω τη πόρτα και μετα στρογγυλοκάθησε και δεν ηθελε να βγει! :( :( :mad:
Τι να κάνω? Καμια ιδεα. Γιατί χωρις τη πόρτα γεμίζει το συμπαν άμμο και με τη πόρτα περιορίζονται και οι οσμές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τα δικά μου για να μάθουν όταν έβλεπα ότι θέλαν να πάνε (καθόντουσαν απέξω και κοιτάγαν το κουτί) τα έσπρωχνα ελαφρά ώστε να μάθουν να ανοίγουν το πορτάκι με το κεφάλι. Δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα. Μετα τις 2-3 φορές το μαθαν. Πάντως υπάρχει και η περίπτωση να μην τους αρέσει, οπότε να αρχίσουν να στα κάνουν απέξω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω ετσι,στην αρχη της ανοιγα εγω την πορτα οταν την εβλεπα απ'εξω.μετα απο λιγο εμαθε μονη της.εχω ακουσει ομως για γατες που μπερδευονται και βαζουν το κεφαλι μεσα και το πισω μερος τους εξω απο την τουαλετα,με ο,τι αυτο συνεπαγεται:rolleyes:

:P :) :D :) :D
Αυτό δεν το έπαθα ευτυχως!!! Να το δοκιμάσω να τους ανοιγω τη πορτα. Αλλά ο ΄μπουφος ο δικός μου νόμιζε πως βρηκε νέο σπίτι αφού μπήκε!!!
:mad: :mad: :mad:

:lol: :lol: :lol: ισως μπορεις τις πρωτες μερες να στερεωσεις την προτα σε κατι ωστε να μενει συνεχεια ανοιχτη.

μπορεις να βγαλεις το πορτακι, μεχρι να συνηθισει οτι αυτο το κουτι ειναι η νεα τουαλετα, και μολις το μαθει μετα απο κανα δυο βδομαδες, προσθετεις παλι το πορτακι

Ή μπορείς πολύ απλά να πάρει ένα πατάκι για να το βάλεις μπροστά στην τουαλέτα τους, για να περιορίσεις την βρομιά και να αλλάξεις και την άμμο για να απαλλαγής από τις άσχημες μυρωδιές!

εχετε δει αυτες τις γατες που πηγαινουν στην ανθρωπινη τουαλετα και κανουν την αναγκη τους:lol: :lol: ??? πως γινεται?? :hmm:

Έτυχε να το παρακολουθήσω ένα βράδυ που μπήκα σε ένα σάιτ με αστεία βίντεο για ζωάκια . Κάτω από το καπάκι τοποθετείται ένα πλαστικό όπου πάνω σε αυτό βάζουμε άμμο . Το γατάκι κάνει κανονικά την ανάγκη του και μόλις τελειώνει ρίχνει την ελάχιστη άμμο μέσα στη λεκάνη . Απίστευτο !!! Αλλά αυτό το πουλάνε μόνο στην Αμερική .. :greycat:

Εγω θα φοβομουν μη πεσει μεσα αν πηγαινε στη δικη μου τουαλέτα.΄
:) :) :)
Αλλά το εχω ακούσει πως γινεται!
Κλειστο κουτι ειχα και πριν αλλά ειχα βγάλει τη πορτα γιατί τοτε δεν ηθελα να αγχωνεται ο καρδιακός μου. Πηρα καινουριο κλειστο με πορτακι. Το χωμα δεν μυριζει το καθαριζω 3 φορες την ημέρα.... αλλά η αμμος που βγαινει εξω (πατα το χαλάκι μπροστα) με εκνευριζει. Γεμιζει το μισο σπίτι. αλλά αν δεν συνηθισουν θα το υποστώ...... ΘΑ δοκιμασω να στερεωσω τη πορτα και βλέπουμε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back