moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
06-10-08
19:36
Δεν καταλαβες...Αν διαβασες παρακατω,εγω ρωτω γιατι εχω ηδη μια.Την αγορασα 27 ευρω,με πορτακι και φιλτρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα.
27-01-10
19:58
Ψαχνοντας για μια καλη κλειστη τουαλετα επελεξα τη ferplast magix. Ρωτωντας σε ενα pet city κοντα στη περιοχη μου, μου ειπαν πως μπορουν να μου τη παραγγειλουν και το κοστος ειναι γυρω στα 60 ευρω 
Ξερετε εαν μπορω να τη βρω καπου φθηνότερα ή εαν οντως κανει τοσο;

Ξερετε εαν μπορω να τη βρω καπου φθηνότερα ή εαν οντως κανει τοσο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Foteini_a
Νεοφερμένο μέλος
Η Foteini_a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
13-11-13
18:47
Καλησπέρα σας θελω και γω να παρωδία κλειστή λεκάνη για λόγους που κάνει το μπάνιο χάλια αλλα και μυρωδιας.ηθελα να ρωτήσω αμα τα φίλτρα κάνουν δουλεια όντως.στο pet city εχει διάφορες που οι τιμές ξεκινούν απο 25 και φτάνουν τα 50 όπου αν κατάλαβα έχουν διάφορα εκτος απο το μέγεθος και στα φίλτρα.μηπως όμως ξέρετε και εσείς τις διαφορες?οντως μυρίζει λιγότερο?
Να πάρω ηθελα να γράψω
Να πάρω ηθελα να γράψω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
14-11-13
12:02
Καλημέρα! Όντως μυρίζουν πολύ λιγότερο οι κλειστές αμμολεκάνες. Τα φίλτρα έχω την εντύπωση πως είναι σε όλες τα ίδια, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη ωστόσο. Επιπλέον πιστεύω πως διαφορά στην τιμή θα κάνει και το είδος του πλαστικού (πόσο χοντρό/γερό είναι).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lia33
Νεοφερμένο μέλος
Η Lia33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Παύλος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
02-06-15
12:27
Καλησπέρα και από μένα! Ενδιαφέρομαι για την τουαλέτα της Ferplast με τους πάτους, αλλά τη βρίσκω μόνο στα 60 ευρώ από το Ιντερνετ.... Υπάρχει μήπως τρόπος να τη βρω φτηνότερα σε κατάστημα; Μένω Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki