fearsomefox
Νεοφερμένο μέλος
Ο fearsomefox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
04-06-07
17:20
Γειά σας, η γατούλα μου γεννησε πριν 3 περίπου βδομάδες 4 υπέροχα γατάκια! πριν 2 μέρες περίπου άνοιξαν τα ματάκια τους αλλά 2 έχουν από ένα ματάκι κλειστό!είναι ύποπτο? να τα πάω στον γιατρό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα.
04-06-07
17:28
Πρέπει να τους το καθαρίζεις λίγο για να φεύγουν οι τσιμπλίτσες, αν έχουν... Αν δείς και βγαίνει υγρό πήγανε στον κτηνίατρο να σου δώσει μια ειδική αλοιφή ή σταγόνες για να τους βάζεις...
Και να τα χαίρεσαι τα μικρούλια σου...

Και να τα χαίρεσαι τα μικρούλια σου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fearsomefox
Νεοφερμένο μέλος
Ο fearsomefox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
04-06-07
17:51
Ευχαριστώ πολυ! δεν άντεξα κ πήγα στον γιατρό κ μου είπε να περιμενω λίγο ακόμα καθώς είναι νωρις.. είναι τόσο γλυκά κ φοβάμαι μήπως τρέχει κάτι θα δούμε...Πρέπει να τους το καθαρίζεις λίγο για να φεύγουν οι τσιμπλίτσες, αν έχουν... Αν δείς και βγαίνει υγρό πήγανε στον κτηνίατρο να σου δώσει μια ειδική αλοιφή ή σταγόνες για να τους βάζεις...
Και να τα χαίρεσαι τα μικρούλια σου...![]()

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα.
08-06-07
17:40
Δεν ξέρω αν αυτό θα βοηθήσει αλλά όταν γέννησε η γάτα του φίλου μου και μέναν τα ματάκια κλειστά ή βγάζαν τσιμπλίτσες του είπε ο κτηνίατρος να τους τα καθαρίζει με φυσιολοφικό ορό. Τον πουλάνε στα φαρμακέια και είναι φτηνός.... Να τα χαίρεσαι!!! 

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
08-06-07
18:54
Μη ξεχασεις να στειρωσεις τη γατουλα μετα γιατι αυτο συμβαλει στο προβλημα των αδεσποτων.
fearsomefox
Νεοφερμένο μέλος
18-06-07
11:38
Να σας ρωτήσω κ κάτι το οποίο δεν έχει σχλεση με τα ματάκια τους.Η γάτα γέννησε 4 γατιά από τα οποία το ένα δεν πολυ έτρωγε, ήταν πολύ λεπτο κ την Πέμπτη δεν τα κατάφερε...Υπάρχει καμιά ασθένοια τέτοια;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum