Κλοπή ζώων

κζ8

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 231 μηνύματα.
:/::/::/:
ειμαι τοσο στεναχωρημενη...τοσο αηδηασμενη...πικραμενη...
το καλοκαιρι ειχα βρει δυο γατακια.τα κρατησα,τα μεγαλωσα,τα εζησα,τα αγαπησα.οταν εγιναν 3.5 μηνων,τους βρηκα σπιτι.σε χωριο,με πολυ καλη οικογενεια,αυλη,μακρυα απο αυτοκινητα κτλ....
κ μολις εχθες πληροφορηθηκα οτι τα χριστουγεννα πηγαν αρκετα παιδια για τα καλαντα...κ ολα τι ωραια γατακια και τα χαιδευαν κ τα χαιρονταν κτλ...την αλλη μερα αφαντα τα γατακια:mad:
αμαν αυτα τα παιδια.τι ανατροφη ειναι αυτη που εχουν?
κ οσο φανταζομαι οτιμπορει να τα πηραν λιγο παρακατω κ να παιξουν κ μετα να τα παρατησαν τρελαινομαι.:eek:
οι φατσουλες μου μωρε..περασαμε τοσα μαζι:(
σκεφτομαι να τα ψαξω,αλλα πιο το νοημα.2 μηνες εχουν περασει απο τοτε που χαθηκαν.ασε που δεν θα με θυμουνται κιολας απο το καλοκαιρι.τι να κανω?το σπιτι ειναι λιγο εξω απο το χωριο...θα με περασουν κ για καμια τρελη που κοιταει σπιτια....
ειναι δυνατον να φοβομαστε για τα παντα?
αντε οσοι εχουν ζωα μεσα στο σπιτι οκ...αλλα οι υπολοιποι δεν δικαιουνται να τα εχουν στην αυλη τους επειδη καποιοι θα τους τη βιδωσει κ θα τα κλεψουν?
ελεος και ντροπη.αυτο εχω να καταγγειλω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε καταλαβαίνω. καλά εντάξει, οχι. αλλά κάπου θα τα βρείτε. αποκλείεται να έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχεις κανένα νέο;

τώρα κοίτα τι θημήθηκα: κάποια χρόνια πριν ο γείτονας της γιαγιάς μου είχε βάλει φόλλα στο φαϊ των γατιών της και πήγε το αγαπημένο μου γατάκι, ο Ασπρομαυρομπεζούλης( το όνομα το βρήκα εγώ) και το έφαγε... Τουλάχιστον μετά πηγε ο σκύλος του κι έφαγε το υπόλοιπο και πέθανε κι αυτό. Αυτός ο σκυλάκος δεν ήταν κακός.
Βέβαια αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη δική σου ιστόρία.
Πάντως και εμάς μας είχαν κλέψει ένα γατάκι κάποια παιδιά αλλά ήταν κοντά στο σπίτι μας και έτσι γύρισε μόνο του.

Σε καταλαβαινω... Και εμενα μου εχουν κλεψει παρα πολλα ζωα...:(
Οταν τα γατακια εξαφανιστηκαν, εψαξες να τα βρεις;
Ελπιζω να τα βρεις καποια μερα:)

το θεμα ειναι οτι δεν τα εκλεψαν απο το δικο μου σπιτι αλλα απο το σπιτι που τα εδωσα για υοθεσια.κ το εμαθα αργα...οποτε δεν νομιζω οτι μπορω να παρω τους δρομους και να τα ψαξω πια...περασε αρκετος καιρος...

πόσο σε νοιώθω! έτσι μου φάγανε το ακάλυπτο! όλο το νησί είχα γυρίσει να τον βρω αλλά μάλλον πήγαινε σε καμιά Αθήνα ακτοπλοικός...

αυτοί που τους το έδωσες για υιοθεσία δεν έχουν βρει τίποτα, ούτε τουλάχιστον ποιος το έκλεψε;

τιποτα απολυτως...κριμα...

λυπάμαι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back