ειμαι τοσο στεναχωρημενη...τοσο αηδηασμενη...πικραμενη...
το καλοκαιρι ειχα βρει δυο γατακια.τα κρατησα,τα μεγαλωσα,τα εζησα,τα αγαπησα.οταν εγιναν 3.5 μηνων,τους βρηκα σπιτι.σε χωριο,με πολυ καλη οικογενεια,αυλη,μακρυα απο αυτοκινητα κτλ....
κ μολις εχθες πληροφορηθηκα οτι τα χριστουγεννα πηγαν αρκετα παιδια για τα καλαντα...κ ολα τι ωραια γατακια και τα χαιδευαν κ τα χαιρονταν κτλ...την αλλη μερα αφαντα τα γατακια

αμαν αυτα τα παιδια.τι ανατροφη ειναι αυτη που εχουν?
κ οσο φανταζομαι οτιμπορει να τα πηραν λιγο παρακατω κ να παιξουν κ μετα να τα παρατησαν τρελαινομαι.

οι φατσουλες μου μωρε..περασαμε τοσα μαζι

σκεφτομαι να τα ψαξω,αλλα πιο το νοημα.2 μηνες εχουν περασει απο τοτε που χαθηκαν.ασε που δεν θα με θυμουνται κιολας απο το καλοκαιρι.τι να κανω?το σπιτι ειναι λιγο εξω απο το χωριο...θα με περασουν κ για καμια τρελη που κοιταει σπιτια....
ειναι δυνατον να φοβομαστε για τα παντα?
αντε οσοι εχουν ζωα μεσα στο σπιτι οκ...αλλα οι υπολοιποι δεν δικαιουνται να τα εχουν στην αυλη τους επειδη καποιοι θα τους τη βιδωσει κ θα τα κλεψουν?
ελεος και ντροπη.αυτο εχω να καταγγειλω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Βέβαια αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη δική σου ιστόρία.
Πάντως και εμάς μας είχαν κλέψει ένα γατάκι κάποια παιδιά αλλά ήταν κοντά στο σπίτι μας και έτσι γύρισε μόνο του.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Οταν τα γατακια εξαφανιστηκαν, εψαξες να τα βρεις;
Ελπιζω να τα βρεις καποια μερα

riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool