Κλουβιά και μεταφορά γάτας...

CAT-tina

Νεοφερμένο μέλος

Η CAT-tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
γεια σας!! εχω την εξης απορια...
τα ζωα μπορουμε να τα μεταφερουμε με τα μεσα μαζικης συγκοινωνιας η τα ταξι μεσα στο κλουβι τους η υπαρχει καποιος κρατικος κανονισμος?
δεν εχω αυτοκινητο κ μετακινουμε μονο συγκοινωνιες... προβληματιζομαι γιατι πρεπει να την μεταφερω..:hmm:
Επιπλεον μπορειτε να μου πειτε σε τι τιμες μπορω να βρω ενα καλο κλουβι?:hmm:

(ειμαι λιγο ασχετη :confused::confused::confused:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες σε κάποια παλιότερα θέματα μήπως σε βοηθήσει κάτι

https://www.mypetz.gr/threads/Επιτρέπονται-μικρά-ζώα-στο-τραμ.222464/
https://www.mypetz.gr/threads/Γάτες-και-μέσα-μεταφοράς.221575/

Εγώ πάντως έχω μεταφέρει γατούλα σε γατοφόρο και σε τραμ και σε μετρό και σε λεωφορείο/τρόλευ χωρίς πρόβλημα.
Και ταξί έχει τύχει να πάρω, αλλά οπως πάντα μπορεί να πέσεις σε ταξιτζή που δεν θα δεχτεί.
Γατοφόρο για μεταφορά πρέπει να πάρεις μια σχετικά καλή γιατί ειδικά αν σκοπεύεις να μεταφέρεις το ζωάκι για αρκετή ώρα δεν θα ήθελες να στην ανοίξει καθοδον (μου έχει συμβεί...)
Ακριβές πολύ δεν είναι... έχω καιρο να πάρω αλλά θα έλεγα περίπου 30-40 ευρω. Αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να ρωτήσεις σε ένα πετ σοπ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να μεταφέρεις τη γατούλα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Απλώς το θέμα είναι, όπως λέει και η drusilia, να πέσεις σε καλούς ανθρώπους.
Μπορείς βέβαια να μπεις μέσα με τη γάτα χωρίς να το καταλάβει και κανείς, αρκεί να φροντίσεις να κάτσεις λίγο απομονωμένα γιατί κάποιος μπορεί να έχει αλλεργία ή να φοβάται. (Ποτέ δεν ξέρεις...:confused: )

Κλουβάκι μπορείς να βρεις σε πετ σοπ και με 15 ευρώ.

Όσες φορές έχει τύχει να μεταφέρω τη γάτα μου με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορείο / τρόλεϋ) δε μου είπε κανείς τίποτα. Και να μου πει, δηλαδή, θα τον αγνοήσω γιατί είναι δικαίωμά μου να χρησιμοποιώ αυτά τα μέσα από τη στιγμή που πληρώνω εισητήριο και το ζώο μου είναι στο καλάθι του. Εδώ αφήνουν και ανεβαίνουν όλοι οι "αναξιοπαθούντες", με τη γάτα μου θα έχουν πρόβλημα; Θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση και θα πάμε και στο τμήμα, αν χρειαστεί!:mad:

ευχαριστω πολυ παιδια! με το κλουβι οκ τελικα,βρηκα ενα ευρυχωρο σε καλη τιμη κ ποιοτητα! απλα κατι ειχα κοιταξει στο ιντερνετ απο e-pet-shops κ εβλεπα πολυ μεγαλες τιμες (ενω επελεγα κλουβι γατας....):confused:
οσο για την μεταφορα ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!:) φοβομουν μην τυχον χρειαζοταν κανενα χαρτι απο τον κτηνιατρο οτι ειναι ενταξει η γατα.....οπως ας πουμε χρειαζεται στα ταξιδια!
πολυ καλη αντιδραση Fotini χαχχαχαχα οντως θα παρουν την καταλληλη απαντηση :up:!!!

Αρκεί να μην κάτσεις κοντά σε εγκυμονούσα όπου θα προκληθεί ένας πανικός (μετά βεβαιότητας).

Κανενας/μια με εμπειρια μεταφορας γατας με μοτοσυκλετα/μηχανακι μηπως? :)

Λοιπόν αν μπεις στο σάιτ του μετρό θα δεις ότι υπάρχει κανονισμός για μεταφορά κατοικιδίων σε γατοφόρο ο οποίος ισχύει για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οπότε επιτρέπεται. Εγώ έχω βάλει και τον γατούλη μου με την γατοφόρο φυσικά πάντα στην μπαγκαζιέρα της μηχανής του αδελφού μου με ανοιχτή εννοείται την μπαγκαζιέρα και μάλλον το απόλαυσε πολύ:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back