CAT-tina
Νεοφερμένο μέλος
τα ζωα μπορουμε να τα μεταφερουμε με τα μεσα μαζικης συγκοινωνιας η τα ταξι μεσα στο κλουβι τους η υπαρχει καποιος κρατικος κανονισμος?
δεν εχω αυτοκινητο κ μετακινουμε μονο συγκοινωνιες... προβληματιζομαι γιατι πρεπει να την μεταφερω..

Επιπλεον μπορειτε να μου πειτε σε τι τιμες μπορω να βρω ενα καλο κλουβι?

(ειμαι λιγο ασχετη

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Επιτρέπονται-μικρά-ζώα-στο-τραμ.222464/
https://www.mypetz.gr/threads/Γάτες-και-μέσα-μεταφοράς.221575/
Εγώ πάντως έχω μεταφέρει γατούλα σε γατοφόρο και σε τραμ και σε μετρό και σε λεωφορείο/τρόλευ χωρίς πρόβλημα.
Και ταξί έχει τύχει να πάρω, αλλά οπως πάντα μπορεί να πέσεις σε ταξιτζή που δεν θα δεχτεί.
Γατοφόρο για μεταφορά πρέπει να πάρεις μια σχετικά καλή γιατί ειδικά αν σκοπεύεις να μεταφέρεις το ζωάκι για αρκετή ώρα δεν θα ήθελες να στην ανοίξει καθοδον (μου έχει συμβεί...)
Ακριβές πολύ δεν είναι... έχω καιρο να πάρω αλλά θα έλεγα περίπου 30-40 ευρω. Αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να ρωτήσεις σε ένα πετ σοπ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Μπορείς βέβαια να μπεις μέσα με τη γάτα χωρίς να το καταλάβει και κανείς, αρκεί να φροντίσεις να κάτσεις λίγο απομονωμένα γιατί κάποιος μπορεί να έχει αλλεργία ή να φοβάται. (Ποτέ δεν ξέρεις...
)Κλουβάκι μπορείς να βρεις σε πετ σοπ και με 15 ευρώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

CAT-tina
Νεοφερμένο μέλος

οσο για την μεταφορα ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!
φοβομουν μην τυχον χρειαζοταν κανενα χαρτι απο τον κτηνιατρο οτι ειναι ενταξει η γατα.....οπως ας πουμε χρειαζεται στα ταξιδια!πολυ καλη αντιδραση Fotini χαχχαχαχα οντως θα παρουν την καταλληλη απαντηση
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Edge
Νεοφερμένο μέλος
netplayer
Νεοφερμένο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum