Κλωνοποίηση

• Thread starter Thread starter ladycat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
https://news.nationalgeographic.com/news/2002/02/020214_kittyclone1.html
κοιταξτε το πρωτο κλωνοποιημενο γατακι δεν μοιαζει καθολου με την μαμα του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ετσι! Ακομα και ετσι οι γατες ειναι απροβλεπτες!Μοναδικες!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρεται την άποψή μου για το θέμα της κλωνοποίησης των γατιών, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα μετά τον χαμό του ξεφτιλάκου. Ήρθα και σε επαφή με διάφορα site του εξωτερικού αλλά..... δυστυχώς η επιστήμη δεν έχει προχωρήσει τόσο για να κάνει κλωνοποίηση απο νεκρά ζώα. :redface:
Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή όχι, ή αν θέλω να γίνει επειδή είναι είναι ακόμα νωπή η απώλεια... Πάντως αν όντως γινότανε θα το είχα κάνει....:redface: :redface:

Όντως καμμία σχέση!!!Αλλά μήπως είναι λίγο εγωιστικό το να θέλουμε να κλωνοποιήσουμε τους μικρούς μας φίλους???Έχουμε παρέμβει στα πάντα και τίποτα δεν γίνετε πλέον φυσικά.Μήπως θα έπρεπε να αφήσουμε κάποια πράγματα να γίνονται όπως ορίζουν οι νόμοι της φύσης?

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Έχεις δίκιο, είναι εγωιστικό....:redface:
Το καλύτερο θα είναι να υοθετήσω ενα καινούργιο γατάκι, να δώσω την στοργή και την αγάπη που έδεινα στον ξεφτιλάκο σε κάποιο άλλο που έχει ανάγκη...
Αλλά φοβάμαι την σύγκριση... φοβάμαι μήπως παίρνοντας άλλο, περιμένω να μου κάνει αυτά που έκανε ο Ξανθούλης μου που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα....:redface: :redface:

θες να σου δωσω το φελιξ καλε μοιαζει με τον αλλον που εχεισ

όντως μοιάζει.... Ο Χρήστος δεν θέλει ακόμα άλλο..:(
Αν και είπε αν του βρώ ενα που να μοιάζει με Βαν Τουρκίας (σαν τον Ξανθούλη) θα το σκεφτεί το θέμα.:hmm:
Αλλά μιας και ο Ασπρούλιακας είναι τρομερά κτητικός και ζηλιάρης, δεν ξέρω πως θα αντιδράσει αν φέρουμε άλλο γατουλίνι. Είναι καλύτερα μεγάλο ή μικρό σε ηλικία;;;
Δεν έχω ιδέα πως θα αντιδράσει.......:hmm:

καλε μωρο ειναι μαλλον μηνων γυρω στουσ 6-7 ο πισσας τον περνει αγγαλια κ τον γλυφει συνεχεια εχουν γινει κολλητοι καλα αμα δεν μπορειτε δεν πειραζει θα του φτιαξω ενα σπιτακι στην μανα μου κ θα της τον παω πακετο

Καλέ κάτσει να γυρίσει ο Χρήστος απο το ταξίδι με την Φρεγάτα να του το πώ.....;)
Βιαστική..........:P

Σίγουρα το κάθε γατάκι είναι μοναδικό όπως όλα τα όντα.Αλλά είναι πολύ πιθανόν το καινούριο γατάκι να είναι πιο "ζουζουνιάρικο"από τον ξανθούλη σου και δεδομένου ότι θα το έχεις στα ωπα-ωπα από την αρχή λόγω της κακής εμπειρίας σου, να σου κάνει πολλά περισσότερα από το προηγούμενο.Σου μιλάω εκ πείρας...Βέβαια θεωρώ απαραίτητο να μεσολαβήσει κάποιο διάστημα για να έχεις συμβιβαστεί με την ιδέα.:)

Το ξέρω ότι είναι νωρίς, αλλά σκέφτομαι και τον Ασπρούλιακα μου, που είναι 12 ώρες την ημερα μόνος και όταν έρχομαι δεν φαντάζεσαι τι κάνει απο την χαρά του....:D Δεν θέλω να ξαναμάθει μόνος του και μετά ίσως να μην δεχτεί άλλο γατάκι σπίτι.
Βέβαια για να πω και την αμαρτία μου, σκέφτομαι και τον εαυτό μου, ότι αν πάρουμε τώρα καινούργιο γατάκι δεν θα σκέφτομαι συνέχεια τον Ξανθούλη μου και να νιώθω τόσες τύψεις.........:redface:

Κλωνοποιηση ... χμμμ ενδιαφερον θεμα ... καταρχας υπαρχουν τοσες γατες που ψαχνουν σπιτι γιατι να μην διαλεξουμε μια απο αυτες; Ποσο μαλλον η κλωνοποιηση δεν θα μας δωσει ενα ιδιο εμφανισιακα γατι. Βεβαια ειμαι υπερ στην κλωνοποιηση οταν προκειτε για συναισθηματικους λογους ... Γιατι οχι; Αλλα αυτο που με φοβιζει ειναι μηπως αυτοι οι συναισθηματικοι λογοι γινουν πιο εντονοι και φτασουμε σε σημειο να κλωνοποιησουμε ανθρωπους ...

Αρχική Δημοσίευση από maxi2:
Βέβαια για να πω και την αμαρτία μου, σκέφτομαι και τον εαυτό μου, ότι αν πάρουμε τώρα καινούργιο γατάκι δεν θα σκέφτομαι συνέχεια τον Ξανθούλη μου και να νιώθω τόσες τύψεις.........:redface:

Γιατί να νιώθεις εσύ τύψεις; :confused:
Άλλος πρέπει να νιώθει τύψεις :mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back