ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα.
16-07-09
20:16
Μόλις γύρισα από επίσκεψη σε άλλον κτηνίατρο. Μετά από ψάξιμο μιας ολόκληρης μέρας ανακάλυψα ότι έχουμε 2 τελικά κτηνιάτρους
Ο άνθρωπος διέγνωσε ψώρα στα αυτιά (μου έδειξε και στο μικροσκόπιο). Το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο αλλά είναι αρκετό να του δημιουργεί αρκετή φαγούρα. Μου έδωσε αγωγή με Surolan και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα (δεν ξαναπάω στον άλλον
). Όσο για αυτά τα σημάδια και την ξηροδερμία που ανέφερα πιο πριν, μάλλον πρόκειται για μύκητες. Πήρε τριχούλες για να στείλει για καλλιέργεια και σε 10 μέρες θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για το τι είναι ακριβώς. Αν δεν είναι μύκητες μπορεί να είναι κάποια αλλεργεία σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Πάντως μου είπε να του βάζω κρεμούλα Dactarin μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και μου είπε ότι αν είναι μύκητες έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτάααα ...
ΥΓ. Μου επιβεβαίωσε ότι η ψώρα που έχει το γατί δεν κολλάει στον άνθρωπο.
αυτός είναι κτηνίατρος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Labrini
Νεοφερμένο μέλος
Ο Labrini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
17-07-09
12:25
Το γατουλίνι σήμερα το πρωί ήταν πολύ πιο καλά, δεν τρελλάθηκε στο ξύσιμο κατά την διάρκεια της νύχτας και τα αυτιά από κόκκινα και βρώμικα έχουν πάρει ένα ωραίο ροζ χρωματάκι 
Φοβερή διαφορά!
Όπως επίσης φοβερό και το θέμα του κτηνίτρου ... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο παλιός μετά από 2 επισκέψεις για το θέμα των αυτιών δεν μου έδωσε αγωγή και δεν μου έδωσε καμιά πληροφορία για την ψώρα κι επέμενε ότι έιναι απλά βρώμες ... Με χρέωνε 20? για κάθε καθαρισμό που του έκανε ... Δηλαδή τί περίμενε ότι ανά 2-3 μέρες που τα αυτάκια βρωμίζανε πάλι εγώ θα πήγαινα ξανά και ξανά για καθαρισμό χωρίς να ψαχτώ? Αφού έβλεπα ότι το γατάκι δεν καλυτερεύει
Ευτυχώς που βρήκα τον άλλον που είναι καινούριος και μετά από όλα αυτά μάλλον θα αναλάβει και το σκυλί μου από εδώ και στο εξής.

Φοβερή διαφορά!
Όπως επίσης φοβερό και το θέμα του κτηνίτρου ... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο παλιός μετά από 2 επισκέψεις για το θέμα των αυτιών δεν μου έδωσε αγωγή και δεν μου έδωσε καμιά πληροφορία για την ψώρα κι επέμενε ότι έιναι απλά βρώμες ... Με χρέωνε 20? για κάθε καθαρισμό που του έκανε ... Δηλαδή τί περίμενε ότι ανά 2-3 μέρες που τα αυτάκια βρωμίζανε πάλι εγώ θα πήγαινα ξανά και ξανά για καθαρισμό χωρίς να ψαχτώ? Αφού έβλεπα ότι το γατάκι δεν καλυτερεύει

Ευτυχώς που βρήκα τον άλλον που είναι καινούριος και μετά από όλα αυτά μάλλον θα αναλάβει και το σκυλί μου από εδώ και στο εξής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

). Το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο αλλά είναι αρκετό να του δημιουργεί αρκετή φαγούρα. Μου έδωσε αγωγή με Surolan και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα (δεν ξαναπάω στον άλλον
). Όσο για αυτά τα σημάδια και την ξηροδερμία που ανέφερα πιο πριν, μάλλον πρόκειται για μύκητες. Πήρε τριχούλες για να στείλει για καλλιέργεια και σε 10 μέρες θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για το τι είναι ακριβώς. Αν δεν είναι μύκητες μπορεί να είναι κάποια αλλεργεία σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Πάντως μου είπε να του βάζω κρεμούλα Dactarin μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και μου είπε ότι αν είναι μύκητες έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτάααα ...