Κοιμήσου γατούλα!!!

• Thread starter Thread starter aretha
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η Αρήθα συνήθως πάνω στο κρεββάτι μας κοιμάται... Της αρέσει επίσης η καρέκλα του γραφείου και πάνω στα φρεσκοσιδερωμένα (μάλλον επειδή είναι ζεστά). Τις προάλλες την πήρε ο ύπνος μέσα στο γατοτούνελ! :greycat: :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιποοον.....
ο Τζο προτιμα τις ντουλαπες , ανοιγει την πορτα οσο χρειαζεται για να μπει και φυσικα μετα αυτη κλεινει πισω του ... βρε που ειναι ο χοντρος , που ειναι ο χοντρος , να μια ντουλαπα να ανοιγει και να βγαινει ενα μαυρο κεφαλι γκρινιαζοντας..... :blink:
Ο Οσιρις παλι , προτιμα τον καδο του πλυντηριου , πως βολευεται τωρα , δεν εχω καταλαβει.... :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιποοον.....
ο Τζο προτιμα τις ντουλαπες , ανοιγει την πορτα οσο χρειαζεται για να μπει και φυσικα μετα αυτη κλεινει πισω του ... βρε που ειναι ο χοντρος , που ειναι ο χοντρος , να μια ντουλαπα να ανοιγει και να βγαινει ενα μαυρο κεφαλι γκρινιαζοντας..... :blink:
Ο Οσιρις παλι , προτιμα τον καδο του πλυντηριου , πως βολευεται τωρα , δεν εχω καταλαβει.... :hmm:

αυτό το τελευταίο να το προσέχεις.... μιάς γνωστής μου η μαμά έβαλε πληντύριο με την γάτα μέσα καταλάθος και φυσικά τα αποτελέσματα ήταν δραματικά:cry:

αυτό το τελευταίο να το προσέχεις.... μιάς γνωστής μου η μαμά έβαλε πληντύριο με την γάτα μέσα καταλάθος και φυσικά τα αποτελέσματα ήταν δραματικά:cry:
Tι λες τώρα....:( ΚΑλά δεν την είδε τη γάτα?

Tι λες τώρα....:( ΚΑλά δεν την είδε τη γάτα?

ούτε κάν την πήρε χαμπάρι !! :down: :down:
η κόρη της έκανε να της μιλήσει μήνες μετά από αυτό... και εγώ όταν μου το είπαν σοκαρίστηκα και ασυναίσθητα την μίσησα την κυρία... εντάξη δεν την είδε αλλά ήξερε ότι συνήθηζε να κοιμάται εκει η γατούλα...:(

Μιμικα έχω φρικάρει....Πως γίνεται να μην την είδε....:(

Μιμικα έχω φρικάρει....Πως γίνεται να μην την είδε....:(

και όμως...:( ασε μην το σκέφτεσαι, εγώ κάθε τόσο το σκέφτομαι και τρελλαινομαι μόνο στη σκεψη του πόσο τραγικα "εφυγε" η γατούλα...εγω αν την είχα μάνα δεν ξέρω τι θα είχα κάνει...:mad:

:down:Έλεος! Δεν παρατήρησε ότι δεν ήταν άδειο το πλυντήριο; Κι εγώ πραγματικά δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα.

:down:Έλεος! Δεν παρατήρησε ότι δεν ήταν άδειο το πλυντήριο; Κι εγώ πραγματικά δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα.

και εγω την ίδια ερώτηση είχα κάνει ,αλλα μου είπε ότι είχε βάλεει ρούχα και μετά απο λίγο εκλεισε την πόρτα και έβαλε πληντύριο οπότε δεν κοιταξε μέσα..μάλλον στο ενδιάμεσο μπήκε η γατούλα:( .ασε...

Θεέ μου... :(
Οι γάτοι μας κοιμούνται στο κρεβάτι, το πλυντήριο, την κουζίνα όταν την έχουμε σβήσει και απλά είναι λίγο ζεστούλα, την τηλεόραση, τους θερμοσυσσωρευτές, τα άπλυτα, την ντουλάπα. Επίσης συνηθίζουν να την αράζουν πάνω μας (πολλές φορές και οι2 μαζί. Σημειωτέον ότι 5,5 και 6 κιλα = 11,5 κιλά)όταν χαλαρώνουμε στον καναπέ :lol: :lol: :lol:

Επειδή και ο Χουζούρης συνήθιζε να μπαίνει μέσα (και δεδομένου ότι είναι μαύρος δεν φαίνεται) κάθε φορά που βάζω πλυντήριο διπλοτσεκάρω... Το έχω άγχος!

Και μια γνωστη μου το επαθε αυτο με το πλυντηριο.
Ηταν και μεγαλη σε ηλικια, δεν εβλεπε και παει η γατουλα!:(

Και μια γνωστη μου το επαθε αυτο με το πληντυριο.
Ηταν και μεγαλη σε ηλικια, δεν εβλεπε και παει η γατουλα!:(

Σοβαρα μιλας!!! Πω,πω...Πναγια μου!!! Α το καημενο!!!!!!

ΜΕγαλη ηταν η γνωστη σου ή η γατα;

Εγω επειδη το ειχα δει εφιαλτη αυτο, εχω παντα τη πορτα τοπυ πλυντηριου κλειστη και οταν τα βαζω τα ρουχα τα βαζω και τελος, κλεινω την πορτα. Εαν εχω ξεχασει κατι και παω να το παρω κλεινω παλι την πορτα. Ετσι δεν εχουν καν ανακαλυψει οτι υπαρχει αυτη η φωλια

Εμένα ευτυχώς το πληντύριο είναι μικρό (είναι από αυτά που έχουν το μισό περίπου βάθος από τα κλασικά) οπότε αν μπει ο Σάκης μέσα δεν θα χωράνε τα ρούχα. Ε, τι στο καλό κάτι θα υποψιαστώ!

Εμενα κλεινει απο πανω οποτε επισης δεν το εχουν ανακαλυψει....
Αλλα και η πορτα του μπανου ειναι μονιακλειστη,οποτε δεν μπαινουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back