Κοκκινίλα στο κεφάλι!

evelynkar

Διακεκριμένο μέλος

Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
προσεξα μολις τώρα οτι η bailey εχει ενα στρογγυλο κοκκινο πραγμα στο κεφαλι της! τι μπορει να ειναι??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αναμεσα στις τριχες ειναι..η εχει καραφλιασει σε εκεινο το σημειο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι οσο ενα σπιρακι και μου φαινεται οτι εχουν αραιωσει οι τριχες εκει!

Μπορεί να είναι μυκητάκι...μπορεί και τίποτα.. :redface:

μοιαζει σαν τσιμπιμα κουνουπιου????.......τι να σου πω...παρακολουθησε το παντως...:)

κι εγω μυκητες υποψιαζομαι..ουφφφ απο που κολλανε αυτοι οι μυκητες??? θα παω τριτη γιατρο να δει και τα ματακια της.. εντομεταξυ ξυνει τα αυτια της και της το ειπα οταν πηγαμε προχθες και μου ειπε δεν εχει τπτ..τι να πω...

μοιαζει σαν τσιμπιμα κουνουπιου????.......τι να σου πω...παρακολουθησε το παντως...:)
οχι..απλα ειναι τετοιο μεγεθος...σαν τριχοφαγος μοιαζει:/:

κι εγω μυκητες υποψιαζομαι..ουφφφ απο που κολλανε αυτοι οι μυκητες??? θα παω τριτη γιατρο να δει και τα ματακια της.. εντομεταξυ ξυνει τα αυτια της και της το ειπα οταν πηγαμε προχθες και μου ειπε δεν εχει τπτ..τι να πω...
Κι εμένα ξύνει τα αυτιά του ο Βρούκος τα κοιτάω και είναι πεντακάθαρα..ούτε ψώρα ούτε κερί βγάζουν τίποτα τι τον τρώει δεν ξέρω..εκτός και αν θέλει να βγάλει το λουράκι από το λαιμό του..Τώρα είχε βγάλει κι η Μπετίνα κάτι σαν σπυράκι κόκκινο στην κοιλιά της..της έβαλα λίγο betadine και εξαφανίστηκε..:hmm::hmm:

δεν εχω μπετατιν..ετσι κι αλλιως ειναι κυριακη αυριο, θα παω δευτέρα ή τριτη γιατρο να το κοιταξουμε..
ευχαριστω :)

χμμμ..αν είναι σαν τσίμπημα κουνουπιού τι είναι?:confused:

χμμμ..αν είναι σαν τσίμπημα κουνουπιού τι είναι?:confused:
αν ειναι σαν τσιμπημα κουνουπιου, το πιο πιθανον να ειναι τσιμπημα απο ψιλλο πιστευω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back