Κολλημένη με τα γατιά

πηνελοπη

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα.
Πως λέμε κολλημένη με την μπάλα ε εμένα που λέτε δεν μου αρέσει καθόλου η μπάλα αλλά έχω τρέλλα με της γάτες.Μιλάμε γιά μεγάλη τρέλλα εντοπίζω γάτα από χιλιόμετρα καί έχει τύχει να συναντηθώ με φίλους στο μισό μέτρο καί να μην τους δω.Εάν είχαν γούνα,ούρα καί τέσσερα πόδια όμως....Μέχρι στον ύπνο μου βλέπω γάτες καί γατάκια καί όποτε το λεώ στην μάνα μου η απάντηση είναι: Γκρίνια παιδί μου όταν βλέπεις γάτες είναι γκρίνια!Είδατε γιά να έχω προλήπτική μάνα.Κάποτε της είπανε ότι μαυρή γάτα στο σπίτι καί φύκος είναι γρουσουζιά.Είχαμε δύο μαύρες γάτες καί φύκο επίσης.Την πλήρωσε ο φύκος βρέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας έρημος καί μόνος:lol: Είδατε τι παθαίνει ο άνθρωπος γιά να έχει τρέλλα με τα αιλουροειδή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) Δεν είσαι η μόνη... τους τελευταίους μήνες που έχω τον πρινσάκο μου ποτέ δεν βγήκα δύο βράδυα συνεχόμενα εκτός αν έπρεπε... Οι φιλοι μου φρικάρουν αλλά ακούν δικαιολογίες του στύλ "μωρέ ξενύχτησα χτες μη το αφήσω και πάλι μόνο του" ή λειπω πολλές ωρες έχω το γατο μόνο του πίσω" ή εκεί που με παίρνει έπαιρνα το γάτο μαζί μου.... (μέχρι και διακοπε΄ς το πήρα) Όλοι μου λένε ότι ζώ για το γάτο μου και ότι έχω κι άλλη ζωή (με το φίλο μου δε τελευταία κουβέντα όταν κοιμόμαστε μαζί και με κρατάει αγκαλιά είναι τι σκανταλιές έκαναν τα γατιά μας).

Το έλυσα μερικώς το πρόβλημά μου... Παίρνω αύριο δεύτερη γάτα να κρατάει παρέα στον πρινς...

Οπότε στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ακουστόυν οι εξής δικαιολογίες "έχω καινούρια γάτα δεν μπορώ" "μαθαίνω τη μία γάτα να συμπαθεί την άλλη" "έχω δύο γάτες να κάνω μπάνιο" "έχω να πάω σήμερα τη μία γάτα στον κτηνίατρο και αύριο την άλλη" κλπ...

Ευτυχώς που τις γάτες και τις δύο μου τις χάρησε ο φίλος μου και έχει και αυτός μία.. γιατί αλλιώς θα με είχε χωρήσει :Ρ ΕΥτυχώς που λατρεύει το γάτο μου και ερωτεύτηκε τη γάτα που του διάλεξα, με τρέχει σε κτηνιάτρους, με τρέχει να του πάρω παιχνίδια κλπ αλλιώς δεν θα βλεπόμασταν καθόλου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλω κι εγώ τέτοιον άντρα....υπάρχει κανένας ελεύθερος; :P:P:P :lol::lol::lol:

Εχθές πέτυχα στο ταμείο στο σούπερ-μάρκετ ( λιντλ) έναν, (ωραίο τύπο κιόλας), που είχε πάρει τροφές και τον ρώτησα αν είναι καλές και αν τις τρώνε τα γατιά. Και μου είπε ότι επειδή έχει πολλές γάτες, κοιτάει οικονομικές τροφές για ευνόητους λόγους.
Ώσπου να πληρώσω, έφυγε ρε παιδιά...:| τς,τς,τς...άντρες κορίτσια μου, άντρες...δεν περιμένουν λεπτό...:P:P:P :lol::lol::lol:

καπαρωμένος θα ήταν..... ο επόμενος θα σου κάτσει :) μπορεί να περίμενε η φιλενάδα του στο αμάξι του..

Χμ να σου πώ όμως κάτι.. ο βολικός άντρας μόνο να με τρέχει ξέρει.. μία μέρα έκατσε να μου χτενίσει τον πρινς, και ο πρίνς σαν καλομαθημένο γατί έκανε ότι ήξερε καλύτερα την ώρα του χτενίσματος, τον δάγκωσε... και ου είπε το χτένισμα μόνη μου :Ρ

Θα έχω υπ'όψιν μου όσα λες...:hmm: όσο ζεις, μαθαίνεις!

Προχθές σε ταξί που ήμουν, μπήκε ένας κύριος με μια κοπελιά και ήθελα να πεθάνω από τα γέλια και να τον ρωτήσω για τη γάτα του, αλλά είπα άστο μην παρεξηγηθεί...δεν ξέρεις τι είναι ο καθένας. Ήταν γεμάτος στην μπλούζα, στα μπράτσα με γατότριχες...:D:D:D

Εχώ δύο γάτες καί ονειρέυομαι έναν κήπο με πολλές πάρα πολλές γάτες!Αν δεν είναι ευτυχία το απόλυτα αλήθινο τους βλέμμα η απαλή τους γούνα το ότι μας κάνουν καί γελάμε με τα σκέρτσα τους μας χαλαρώνουν με τα χάδια τους τότε τι έναι;Μόνο με τα γατιά καί με την κόρη μου νιώθω έτσι:)

Αχ! Κι εγώ μια φάρμα θέλω με πολλά ζώα και με γάτες, αλλά και λαμπραντόρ που τα πάνε περίφημα με τις γάτες.
Στη γειτονιά είναι ένα τέτοιο και κάνει τρελλές χαρές μόλις δει τον γάτο μου. :up:
Μόνο που ο δικός μου τον γρατσουνάει και φοβάται, αλλά ο άλλος τον γλύφει και τρελλένεται από χαρά!
Είναι υπέροχη εικόνα...:up:

Θα έχω υπ'όψιν μου όσα λες...:hmm: όσο ζεις, μαθαίνεις!

Προχθές σε ταξί που ήμουν, μπήκε ένας κύριος με μια κοπελιά και ήθελα να πεθάνω από τα γέλια και να τον ρωτήσω για τη γάτα του, αλλά είπα άστο μην παρεξηγηθεί...δεν ξέρεις τι είναι ο καθένας. Ήταν γεμάτος στην μπλούζα, στα μπράτσα με γατότριχες...:D:D:D

όσο και αν λατρεύω τον πρίνς με γατότριχες σπάνια βγαίνω... συνήθως ντύνομαι τελευταία στιγμή και για κανέναν λόγο δεν το σηκώνω... αν χρειαστεί όμως θα χρησιμοποιήσω αυτοκόλητη ταινία να με καθαρίσω... αν με δείτε με τρίχες... θα είναι και ο πρινς εκεί γύρω... μόνο τότε

Εχώ δύο γάτες καί ονειρέυομαι έναν κήπο με πολλές πάρα πολλές γάτες!Αν δεν είναι ευτυχία το απόλυτα αλήθινο τους βλέμμα η απαλή τους γούνα το ότι μας κάνουν καί γελάμε με τα σκέρτσα τους μας χαλαρώνουν με τα χάδια τους τότε τι έναι;Μόνο με τα γατιά καί με την κόρη μου νιώθω έτσι:)

Ετοιμάσου και σου έρχεται ο Αιμίλιος:lol::lol: να δεις πόσο θα συνεχίσεις να τις ονειρεύεσαι μετά

Θέλω κι εγώ τέτοιον άντρα....υπάρχει κανένας ελεύθερος; :P:P:P :lol::lol::lol:

Εχθές πέτυχα στο ταμείο στο σούπερ-μάρκετ ( λιντλ) έναν, (ωραίο τύπο κιόλας), που είχε πάρει τροφές και τον ρώτησα αν είναι καλές και αν τις τρώνε τα γατιά. Και μου είπε ότι επειδή έχει πολλές γάτες, κοιτάει οικονομικές τροφές για ευνόητους λόγους.
Ώσπου να πληρώσω, έφυγε ρε παιδιά...:| τς,τς,τς...άντρες κορίτσια μου, άντρες...δεν περιμένουν λεπτό...:P:P:P :lol::lol::lol:

Εγώ τον συγκεκριμένο θα τον βούταγα και θα τον έβαζα στο καλαθάκι των ψωνιων μου και θα πλήρωνα όσο όσο για να τον πάω σπίτι μου:lol::lol:

πειραζει που εμενα το αγορι μου ειναι ασχετος και μου λεει οποτε θελω να παρω τροφη στους γατους μου γιατι δεν παιρνω απο το σουπερ μαρκετ τη φτηνη αφου ουτως η αλλως,ολα τα τρωνε λεει!:confused:

Εγώ τον συγκεκριμένο θα τον βούταγα και θα τον έβαζα στο καλαθάκι των ψωνιων μου και θα πλήρωνα όσο όσο για να τον πάω σπίτι μου:lol::lol:
Η διεκδικητική μας Γιούλη....:happy::happy::happy::happy::happy:

Αυτό είναι!......φταίει ότι δεν είχα πάρει καλαθάκι...:lol::lol::lol:

Και να φανταστείς είχαμε πάρει σχεδόν τα ίδια πράγματα. Ακόμη και από γεύσεις!!!:blink: Βρε μπας να πάω να τη στήσω έξω από το μάρκετ; :hmm: :lol::lol:

Αυτό είναι!......φταίει ότι δεν είχα πάρει καλαθάκι...:lol::lol::lol:

Και να φανταστείς είχαμε πάρει σχεδόν τα ίδια πράγματα. Ακόμη και από γεύσεις!!!:blink: Βρε μπας να πάω να τη στήσω έξω από το μάρκετ; :hmm: :lol::lol:
Δεν είν' κακό!!!!:P:P:lol::lol::lol:Εγώ πάντωε θα πήγαινα ίδια μέρα και ώρα ξανά εκεί.....;);)Αν θέλει και αυτός να σε βρει θα πάει τότε σίγουρα..:)

Εσύ έχεις και δύο γάτες και πάλι ονειρεύεσαι γάτες. Εγώ ,η καημένη, που έχω παρόμοιο πάθος και έμεινα λόγω δυσμενών και αντίξοων οικογενειακών συνθηκών δεκαεπτά χρόνια χωρίς γάτα τι να πώ; Τι να πώ;Έχω μάθει απέξω τα γατοσάιτ του εξωτερικού, γέμισα τον υπολογιστή με πανέμορφες φωτογραφίες γατιών, για να μην αναφέρω τα βιβλία ,όπου υπάρχει και γάτα- ή ζώα γενικά- που τα λατρεύω. Τώρα, έχω ξεμωραθεί με τη Μπασσέτ μου και ο άντρας μου, παρόλο που είναι γατόφιλος, δεν είναι εκδηλωτικός και με παίρνει για λωλή, τα παιδιά μου το ίδιο. Βρε, άντε......έχετε χάρη, που λόγω έλλειψης χρόνου δεν παίρνω άλλες τρεις. Καθείστε να πάρω σύνταξη (πρόωρη, δεν είμαι γριά) και θα δείτε.
Τα πιο πάνω με ροζ χρώμα,απευθύνονται στους δικούς μου. Το κακό είναι, ότι δεν μπαίνουν στο My cat:lol::lol:

πειραζει που εμενα το αγορι μου ειναι ασχετος και μου λεει οποτε θελω να παρω τροφη στους γατους μου γιατι δεν παιρνω απο το σουπερ μαρκετ τη φτηνη αφου ουτως η αλλως,ολα τα τρωνε λεει!:confused:

Όχι δεν πειράζει... και μένα ο φίλος μου τη φτηνή ψωνίζει και του έβαλα πάγο... Ακριβή τροφή για τα περσικά μας γιατί βαριέμαι να μαζεύω τρίχες. :) Αμμο που ψωνίζει αυτός τη φτηνη μου φέρνει. Έχουμε θέση ως όρο να έχει πετραδάκια μέσα μη μου φέρει μισό κιλό άμμο για χτίσιμο :Ρ Μέχρι που γυρίζει τα σ/μ και τσεκάρει όποια άμμο δεν έχουμε χρησιμοποιήσει σκίζοντας λίγο και κοιτόντας τι έχει μέσα :Ρ

:) Δεν είσαι η μόνη... τους τελευταίους μήνες που έχω τον πρινσάκο μου ποτέ δεν βγήκα δύο βράδυα συνεχόμενα εκτός αν έπρεπε... Οι φιλοι μου φρικάρουν αλλά ακούν δικαιολογίες του στύλ "μωρέ ξενύχτησα χτες μη το αφήσω και πάλι μόνο του" ή λειπω πολλές ωρες έχω το γατο μόνο του πίσω" ή εκεί που με παίρνει έπαιρνα το γάτο μαζί μου....

Και μένα η φίλη μου φρίκαρε λίγο όταν πήρα τις τελευταίες μου μέρες άδειας τον Ιούνιο :( , όχι για να πάμε διακοπές , αλλά για να κάτσω σπίτι μέχρι να προσαρμοστεί ο μικρούλης..
"Είσαι ψυχωτικός..!! , ψυχαναγκαστικός.. !!!@@###&&^$$...κτλ."
Φυσικά όταν τον είδε υπέκυψε :inlove: κ τώρα πια πρώτα ρωτάει τι κάνει αυτός κ μετά για μένα.. :)

Εχεις ενα αξιοσημειωτο ταλεντο εντοπισμου γατιου βλέπω οπως κι εγω. Μπορεις να βοηθησεις ενα σωματειο με διασωσεις να ξερεις οταν εχεις αυτο το ταλεντο .

Εξίσου υπαρχουν και ανθρωποι γατες, ανδρες για παραδειγμα που μοιαζουν με αιλουροειδη για παραδειγμα με τρυφερη γουνα ευλυγιστο σωμα και πιστη καρδια.;) Η γυναικες που ειναι τρυφερες φιλες, τρεχουν οταν σου συμβει κατι και σε υποστηριζουν τρυφερα και δεν χρειαζεται και να τους ταιζεις καθε μερα αυτους:D

Πως λέμε κολλημένη με την μπάλα ε εμένα που λέτε δεν μου αρέσει καθόλου η μπάλα αλλά έχω τρέλλα με της γάτες.Μιλάμε γιά μεγάλη τρέλλα εντοπίζω γάτα από χιλιόμετρα καί έχει τύχει να συναντηθώ με φίλους στο μισό μέτρο καί να μην τους δω.Εάν είχαν γούνα,ούρα καί τέσσερα πόδια όμως....Μέχρι στον ύπνο μου βλέπω γάτες καί γατάκια καί όποτε το λεώ στην μάνα μου η απάντηση είναι: Γκρίνια παιδί μου όταν βλέπεις γάτες είναι γκρίνια!Είδατε γιά να έχω προλήπτική μάνα.Κάποτε της είπανε ότι μαυρή γάτα στο σπίτι καί φύκος είναι γρουσουζιά.Είχαμε δύο μαύρες γάτες καί φύκο επίσης.Την πλήρωσε ο φύκος βρέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας έρημος καί μόνος:lol: Είδατε τι παθαίνει ο άνθρωπος γιά να έχει τρέλλα με τα αιλουροειδή!

Όχι δεν πειράζει... και μένα ο φίλος μου τη φτηνή ψωνίζει και του έβαλα πάγο... Ακριβή τροφή για τα περσικά μας γιατί βαριέμαι να μαζεύω τρίχες. :) Αμμο που ψωνίζει αυτός τη φτηνη μου φέρνει. Έχουμε θέση ως όρο να έχει πετραδάκια μέσα μη μου φέρει μισό κιλό άμμο για χτίσιμο :Ρ Μέχρι που γυρίζει τα σ/μ και τσεκάρει όποια άμμο δεν έχουμε χρησιμοποιήσει σκίζοντας λίγο και κοιτόντας τι έχει μέσα :Ρ
κοιταει τι εχει μεσα???:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αμέ. κοίτά είμαστε του σκαψίματος... για παράδειγμα η αμμος του ΑΒ δεν μας αρέσει γιατί είναι σκέτη άμμος. ο μικρος μου θέλει πετραδάκια να παίζει να γεμίζει το σπίτι. η άλλη δεν του αρέσιε... αν δεν σε ξυπνήσει στις 5 από το χρουτς χρουτς δεν βολεύεται.... οπότε του είπα αν μου ξαναφέρει τέτοια θα τον κυνηγίσω :Ρ

περιμένω να σκάσει μύτη με γαρμπίλι βασικά για τον πρινς :Ρ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back