Κολλημένη με τα γατιά

εμενα δεν ασχολειται καθολου..τυχερη εισαι :((να σου πω την αληθεια,τις φοβαται τις γατες:|)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμέ. κοίτά είμαστε του σκαψίματος... για παράδειγμα η αμμος του ΑΒ δεν μας αρέσει γιατί είναι σκέτη άμμος. ο μικρος μου θέλει πετραδάκια να παίζει να γεμίζει το σπίτι. η άλλη δεν του αρέσιε... αν δεν σε ξυπνήσει στις 5 από το χρουτς χρουτς δεν βολεύεται.... οπότε του είπα αν μου ξαναφέρει τέτοια θα τον κυνηγίσω :Ρ

περιμένω να σκάσει μύτη με γαρμπίλι βασικά για τον πρινς :Ρ

Θα γίνω λίγο
offtopic.gif
, συγχωρέστε με.

Prince, σε άλλο θέμα εδώ διάβασα ότι η ΑΒ άμμος είναι πολύ καλή. Και ετοιμαζόμουν να τη δοκιμάσω. Τώρα με μπέρδεψες. :hmm:
Εννοείς την ΑΒ ή την 365, που έχει ο Βασιλόπουλος; Είναι πολύ ψιλή σαν άμμος δηλαδή; Από απορροφητικότητα; Κάνει σβώλους τα ούρα και τα κόπρανα;
Θέλω να αλλάξω την Εverclean, γιατί είναι πανάκριβη και δεν συμφαίρει.
Αν γινόμαστε οφ-τόπικ, σε παρακαλώ γράψε μου σε ΠΜ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την ΑΒ family friends λεω.. την 365 δεν την έχουμε ακόμη τσεκάρει :) και όχι δεν κάνει σβώλους.... αλλά μυρίζει καλύτερα από αυτή των καρφούρ (η άμμος) που είναι πετραδάκι

Aν θελετε να αλλαξετε την εβερκλην προτιμειστε την Golden white ειναι ισαξια και μυριζει πουδρα μωρου κανει 10.80 τα δεκα κιλα και διαρκει.

Ευχαριστώ prince + Yasmin. :)

Πως λέμε κολλημένη με την μπάλα ε εμένα που λέτε δεν μου αρέσει καθόλου η μπάλα αλλά έχω τρέλλα με της γάτες.Μιλάμε γιά μεγάλη τρέλλα εντοπίζω γάτα από χιλιόμετρα καί έχει τύχει να συναντηθώ με φίλους στο μισό μέτρο καί να μην τους δω.Εάν είχαν γούνα,ούρα καί τέσσερα πόδια όμως....:lol: Είδατε τι παθαίνει ο άνθρωπος γιά να έχει τρέλλα με τα αιλουροειδή!
Και εγω το ιδιο κολλημα εχω.:up:Για αυτο μου αρεσει το mycat γιατι εδω οι περισσοτεροι κουβαλουν την ιδια "τρελλα" με τα αιλουροειδη!:up:
:)
Το έλυσα μερικώς το πρόβλημά μου... Παίρνω αύριο δεύτερη γάτα να κρατάει παρέα στον πρινς...

Εγω που πηρα σχετικα προσφατα δευτερη γατα(γατο) απλα "εφαγα"
διπλο κολλημα και τωρα ειναι που δεν θελω να ξεκολησω απο διπλα τους!:blink::lol::lol:
Θέλω κι εγώ τέτοιον άντρα....υπάρχει κανένας ελεύθερος; :P:P:P :lol::lol::lol:

Και εγω θελω εναν τετοιο!:P:lol:Στο σουπερ μαρκετ στο διαδρομο για τα ζωα δεν τους εχουν κοιταξα επανειλημενα.:(Καπου αλλου τους εχουν και δεν τους βρισκω!:blink:;):lol:

Εχεις ενα αξιοσημειωτο ταλεντο εντοπισμου γατιου βλέπω οπως κι εγω. Μπορεις να βοηθησεις ενα σωματειο με διασωσεις να ξερεις οταν εχεις αυτο το ταλεντο .

Εξίσου υπαρχουν και ανθρωποι γατες, ανδρες για παραδειγμα που μοιαζουν με αιλουροειδη για παραδειγμα με τρυφερη γουνα ευλυγιστο σωμα και πιστη καρδια.;) Η γυναικες που ειναι τρυφερες φιλες, τρεχουν οταν σου συμβει κατι και σε υποστηριζουν τρυφερα και δεν χρειαζεται και να τους ταιζεις καθε μερα αυτους:D
Δεν πολυεμπιστευωμαι τα σωματεία προτιμώ την ιδιοτική προτοβουλία.

Και εγω θελω εναν τετοιο!:P:lol:Στο σουπερ μαρκετ στο διαδρομο για τα ζωα δεν τους εχουν κοιταξα επανειλημενα.:(Καπου αλλου τους εχουν και δεν τους βρισκω!:blink:;):lol:[/quote]
Κάπου εκεί έξω είναι ψάξτε καλύτερα.Ορίσμένοι δε επιδέχωνται καί φροντιστήριο ο άντρας μου μιά χαρά τα πήγε τώρα είναι πιό φανατικός καί από μένα:up:γι'αυτό εξάλου είμαστε 15 χρόνια μαζί,δεν θα ανεχώμουν μέσα στο σπίτι μου κάποιον που δεν αγαπάει τα ζώα.Γι'αυτό κορίτσια ψάξτε καλύτερα:lol:

Κι εμενα ο δικος μου ειναι τρελος γατοφιλος.Παντα ειχαμε γατακι,κι οσο μεναμε Θεσσαλονικη μαζι,και ο καθενας χωριστα.Εχω φωτογραφιες του γατου του,του Butters στο gallery.Βεβαια εχει κι αυτος τις αδυναμιες του,το Σειριακι μου βρωμογατο το ανεβαζει,αλητογατο το κατεβαζει,αλλα τη Μόιρα τη βλεπει και λιωνει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back