youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
03-08-10
22:54
Παιδια, καλησπέρα
έχω ένα γατάκι τριων μηνών και παρατήρησα ότι από τη μια πλευρά του προσώπου του τα μουστάκια και τα φρύδια του φαίνονται κομμένα σχεδόν σύριζα.Μήπως σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; Από εκείνη την πλευρά του προσώπου βάζαμε κολλύρια στο μάτι του για ενάμισι μήνα. Δεν ξέρω αν είναι σχετικό...
έχω ένα γατάκι τριων μηνών και παρατήρησα ότι από τη μια πλευρά του προσώπου του τα μουστάκια και τα φρύδια του φαίνονται κομμένα σχεδόν σύριζα.Μήπως σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; Από εκείνη την πλευρά του προσώπου βάζαμε κολλύρια στο μάτι του για ενάμισι μήνα. Δεν ξέρω αν είναι σχετικό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
04-08-10
10:17
Τυχαίνει...
Λογικά θα ξαναβγούν.

Λογικά θα ξαναβγούν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
04-08-10
10:27
Καλημερα.
Το γατακι ειναι με τη μαμα του;Μερικες φορες τους τα μασουλανε.
Το γατακι ειναι με τη μαμα του;Μερικες φορες τους τα μασουλανε.
ligeri
Νεοφερμένο μέλος
Η Λυγερή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα.
04-08-10
10:31
Εμενα ο δικος μου τα σπαει κ ξαναβγαινουν παντως..

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
04-08-10
10:47
ο δικος μου τα ειχε φαει τα δικα του οταν ηταν μικρος. Με παραξενευει ομως που το δικο σας εχει και κομμενα φρυδια
Θα ξαναφυτρωσουν, αλλα θα παρει πολυυυυυυυυυυ καιρο 
Θα ξαναφυτρωσουν, αλλα θα παρει πολυυυυυυυυυυ καιρο 
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
04-08-10
23:38
Ευχαριστώ παιδιά, μίλησα και με το γιατρό και επειδή πρόσφατα τον ξύρισε κάτω από το μάτι γιατί φαινόταν κάτι σαν απόστημα ίσως να του τα πήρε λίγο παραπάνω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum