Κομμένα μουστάκια σε γατάκι

youla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
Παιδια, καλησπέρα
έχω ένα γατάκι τριων μηνών και παρατήρησα ότι από τη μια πλευρά του προσώπου του τα μουστάκια και τα φρύδια του φαίνονται κομμένα σχεδόν σύριζα.Μήπως σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; Από εκείνη την πλευρά του προσώπου βάζαμε κολλύρια στο μάτι του για ενάμισι μήνα. Δεν ξέρω αν είναι σχετικό...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τυχαίνει...
Λογικά θα ξαναβγούν.:redface::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα.
Το γατακι ειναι με τη μαμα του;Μερικες φορες τους τα μασουλανε.

Εμενα ο δικος μου τα σπαει κ ξαναβγαινουν παντως..:)

ο δικος μου τα ειχε φαει τα δικα του οταν ηταν μικρος. Με παραξενευει ομως που το δικο σας εχει και κομμενα φρυδια :hmm: Θα ξαναφυτρωσουν, αλλα θα παρει πολυυυυυυυυυυ καιρο :)

Ευχαριστώ παιδιά, μίλησα και με το γιατρό και επειδή πρόσφατα τον ξύρισε κάτω από το μάτι γιατί φαινόταν κάτι σαν απόστημα ίσως να του τα πήρε λίγο παραπάνω...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back