dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τη διατροφή των δυο μικρών μου γατιών.
Το ένα είναι σχεδόν 6 μηνών και το άλλο σχεδόν 3. Τους δίνω ξηρή τροφή καθημερινά, αλλά για συμπλήρωμα τους δίνω σχεδόν καθημερινά κονσέρβα. Κανονικά κάθε πότε πρέπει να δίνω κονσέρβα στα γατάκια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αποφευγω να τους δινω κονσερβες γιατι χαλανε και τα δοντια τους...

dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος

dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Κουκλιά είναι, η Μπουμπού περίεργο χρωματάκι έχειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπουμπού με έλεγε ο πρώην αντρας μου. Μου ειχε καταργήσει το Όλγα οπότε συνονόματη...
Ε, το άκουγα για 9 χρονια...Πάντως το μια στο τοσο θα γίνει μόνιμα κονσέρβα. Εγω αυτο επαθα και με τα 3 μου.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι όμορφα γατάκια που έχεις?!Κουκλιά είναι, η Μπουμπού περίεργο χρωματάκι έχει
Σ'ευχαριστώ!
Ναι, όντως, λίγο σπάνιο το χρώμα. Νομίζω κιόλας πως όσο μεγαλώνει ανοίγει και το χρώμα της! Συμβαίνει αυτό στις γατούλες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
-κάτι που δεν είχε ξανακάνει ποτέ- γιατί μάλλον δεν μπορούσε στην άμμο του. Τη πρώτη φορά μάλιστα στο τέλος έβγαλε και μια ίνα με αίμα. Πήρα τον κτηνίατρο και μου είπε να μην ανησυχώ, απλά να του δίνω για μια βδομάδα μόνο κονσέρβα γιατί θεώρησε ότι εξαιτίας της ξηράς τροφής παρουσίασε μια κρίση δυσκοιλιότητας και να τον ελέγχω. Πραγματικά δε ξαναπαρουσίασε αίμα και πήγε μόνο ακόμα μια φορά στη μπανιέρα. Το πρόβλημα είναι ότι γενικά ο Μαντού όσο κι αν φαίνεται περίεργο έχει συγκεκριμένη διατροφή που δεν την αλλάζει. Ενώ στην αρχή έτρωγε και κοτοπουλάκι και ψάρι και μπιφτέκι και τρελλαινόταν για αλλαντικά, τώρα ούτε καν τα δοκιμάζει. Το μόνο που θέλει είναι να μυρίζει ότι τρώω και να δοκιμάζει μόνο από το δικό μου χέρι ένα μικρούτσικο, τόσο δα κομματάκι, αλλά όχι παραπάνω. Δεν αλλάζει δε με τίποτα μάρκες κονσέρβας και τροφής. Τρώει συγκεκριμένη κονσέρβα και κροκέτες ή hills ή canin και μόνο αυτές που είναι για στειρωμένους. Ακόμα και στην άμμο είναι μίζερος. Μόνο ever clean τη μωβ. Όλες τις άλλες πρώτα πετάει τη μισή από το κουτί του και μετά μπαίνει μέσα. Άσε που μέχρι να του βάλουμε αυτή που θέλει μας ταράζει στα μπινελίκια, έτσι που πάει μπροστά στην άμμο του και σκούζει με τις ώρες. Αυτό το γατί τελικά μου μοιάζει...

Υ.Γ. Αυτό που κατάλαβα ως γενικό κανόνα είναι ότι με τα γατιά δύο δρόμους έχεις: ή θα τα εκπαιδεύσεις ή θα σε εκπαιδεύσουν. Εμάς ο Μαντού μας εκπαιδεύσε και όχι μόνο ο Μαντού εδώ που τα λέμε

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ μου αρέσουν οι γάτες με ιδιοτροπίες, και η δικιά μου ότι έχει να κάνει με purina τα τρώει,αλλιώς με τίποτα,εκτόσ κι αν της δώσω κάτι απ'το χέρι μου,το μυρίζει 100 ώρες και μετά τρώει ένα κομματάκιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Απ'όσο ξέρω υπάρχει light τροφή για τα πιο παχουλούτσικα για δίαιτα και ξεχωριστή τροφή για στειρωμένα η οποία ναι μεν ελέγχει το βάρος αλλά επίσης είναι ειδική για να αποφεύγεται ο στρουβίτης στα στειρωμένα αρσενικάΕίναι πιο light για να μην παχαίνουν, απ' ότι οι κανονικές
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool