Κορίνα: γατούλα 2,5 μηνών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ακομα κανενας:/:??Να ρωτησω κατι??? Οταν εγω δεν ειχα γραφτει ακομα στο φορουμ αυτο και ηθελα να παρω γατακι εψαξα στο google:P!Μηπως πρεπει να το βαλετε κι εκει:redface:??Γιατι οι περισσοτεροι ανθρωποι εκει μπαινουν για να βρουν και να υιοθετησουν ενα γατακι!!(αν θελετε:)!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και στη Χρυσή ευκαιρία στην κατηγορία ζώα...
;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν λες google τι εννοείς; Στη Χρυσή Ευκαιρία είχαμε μπει, θα ξαναπροσπαθήσουμε πάλι.

Μπορεις να βαλεις και εδω..:) aggeliopolis

Ευχαριστώ, βάζω και εκεί....

Και εγώ χαρίζω γατάκια κατά καιρούς η αλήθεια είναι ότι θέλει πολύ υπομονή. Είχα χαρίσει και εγώ ένα γατάκι και την Κυριακή μου το γύρισαν πίσω, η αλήθεια είναι ότι θέλει χρόνο αλλά κάποιος θα βρεθεί. Εγώ κάνω και κάτι άλλο πηγαίνω και εκτυπώνω τις φωτογραφίες από τα γατάκια ώστε να φαίνονται καλά δεν τις εκτυπώνω από υπολογιστή και τις κολάω στο pet city της γειτονιάς και με έχουν πάρει αρκετές φορές άνθρωποι που τις έχουν δει.

Να ας πουμε οταν εγω ηθελα να παρω γατακι πατησα στο google ''χαριζεται νεογεννητο γατακι'' και μου εβγαλε διαφορες αγγελιες!Ας το!!Ξεχνα το!!!Μαλλον ειναι λιγο δυσκολο να το κανετε,βαλε αγγελια στα σαιτ που σου εχουν προτεινει και ειναι ευκολο να βαλεις αγγελια!!!

Το google είναι μηχανή αναζήτησης. Ψάχνει σε όλο το διαδίκτυο sites που γράφουν τις λέξεις που του έδωσες να ψάξει. Δε γίνεται να ανεβάσεις κάτι στο google. :P
Συγγνώμη για το off. Καλή τύχη στο γατάκι. :) Μπορείτε να βάλετε αγγελία κι εδώ.

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, θα τα κάνω όλα βήμα προς βήμα. Το ξέρω, χρειάζεται λίγος κόπος παραπάνω και πολλή αισιοδοξία!

Εδώ και με τη φίλη μας την Τίτη, η οποία χαρίζεται και αυτή!!!!!

Συνημμένα

• Τίτη και Κορίνα7.jpg
    Τίτη και Κορίνα7.jpg
    243,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Τίτη και Κορίνα5.jpg
    Τίτη και Κορίνα5.jpg
    277,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Τίτη και Κορίνα6.jpg
    Τίτη και Κορίνα6.jpg
    273,4 KB · Εμφανίσεις: 24
Ειναι κουκλες!!!:inlove::inlove:

Καλη τυχη και στην Τιτη!

Ευχαριστούμε!!!!!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back