Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
01-12-07
16:44
Kiska, ισχύει ότι στη Ρωσία οι γάτες Βιρμανίας είναι τόσο πολλές που κυκλοφορούν στο δρόμο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiska
Νεοφερμένο μέλος
Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
01-12-07
18:10
να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα τι γινεται στην ΡωσιαKiska, ισχύει ότι στη Ρωσία οι γάτες Βιρμανίας είναι τόσο πολλές που κυκλοφορούν στο δρόμο;![]()
! εδω στην Ουκρανία πάντως δεν θυμαμαι να έχω δει. βασικά, γενικώς δεν τυχαίνει να βλέπω τακτικά γάτες να τριγυρνάνε στο δρόμο (εκτός από 2-3 ενήλικες που τις φροντίζουν οι κάτοικοι της διπλανής πολυκατοικίας)!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.
18-12-07
14:30
Eγω τη γάτα μου την είχα για κοριτσάκι την έχω ονομάσει mogga και το ακούει το όνομα και τειλικά.....
ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum