Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
16-06-08
11:31
Ηλιος ζεστη θαλασσα....παιδια το καλοκαιρι εχει φτασει και φανταζομαι οι περισσοτεροι απο εσας θα πανε καπου διακοπες
που σκεφτεστε να πατε ?υπαρχει καποιο μερος οπου θα συνιστουσατε στους αλλους να πανε και γιατι?????
που σκεφτεστε να πατε ?υπαρχει καποιο μερος οπου θα συνιστουσατε στους αλλους να πανε και γιατι?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα.
16-06-08
12:58
Στην παρο
, γιατί είναι υπέρτατα φανταστικοαπίθανα και το μέρος που μεγάλωσα μέχρι τα 18 μου

, γιατί είναι υπέρτατα φανταστικοαπίθανα και το μέρος που μεγάλωσα μέχρι τα 18 μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
16-06-08
13:23
Αδείας επιτρέποντος θα πάμε Μάνη και Κύθηρα!
Ενα υπέροχο μέρος καθαρά για ριλάξ είναι η Μάνη. Υπέροχες παραλίες, άγρια τοπία και απίστευτη... ησυχία
. Για όποιον δεν θέλει βαβούρα τη συνιστώ ανεπιφύλακτα (άμα δεν παινέψεις τον τόπο σου θα τον ζώσουν οι φλόγες
!!!)
Ενα υπέροχο μέρος καθαρά για ριλάξ είναι η Μάνη. Υπέροχες παραλίες, άγρια τοπία και απίστευτη... ησυχία
. Για όποιον δεν θέλει βαβούρα τη συνιστώ ανεπιφύλακτα (άμα δεν παινέψεις τον τόπο σου θα τον ζώσουν οι φλόγες
!!!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
16-06-08
13:31
εγω στην κρητη!!αμα δεν παινεψεις τον τοπο σου θα πεσει να σε πλακωσει!!!!!!!
παντως οποιος θελει κρητη μπορω να τον φιλοξενησω εγω μεχρι 5 ατομα και 1-2 γατες χωραμε ανετα!!!!hotel ELENH f η διαμονη στο ξενοδοχειο δωρεαν!!!!!!

αιτησεις συμετοχης στα τηλ.6979323875

παντως οποιος θελει κρητη μπορω να τον φιλοξενησω εγω μεχρι 5 ατομα και 1-2 γατες χωραμε ανετα!!!!hotel ELENH f η διαμονη στο ξενοδοχειο δωρεαν!!!!!!

αιτησεις συμετοχης στα τηλ.6979323875

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum