Κουβαδάκια στην άμμο και χαλάρωση!!!

Ελενη f

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
Ηλιος ζεστη θαλασσα....παιδια το καλοκαιρι εχει φτασει και φανταζομαι οι περισσοτεροι απο εσας θα πανε καπου διακοπες:P που σκεφτεστε να πατε ?υπαρχει καποιο μερος οπου θα συνιστουσατε στους αλλους να πανε και γιατι?????:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην παρο:up:, γιατί είναι υπέρτατα φανταστικοαπίθανα και το μέρος που μεγάλωσα μέχρι τα 18 μου:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αδείας επιτρέποντος θα πάμε Μάνη και Κύθηρα!
Ενα υπέροχο μέρος καθαρά για ριλάξ είναι η Μάνη. Υπέροχες παραλίες, άγρια τοπία και απίστευτη... ησυχία:). Για όποιον δεν θέλει βαβούρα τη συνιστώ ανεπιφύλακτα (άμα δεν παινέψεις τον τόπο σου θα τον ζώσουν οι φλόγες:P!!!)

εγω στην κρητη!!αμα δεν παινεψεις τον τοπο σου θα πεσει να σε πλακωσει!!!!!!!:lol::lol: παντως οποιος θελει κρητη μπορω να τον φιλοξενησω εγω μεχρι 5 ατομα και 1-2 γατες χωραμε ανετα!!!!hotel ELENH f η διαμονη στο ξενοδοχειο δωρεαν!!!!!!:lol::lol::lol: αιτησεις συμετοχης στα τηλ.6979323875:blink::P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back