maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ειναι πολυ ομορφη!!! Να σας ζησει!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Εκτός από πολύ όμορφη είναι κι εξαιρετικά χαδιάρα. Πολύ τρυφερή γατούλα! Ευχαριστούμε, Μαρία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
@ Μαρίνα: Εγώ αχώνευτη, σπαστικιά

που μόνο να τους το δώσω στο σπίτι να το προετοιμάσουν δεν έκαναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Φαινεται!Εκτός από πολύ όμορφη είναι κι εξαιρετικά χαδιάρα. Πολύ τρυφερή γατούλα! Ευχαριστούμε, Μαρία.![]()

marina289
Περιβόητο μέλος
Τσιτσιρόνι μου εσύ!!!!Τη λένε versus!
Μαρίνα και η V κακάσχημη είναι.Όλα πάνω μου, αλλά δεν πειράζει.
Να τη!
![]()

Ε, βέβαια μου την υπογραμμίζει τη λέξη... Αφού είναι δικής μου έμπνευσης!
Θα αναθεωρήσω για την καλή σου πρόθεση μόνο αν τους έβαλες ερωτήσεις , όπως ¨what's your name; How old are you; ¨@ Μαρίνα: Εγώ αχώνευτη, σπαστικιάπου μόνο να τους το δώσω στο σπίτι να το προετοιμάσουν δεν έκανα

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Πολυ καλη ιδεα να ανοιξει αυτο το θεμα!

------------------
Μπορω να πω οτι η εκδρομη ηταν ωραια, αλλα λιγο βαρεθηκαμε

marina289
Περιβόητο μέλος
Ο καλύτερος χαβαλές γίνεται την ώρα του μαθήματος!!Αχχχχ...πώς μου έχει λείψει το νευρικό γέλιο την ώρα του μαθήματος....Πολυ καλη ιδεα να ανοιξει αυτο το θεμα!
------------------
Μπορω να πω οτι η εκδρομη ηταν ωραια, αλλα λιγο βαρεθηκαμε![]()
Που γελάς με μια @α@κία και δεν μπορείς να σταματήσεις, και μετά που το σκέφτεσαι λες ¨μ'αυτό γελάγαμε επί μία ώρα;;;;¨
brigite
Διάσημο μέλος
Ο καλύτερος χαβαλές γίνεται την ώρα του μαθήματος!!Αχχχχ...πώς μου έχει λείψει το νευρικό γέλιο την ώρα του μαθήματος....Που γελάς με μια @α@κία και δεν μπορείς να σταματήσεις, και μετά που το σκέφτεσαι λες ¨μ'αυτό γελάγαμε επί μία ώρα;;;;¨
![]()
Τι ωραια αναμνηση αυτη.....Πραγματικα το πιο γνησιο και κακαριστο γελιο ηταν αυτο την ωρα του μθηματος και να καθεσαι και στη μεσαια σειρα,φατσα φορα στον κθηγητη και να εισαι και η μεσαια της τριαδας στο θρανιο και να γελας χωρις να κανεις καμμια συσπαση του στοματος γιατι σε κοιταζει ο καθηγητης.

Και να σε ρωταει να του πεις τι ελεγε τοση ωρα και να του απαντας ,ελλειπα σε κεινο το μαθημα κυριε και να σκαει στα γελια ολη η ταξη.

MissKit
Επιφανές μέλος
Εμείς παίζουμε το ίδιο παιχνίδι και στο πανεπιστήμιο.
Οι καθηγητές μας θέλουν ησυχία κι αν πούμε καμιά χαζομάρα, προσέχουμε πώς θα γελάσουμε. Την προηγούμενη φορά μιλούσαμε για την Ιαπωνία. Ένας συμφοιτητής μου, μας έλεγε ότι φοβάται πολύ τους Ιάπωνες μετά από τα θριλερ που έχει δει κι εγώ τους έλεγα για την αδερφή μου, που λέει ότι Κινέζοι και Ιάπωνες είναι παντού. Βάλαμε τα γέλια, ο καθηγητής ήρθε δίπλα μου και μου λέει "Τι συνέβη παιδιά;" Του απάντησα ότι έμαθα μια ενδιαφέρουσα πληροφορία αναφορικά με την Ιαπωνία κι αυτό που προανέφερε. Χάρηκε κιόλας που μας προβλημάτισε.

marina289
Περιβόητο μέλος
Αααα....εγώ ήμουν πάντα της γαλαρίας, τέρμα θεού, στον τοίχο....Τι ωραια αναμνηση αυτη.....Πραγματικα το πιο γνησιο και κακαριστο γελιο ηταν αυτο την ωρα του μθηματος και να καθεσαι και στη μεσαια σειρα,φατσα φορα στον κθηγητη και να εισαι και η μεσαια της τριαδας στο θρανιο και να γελας χωρις να κανεις καμμια συσπαση του στοματος γιατι σε κοιταζει ο καθηγητης.Και να σε ρωταει να του πεις τι ελεγε τοση ωρα και να του απαντας ,ελλειπα σε κεινο το μαθημα κυριε και να σκαει στα γελια ολη η ταξη.
![]()

Εμείς παίζουμε το ίδιο παιχνίδι και στο πανεπιστήμιο.![]()
Οι καθηγητές μας θέλουν ησυχία κι αν πούμε καμιά χαζομάρα, προσέχουμε πώς θα γελάσουμε. Την προηγούμενη φορά μιλούσαμε για την Ιαπωνία. Ένας συμφοιτητής μου, μας έλεγε ότι φοβάται πολύ τους Ιάπωνες μετά από τα θριλερ που έχει δει κι εγώ τους έλεγα για την αδερφή μου, που λέει ότι Κινέζοι και Ιάπωνες είναι παντού. Βάλαμε τα γέλια, ο καθηγητής ήρθε δίπλα μου και μου λέει "Τι συνέβη παιδιά;" Του απάντησα ότι έμαθα μια ενδιαφέρουσα πληροφορία αναφορικά με την Ιαπωνία κι αυτό που προανέφερε. Χάρηκε κιόλας που μας προβλημάτισε.![]()
Σας έδωσε, φανταζόταν ερέθισμα για προβληματισμό...
Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια φορά...
κοιλιόδουλες με την διπλανή μου
μας είχε κόψει λόρδα την τελευταία ώρα
και όπως κάθε τελευταία ώρα μας έπιανε και κάναμε φαντασιώσεις με φαγητά....
Ονειρευόμασταν σουβλάκια, μουσακάδες και ό, τι τράβαγε η όρεξή μας...
Εκείνη ήταν η μέρα των γεμιστών... και τελευταία ώρα γεωμετρία

Να μιλάμε με την διπλανή, και να αναστενάζουμε , να βογγάμε, και δώστου φαγητοφαντασιώσεις...
Μας αλλάζει θρανίο, με πάει εμένα στο πρώτο θρανίο

εκείνη παραμένει στο τελευταίο...
Συνεχίζουμε τις ¨φαγητοφαντασιώσεις¨ γραπτώς τώρα....

...μου στέλνει χαρτάκι ¨να έχεις φρέσκο ψωμάκι και να το κάνεις παπάρα στο ζουμάκι από τα γεμιστά¨...

Της στέλνω το χαρτάκι πίσω...¨να έχεις και φετούλα πικάντικη μαλακή¨....

Μου στέλνει χαρτάκι... ¨και coca colίτσα...¨...

δώστου βογγητά και αναστεναγμούς εμείς....αχ, βαχ...
Τα παίρνει αυτός μετά από άάάπειρες παρατηρήσεις... μας κάνει...

¨θέλω να μάθω τί κάνετε επιτέλους και βογγάτε!!!...¨
¨Φαντασιώσεις!¨
κάνω εγώ...Τρώει την πρώτη κόμπλα ο καθηγητής... ξεροκαταπίνει...

¨για φέρτε μου αυτό το χαρτάκι που πηγαινοέρχεται!!!¨Του δίνουμε το χαρτάκι , μας πετάει έξω,......... μετά μάθαμε ότι το διάβαζε και κούναγε το κεφάλι....
Μάλλον ανακουφίστηκε, γιατί με τόσα βογγητά θα περίμενε άλλου είδους φαντασιώσεις.....
και μονολογεί... ¨και εγώ ξελαρυγγιάζομαι να σας μάθω γεωμετρία... αλλά νηστικό αρκούδι, πού να χορέψει;;;;¨

Το θράσος μου ότι μετά τον έπιασα να... μου σβήσει την απουσία.... γιατί μας έβγαλε έξω 1' πριν χτυπήσει κουδούνι.....

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Εγω καθομαι μεσαια σειρα 2ο θρανιο και μας βλεπουν οι καθηγητες... Χαβαλες υπαρχει στα θρησκευτικα και τα καλλιτεχνικα...Τι ωραια αναμνηση αυτη.....Πραγματικα το πιο γνησιο και κακαριστο γελιο ηταν αυτο την ωρα του μθηματος και να καθεσαι και στη μεσαια σειρα,φατσα φορα στον κθηγητη και να εισαι και η μεσαια της τριαδας στο θρανιο και να γελας χωρις να κανεις καμμια συσπαση του στοματος γιατι σε κοιταζει ο καθηγητης.Και να σε ρωταει να του πεις τι ελεγε τοση ωρα και να του απαντας ,ελλειπα σε κεινο το μαθημα κυριε και να σκαει στα γελια ολη η ταξη.
![]()

marina289
Περιβόητο μέλος
Μην σ'ακούσει η πουπουλίνα!Εγω καθομαι μεσαια σειρα 2ο θρανιο και μας βλεπουν οι καθηγητες... Χαβαλες υπαρχει στα θρησκευτικα και τα καλλιτεχνικα...![]()

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Εμενα τα καλλιτεχνικα παντα μαρεσαν.... αν και δεν εκτιμηθηκαν τα εργα μου

Στα θρησκευτικα δυστυχως δεν μπορουσαμε στο γυμνασιο να κανουμε χαβαλε

Ειχαμε ενα καθηγητη που ελεγε...τι να πρωτοθυμηθω

γενικα μας ειχε ολους παναγιτσες
ενα χαρακτηριστικο που ειχε πει ηταν..." Δεν υπαρχει ερωτας με την πρωτη ματια, μην ακουσω κανεναν σας να λεει τετοια πραγματα,ειναι πραγματα του διαβολου"

" μην ειστε αντιχριστοι" 
Αφασια ηταν

MissKit
Επιφανές μέλος
Ο δικός μας ήταν καλούλης. Μας έψελνε κιόλας. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο γέλιο ρίχναμε.

marina289
Περιβόητο μέλος
....Ήταν άθεος και heavymetalάς!!!!!

Σε ένα διαγώνισμα Θρησκευτικών δεν ήξερα ...Χριστό,
έγραψα στίχους Sepultura και με επιβράβευσε με 18!
...γιατί ήταν, λέει, ωραίοι στίχοι και είχα καλό ... γραφικό χαρακτήρα!!!

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Αγαπω heavymetalάδες θεολογους

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Εγω δεν κανω φασαριαΜην σ'ακούσει η πουπουλίνα!![]()
Εγω μαλιστα κανω τις καλυτερες ζωγραφιες
Οι αλλοι κανουν φασαρια... Στα θρησκευτικα γινεται χαμος...------------
Εμας η θρησκευτικος μας ειναι περιεργει... Οταν την χαιρετας, δεν σε χαιρεταει... Κανουν φασαρια στην ταξη και αυτη δεν κανει τιποτα... Την ρωταμε, δεν μας απανταει...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εμεις στα θρησκευτικα στο γυμνασιο καναμε χαβαλε... ειχαμε εναν που εβαζε σε ολους 19 και 20 ακομα και αν εγραφες 0
mickey mouse
Διάσημο μέλος
έτσι κάνουν οι καλοί καθηγητές

ενας θεολόγος συνάδελφος πρόπερσυ μας έλεγε πως η βάση είναι το 18!!!
Τα παιδιά τον λάτρευαν και τον είχαν σαν πατέρα τους

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μην σ'ακούσει η πουπουλίνα!![]()
Ποίος μιλησε για τα καλλιτεχνικα;;

.......α...κουμπαρουλα..

Αννουλα...μοιαζει ,τουλαχιστον σε αυτη τη φωτο..πολυ με την πουπυ μου!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool