Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

:hehe::hehe::hehe:
Είσαι καλλιτέχνιδα, Ευτυχία! :laugh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελεια η υπογραφη φιλεναδα!!!Ανεπαναληπτη!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ!!!

Ευτυχία μου ομολογώ πως μου έλειψες.. αλλά το comeback αποζημιώνει... :)

:hehe::hehe: ωραία υπογραφή

Eυχαριστώ Ριάνα μου και μένα μου λείψατε,δυστυχώς από βδομάδα πάλι θα "χαθώ" γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε!!
Τα μερεμέτια δεν έχουν τελειωμό!!

Σε ευχαριστώ Μαυρούλη,στον καθένα μπήκε το σώμα που ταιριάζει στον χαρακτήρα του!!

:D Αριστούργημα το μοντάζ!!!! :)
Καλημέρες!

Όσοι μένετε ή είστε αυτές τις μέρες στη Ρόδο, ιδού μία ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση. Ντάριο Φο, ο μεγάλος Ιταλός θεατρικός συγγραφέας, με πολιτική χροιά στα έργα του (σχετική κυρίως με την τρικυμία της συντηρητικής Ιταλίας του 60-80 και τη δική του σοσιαλιστική πεποίθηση, αλλά επίκαιρη όσο ποτέ για την Ελλάδα του σήμερα, όπως φαίνεται και από το έργο που ανέβασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, "Ο Τυχαίος Θάνατος ενός Αναρχικού")...
Το έργον είναι μία μονόπρακτη φάρσα με τίτλο "Δεν Μπαίνουν Όλοι οι Κλέφτες για Κακό", ανέβηκε πρώτη φορά στο Μιλάνο το 1957. Από τη σελίδα σας αντιγράφω: Ένας κοινός κλέφτης, ηθικότατος στην ιδιωτική του ζωή , μας αποκαλύπτει , με την είσοδο του σε σπίτι πλουσίων, πόσο η αστική τάξη έχει να μάθει από εκείνον σε ότι αφορά ανθρώπινες αξίες.

Δεν υπάρχει εισητήριο, το κοινό πληρώνει όσο θέλει, κι ένα μέρος των εσόδων πάει για φιλανθρωπικό σκοπό. :)

Πολύ ωραίο το θέμα της παράστασης πολύ χαίρομαι που συνεχίζουν καλλιτέχνες να πέρνουν τέτοια έργα και να τα ξανανεβάζουν στις μέρες μας!:)

Ευχαριστώ ;)

Είμαι πολύ περήφανη για την καινούργια μου υπογραφή!!!!:D:D

Μου πήρε πολλές ώρες αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε!!:clapup::clapup:
ο Μάγκας,αλήτης μηχανόβιος!!
elvin-1.jpg

και ο αριστοκρατικός,κυριλέ γκόμενος!
pizapcom13373725352651-1.jpg

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Η αυλή φρέσκια!!Αλλάξαμε τα φανάρια φέτος και βάψαμε και το πάτωμα!Βέβαια οι φωτος είναι τραβηγμένες πριν τελειώσουμε το φύτευμα όλων των φυτών και των λουλουδιών και έγινε ακόμα πιο όμορφη!

Σε αυτές πίσω διακρίνετε ο χώρος που ψήνουμε!
DSC04977.jpg

DSC04978.jpg

DSC04985.jpg

Εδώ φαγητό και άραγμα

DSC04979.jpg

DSC04981.jpg

DSC04982.jpg

Εδω έκανα αλλαγές προχτες,έκοψα αυτό που βλέπετε και είναι γεμάτο πολύχρωμα λουλούδια και ένα μόνο γιούκα
DSC04980.jpg

Εδώ τα καινούργια φαναράκια,ήταν για ρεσό αλλά τους άνοιξε τρύπα ο Πέτρος και τα κάναμε φωτιστικά
DSC04983.jpg

DSC04984.jpg

DSC04979.jpg

Σαν ταβερνάκι είναι!!!!!!!!!! :D :hehe:

ΤΕΛΕΙΑ!!! Έχετε ρίξει πολύυυυ δουλειά!! Καλορίζικη!!! Να χαρείτε πολλές όμορφες μέρες εκεί και να κάνετε πολλά τραπέζια!!! :D :D :D

όταν έρχονται οι φίλοι μας το βράδυ που φωτίζεται με πολλά πολύχρωμα φώτα,μας λένε ότι τους θυμίζει καλοκαιρινό μπαράκι!

Αν βγάλω καμιά καλή φωτο νύχτα θα ανεβάσω να δεις!!

Αλλά πραγματικά χάνει στις φωτος πάρα πολύ γιατί έδω η περιοχή είναι απίστευτα ησυχη και έχει και πολύ καλή ενέργεια!

Φυσικά το μεξικάνικο mood της αυλής το φτιάχνουμε και στο σαλόνι..αλλά το φτιάξαμε και στη πρόσοψη του σπιτιού!!

όταν έρχονται οι φίλοι μας το βράδυ που φωτίζεται με πολλά πολύχρωμα φώτα,μας λένε ότι τους θυμίζει καλοκαιρινό μπαράκι!
Αν βγάλω καμιά καλή φωτο νύχτα θα ανεβάσω να δεις!!

Το φαντάζομαι! Κι εγώ κάπως έτσι το σκέφτηκα όταν είδα τις φωτο! Πρέπει να είναι τόσο όμορφα το βράδυ με τα φώτα..!! :clapup:

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!!!!!Υπεροχη!!!Πανεμορφη!!!!!:clapup::clapup::clapup:
Επαθα πλακα ευτυχια!!Καλε...για διακοσμητρια κανεις !!:clapup:
Ζηλευωωωωωω....γμτ...θελω να ερθω!:hehe::hehe::hehe:

Βάλτε και ένα γιασεμί ή ένα νυχτολούλουδο να σας χαρίζει άρωμα απίστευτο τα βράδια τώρα το καλοκαίρι!! ;)

Ε,αφού είπαμε θα έρθεις..;)

Ο Βασίλης ήρθε ένα βράδυ ψήσαμε και είχαμε και ωραία μουσική και μπύρες και περάσαμε τέλεια!!:D

Κατερίνα εχω βάλει ρυγχόσπερμα που είναι επίσης τέλειο και έχει ανθισει και μοσχοβολάει ο τόπος1

Ε,αφού είπαμε θα έρθεις..;)

Ο Βασίλης ήρθε ένα βράδυ ψήσαμε και είχαμε και ωραία μουσική και μπύρες και περάσαμε τέλεια!!:D

Επιτηδες το κανεις για να ζηλεψω ακομα περισσοτερο!!:hehe::hehe::hehe:
Ειναι οντως πανεμορφη βρε συ!!Κια εκτος απο τα χρωματα,ολα τα διακοσμητικα...τις λεπτομερειες που ειναι φανταστικες,μου αρεσει και υπερβολικα το τραπεζι με τις καρεκλες.Πανεμορφα περαγματικα!!:D

Το τραπέζι, οι καρέκλες, τα μαξιλαράκια και τα φαναράκια είναι απλά άπαιχτα!!! Μα που τα βρήκατε?!! Τα φωτάκια τα πολύχρωμα είναι από το ΙΚΕΑ? Κι εγώ τα είχα δει και τα είχα ζηλέψει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back