Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Και στη τελική αν δεν πάρεις δωρο η΄βάλεις λεφτά,ένα ταξιδάκι διημερο τυριημερο σε ωραιο ξενοδοχειο και μέρος θα το απολάμβαναν 100%
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Το να κάνω θρησκευτικό γάμο το βλέπω ενάντια στα πιστεύω μου αφού δεν είμαι Χριστιανός.
Τα πεθερικά κι οι γονείς πολλές φορές έχουν πρόβλημα με αυτό το θέμα, εγώ θα τους πω να αναπολήσουν το δικό τους θρησκευτικό γάμο και να αφήσουν εμένα και τη σύζυγο στην ησυχία μας.

Βρε Γίδι, θα πρότεινα κάποιο δώρο που δεν κοστίζει τίποτα, ειδικά αφού είσαι και κουμπάρα, αλλά είναι πράγματα του Διαβόλου αυτά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Θα βάλω καλό ποσό στο τέλος, άλλωστε στη Τζια μας προσφέρουν το ξενοδοχείο, και την αγαπώ πολύ.
Απλά μου κάνει εντύπωση που το ποσό είναι ίδιο όσο σε μία χώρα σαφώς πιο ακριβή και με τετραπλάσια εισοδήματα.

@ George82: Νι, θα τους τιμήσω με την παρουσία μου, δεν αρκεί αυτό;;;;;;;;;

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρολαυτά μου λέει μια μέρα "μωρο μου είσαι να παντρευτουμε να μας δωσουν δώρα" "και που θα κάνουμε αγάπη μου λίστα γάμου του λέω εγώ" "στο Πλαίσιο και στο e-shop " μου λέει εκείνος!!!!ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΓΩ!!Το αγαπημένο μου αγόρι είναι γκατζετάκιας και υπολογιστάκιας και τελευταία θέλει πολλά πραγματάκια που πουλάνε αυτά τα μαγαζιά αλλά δεν έχουμ λεφτά για τέτοια και είχε την φοβερη έξυπνη ιδέα!!Φυσικά τέτοιες ώρες του λέω "γι'αυτο σ'αγαπάω μωρο μου για το μυαλό σου και τις φοβερες ιδεες σου...

"Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Απλά μου κάνει εντύπωση που το ποσό είναι ίδιο όσο σε μία χώρα σαφώς πιο ακριβή και με τετραπλάσια εισοδήματα.![]()
Αυτό γίνεται με πολλά άλλα πράγματα όπως τιμές προϊόντων, φόρους κ.λπ.
Άσε, δεν αναλύω το θέμα γιατί θα φουντώσω κι έχω διάβασμα!

Ευτυχία, καλά κάνετε!
Εφόσον εσείς νιώθετε ανδρόγυνο, ανδρόγυνο είστε!
Ένα χαρτί δεν κάνει τη διαφορά.
Πάντως αυτά τα γκατζετάκια θα με δελέαζαν κι εμένα...

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;; Βάλατε μπωλάκια με νερό για τα αδέσποτα;
Έχω μία απορία, άσχετη με γάτες. Σε ένα μήνα παντρεύεται η κολλητή μου (είμαι και κουμπάρα), και για δώρα έχουν δώσει αριθμό λογαριασμού σε τράπεζα. Τι ποσά είναι δεκτά για δώρα;;; Δεν έχω ιδέα (μας έφαγε η ξενιτιά και το συνάλλαγμα)...
παντρεύτηκε πρόσφατα η κολλητή μου και της έστειλα επιταγή των $200 και τώρα το καλοκαίρι θα της πάω ένα ακόμα δωράκι

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Από τον αδερφό μου μπορεί να περιμένουν να παντρευτεί από μένα δεν περιμενουν ποτέ!!Από 8 χρονων σκατό τους έχω κάνει πλύση εγκεφάλου σε αυτό το θέμα!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εμείς με τον Πέτρο παρόλο που τον θεωρω άντρα μου και εκείνος γυναίκα του ,επειδη δεν είμαστε κοντά στην εκκλησία (ΑΘΕΟΙ)δεν γουστάρουμε να παντρευτούμε!
Παρολαυτά μου λέει μια μέρα "μωρο μου είσαι να παντρευτουμε να μας δωσουν δώρα" "και που θα κάνουμε αγάπη μου λίστα γάμου του λέω εγώ" "στο Πλαίσιο και στο e-shop " μου λέει εκείνος!!!!ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΓΩ!!Το αγαπημένο μου αγόρι είναι γκατζετάκιας και υπολογιστάκιας και τελευταία θέλει πολλά πραγματάκια που πουλάνε αυτά τα μαγαζιά αλλά δεν έχουμ λεφτά για τέτοια και είχε την φοβερη έξυπνη ιδέα!!Φυσικά τέτοιες ώρες του λέω "γι'αυτο σ'αγαπάω μωρο μου για το μυαλό σου και τις φοβερες ιδεες σου..."
μπορείτε να κάνετε πολιτικό γάμο εφόσον είστε άθεοι. Εγώ πολιτικό θα κάνω όταν έρθει η ώρα (είμαι και εγώ άθεη). Είμαι κατά του γάμου με την έννοια ότι πολλοί τον θεωρούν ως κάτι το αναγκαίο. Αν είστε καλά μεταξύ σας, πιστεύω πως κάποια στιγμή θα το πάρετε απόφαση. Μη ξεχνάς ότι πολλές φορές με τον γάμο αποκτάτε φορολογικές ελαφρύνσεις (σε πολλές χώρες αυτό γίνεται και όταν απλά συζείς με κάποιον). Γενικά έχει και τα υπέρ του. Ειδικά όταν αποφασίσετε να αποκτήσετε παιδιά.
παντρεύτηκε πρόσφατα η κολλητή μου και της έστειλα επιταγή των $200 και τώρα το καλοκαίρι θα της πάω ένα ακόμα δωράκι![]()
Τέλεια, κάτι τέτοιο θα κάνω κι εγώ.

Οι γονείς μου είναι πολύ νέοι και μοντέρνοι (και έχουμε περίεργη σχέση) και επειδη από παιδάκι ξέρουν την άποψη μου για το γάμο δεν έχουν πρόβλημα!
Από τον αδερφό μου μπορεί να περιμένουν να παντρευτεί από μένα δεν περιμενουν ποτέ!!Από 8 χρονων σκατό τους έχω κάνει πλύση εγκεφάλου σε αυτό το θέμα!![]()
Καλά τους έκανες!!
Τι τα θέλουμε τα χαρτιά και τις ευλογίες...Ερώτηση: ο καλός μου να δώσει άλλο τόσο ποσό, ε;
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
και μια που δεν θα κάνουμε και παιδιά (στα σίγουρα) δεν υπάρχει λόγος πιστεύω ούτε πολιτικό γάμο να κάνουμε!
Ακόμα και το σπίτι που μένουμε που είναι δικό μου (στο όνομα μου) ,είπα μια φορά του Πέτρου να κάνουμε κάποια στιγμή πολιτικο για αν πάθω κάτι να το πάρει εκείνος και η απάντηση ήταν "αν πάθεις κάτι εσύ ,εγώ δεν θέλω να ξαναπατήσω στο σπίτι που ζούσαμε μαζί,δεν θα το άντεχα,οπότε σίγουρα δεν το θέλω το σπίτι" .
Οπότε μακάρι να είμαστε καλά να γεράσουμε μαζί και θα δούμε όταν θα είμαστε γεροντάκια αν θα παντρευτούμε!

(νιοοοοο, τι γούτσουγούτσου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερώτηση: ο καλός μου να δώσει άλλο τόσο ποσό, ε;
Ε,οχι!!Η' λιγότερο η' καθόλου!!Η' ανάλογα τι σχεση έχετε να δωσετε μαζί το ποσο!!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

θα σε καλέσουμε αν περάσουμε τα 80...

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Α, ναι; Τα 200 ευρώ πάνε και ανά ζεύγος;![]()
Εννοειται ανα ζευγος. Αν ο καθενας σας κανει διαφορετικο δωρο, αυτοματα αυτο σας ''ξεχωριζει''.
Ειστε ή δεν ειστε ζευγαρι;
Εγω θα επελεγα ενα προσωπικο δωρο. Θα ηθελα να προσφερω κατι που να το εκτιμησουν και οχι απλα
μια καταθεση 200-300 ευρω.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είναι μικρά,περίπου 1 μέτρο μέσο όρο το καθένα.
Σε αυτό από κάτω είναι οι ταινίες led σε πράσινο χρώμα
Εδώ κάθομαι στον καναπέ του σαλονιου και "βγάζω" αυτό που βλέπω προς το άλλο δωμάτιο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool