Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Αργοπορημένη καλημέρα!!:hehe::hehe::hehe:
Δεν ξέρω πως είστε εσείς εκεί..αλλά εγω εδώ παιδιά,έχω λιωσει στη ζέστη.:hypno:
Και το πιο γελοίο είναι ότει έχω ωραιότατο κλιματιστικό......κάτω απο το κρεβατι!!:hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι εννοείς κάτω από το κρεβάτι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοω οτι απο προπερσι που μετακόμισα σε αυτό το σ[πιτι,,και κουβάλησα και το κλιματιστικό μου βεβαια μαζι,ο μακακας ο ιδιοκτητης του σπιτιου,δεν με αφηνει να το βαλω..για να μην γινει ,λεεί...............,τρυπα στον τοιχο!!:wall::wall::wall:

α,τον παπ@ρ@!!!!!:mad:

Και λιγα λες...τους πίνακες μου εννοείται ότι δεν τους έχω κρεμάσει,ούτε καν τον καθρέφτη μου.:mad:Αλλά οντως το πιο σημαντικό ειοναι το κλιματιστικό,καθώς και το καλοκαίρι πεθαίνω απο τη ζέστη,αλλά πλέον θα μου χρειαστεί και τον χειμώνα,γιατι πετρέλαιο δεν θα μπορώ να βάλω πλέον.:(

Υπάρχει πιθανότητα να φύγω απο αυτό το σπιτι,παρόλο που μου αρέσει πολύ,όμως εκτός απο όλα αυτά..δεν μου εχει κατεβάσει και το νοίκι,ενώ όλοι παιδιά το κατεβάζουν.Δεν μπορω...δεν βγαίνω.Προχτες που το εδωσα το νοικι,επια στηη γυναίκα του ότι αν δεν κατέβει..θα φύγω.Να δουμε τι θα μου πει,αλλα οκ...παλι θα με γραψει οπως και την προηγουμενη φορα.

Εγώ σου λέω ξεκίνα να ψάχνεις αν δεν το κατεβάσει!
Για τον χειμώνα πάρε ξυλόσομπα,εμείς αυτό θα κάνουμε για οικονομία!Επίσης τώρα τα ξύλα είναι πάμφθηνα από 22 λεπτά περίπου που έχουν το χειμώνα βρήκαμε προσφορά 15 λεπτά και θα πάρουμε ένα τόνο (ευτυχώς υπάρχει μέρος να αποθηκευτούν) και οι τιμές μέχρι τώρα που έχουμε δει για ξυλοσομπα για τα τετραγωνικά που θέλουμε δεν ξεπερνάει τα 150 ευρώ μαντεμένια!Φυσικά όλα αυτά σταδιακά θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι γιατί μετά από χειμώνα θα πρέπει να υπολογίσουμε και τα έξοδα της μοκέτας που πρέπει να βάλουμε στο σαλόνι!

Εγώ σου λέω ξεκίνα να ψάχνεις αν δεν το κατεβάσει!
Για τον χειμώνα πάρε ξυλόσομπα,εμείς αυτό θα κάνουμε για οικονομία!Επίσης τώρα τα ξύλα είναι πάμφθηνα από 22 λεπτά περίπου που έχουν το χειμώνα βρήκαμε προσφορά 15 λεπτά και θα πάρουμε ένα τόνο (ευτυχώς υπάρχει μέρος να αποθηκευτούν) και οι τιμές μέχρι τώρα που έχουμε δει για ξυλοσομπα για τα τετραγωνικά που θέλουμε δεν ξεπερνάει τα 150 ευρώ μαντεμένια!Φυσικά όλα αυτά σταδιακά θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι γιατί μετά από χειμώνα θα πρέπει να υπολογίσουμε και τα έξοδα της μοκέτας που πρέπει να βάλουμε στο σαλόνι!

Για τον χειμώνα πάρε ξυλόσομπα,
Εμ αυτό σκεφτομαι και εγω,εχω λυσσαξει γιατι ειναι και ομορφες και μαγειρτευεις κιολας,αλλα και παλι τρουπα χρειαζεται στον τοιχο για την καμιδαδα.Οποτε μια ειναι η λυση..να αλλαξω σπιτι..εκτος και αν μεταλλαχτει ο ιδιοκτητης..:hehe::hehe::hehe:
ΥΓ.Παντως φοβαμαι γμτ οτι θα ακριβυνουν πολυ τα καυσοξυλα,γιατι ολοι το γυριζουν στις ξυλοσομπες..ας ελπισουμε οτι δεν θα γινει ετσι.:worry:

Και να ακριβυνουν αποκλείεται να φτάσει τη τιμή του πετρελαίου!Η' τον λογαριασμό της Δεη που πρέπει να πληρώνω μέσο όρο 250 ευρώ το διμηνο!Ενω σε ξυλεία θα μου βγαίνει περίπου 30-40 ευρώ (το περισσότερο σου βάζω) το μήνα!!

Εννοω οτι απο προπερσι που μετακόμισα σε αυτό το σ[πιτι,,και κουβάλησα και το κλιματιστικό μου βεβαια μαζι,ο μακακας ο ιδιοκτητης του σπιτιου,δεν με αφηνει να το βαλω..για να μην γινει ,λεεί...............,τρυπα στον τοιχο!!:wall::wall::wall:

Δε το πιστευω!
Το ξερει οτι εχεις γατες;

Δε το πιστευω!
Το ξερει οτι εχεις γατες;
Ω ναι...τον ειχα ενημερώσει απο την αρχή,πριν το νοικιάσω...ηθελα να είμαι σιγουρη,και δεν ειχε προβλημα ευτυχώς.
Τωρα βεβαια,αν δει τα λαστιχάκια απο τις μπαλκονόπορτες,πως τα εχει κανει η πουπυ...δεν ξερω αν θα είχε την ίδια άποψη..:hehe::hehe::hehe:

η εκδίκηση της γάτας :teasing: , άλλωστε έχουν τόσο καλό ένστικτο :laugh::laugh::laugh::laugh:

Ναι..ναι,όπως τα λες!!:hehe::hehe::hehe:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Εμένα πάντυως τα δικά μου....κοιμούνταααααααα!!:hehe:

Χχαχααχ κι εμένα, αν και ζω έν παράδοξο:
από τη μία όταν δουλεύω σπίτι κοιμάται και μ'έχει γραμμένη
από την άλλη όταν γυρνάω από το γραφείο επικρατεί πανικός λες και πέρασε ο Διάβολος της Ταζμανίας!!

Οέο;

Παιδιά δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε ενόσω έλειπα, αλλά όταν επέστρεψα βρήκα έξω από την πόρτα της κουζίνας ένα πόδι κατσαρίδας. Ένα!! Που πήγε η υπόλοιπη;; :sick::sick::sick::sick::sick:

Χμ. Ψυχραιμία. Μήπως την έφαγε ένα από τα δύο;;

να θυμηθείς να την ταϊσεις, με 1 κατσαρίδα δεν θα χορτάσει...:lol::lol::lol::lol::lol:

Παιδιά δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε ενόσω έλειπα, αλλά όταν επέστρεψα βρήκα έξω από την πόρτα της κουζίνας ένα πόδι κατσαρίδας. Ένα!! Που πήγε η υπόλοιπη;; :sick::sick::sick::sick::sick:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:Disney σιχαμένο διαολάκι!!

Παιδιά, την έφαγε! Το ξέρω πως την έφαγε!! Θα πεθάνω!! Ξαπλώνει δίπλα μου και κοιμάται, κύριος, ενώ έχει καταναλώσει ότι πιο σιχαμερό υπάρχει. Γι' αυτό δεν πεινούσε το μεσημέρι και μου άφησε την κονσέρβα του στη μέση :sick::sick::sick:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back