Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω πως είστε εσείς εκεί..αλλά εγω εδώ παιδιά,έχω λιωσει στη ζέστη.

Και το πιο γελοίο είναι ότει έχω ωραιότατο κλιματιστικό......κάτω απο το κρεβατι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αλλά οντως το πιο σημαντικό ειοναι το κλιματιστικό,καθώς και το καλοκαίρι πεθαίνω απο τη ζέστη,αλλά πλέον θα μου χρειαστεί και τον χειμώνα,γιατι πετρέλαιο δεν θα μπορώ να βάλω πλέον.
Υπάρχει πιθανότητα να φύγω απο αυτό το σπιτι,παρόλο που μου αρέσει πολύ,όμως εκτός απο όλα αυτά..δεν μου εχει κατεβάσει και το νοίκι,ενώ όλοι παιδιά το κατεβάζουν.Δεν μπορω...δεν βγαίνω.Προχτες που το εδωσα το νοικι,επια στηη γυναίκα του ότι αν δεν κατέβει..θα φύγω.Να δουμε τι θα μου πει,αλλα οκ...παλι θα με γραψει οπως και την προηγουμενη φορα.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τον χειμώνα πάρε ξυλόσομπα,εμείς αυτό θα κάνουμε για οικονομία!Επίσης τώρα τα ξύλα είναι πάμφθηνα από 22 λεπτά περίπου που έχουν το χειμώνα βρήκαμε προσφορά 15 λεπτά και θα πάρουμε ένα τόνο (ευτυχώς υπάρχει μέρος να αποθηκευτούν) και οι τιμές μέχρι τώρα που έχουμε δει για ξυλοσομπα για τα τετραγωνικά που θέλουμε δεν ξεπερνάει τα 150 ευρώ μαντεμένια!Φυσικά όλα αυτά σταδιακά θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι γιατί μετά από χειμώνα θα πρέπει να υπολογίσουμε και τα έξοδα της μοκέτας που πρέπει να βάλουμε στο σαλόνι!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγώ σου λέω ξεκίνα να ψάχνεις αν δεν το κατεβάσει!
Για τον χειμώνα πάρε ξυλόσομπα,εμείς αυτό θα κάνουμε για οικονομία!Επίσης τώρα τα ξύλα είναι πάμφθηνα από 22 λεπτά περίπου που έχουν το χειμώνα βρήκαμε προσφορά 15 λεπτά και θα πάρουμε ένα τόνο (ευτυχώς υπάρχει μέρος να αποθηκευτούν) και οι τιμές μέχρι τώρα που έχουμε δει για ξυλοσομπα για τα τετραγωνικά που θέλουμε δεν ξεπερνάει τα 150 ευρώ μαντεμένια!Φυσικά όλα αυτά σταδιακά θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι γιατί μετά από χειμώνα θα πρέπει να υπολογίσουμε και τα έξοδα της μοκέτας που πρέπει να βάλουμε στο σαλόνι!
Εμ αυτό σκεφτομαι και εγω,εχω λυσσαξει γιατι ειναι και ομορφες και μαγειρτευεις κιολας,αλλα και παλι τρουπα χρειαζεται στον τοιχο για την καμιδαδα.Οποτε μια ειναι η λυση..να αλλαξω σπιτι..εκτος και αν μεταλλαχτει ο ιδιοκτητης..Για τον χειμώνα πάρε ξυλόσομπα,

ΥΓ.Παντως φοβαμαι γμτ οτι θα ακριβυνουν πολυ τα καυσοξυλα,γιατι ολοι το γυριζουν στις ξυλοσομπες..ας ελπισουμε οτι δεν θα γινει ετσι.

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Εννοω οτι απο προπερσι που μετακόμισα σε αυτό το σ[πιτι,,και κουβάλησα και το κλιματιστικό μου βεβαια μαζι,ο μακακας ο ιδιοκτητης του σπιτιου,δεν με αφηνει να το βαλω..για να μην γινει ,λεεί...............,τρυπα στον τοιχο!!![]()
Δε το πιστευω!
Το ξερει οτι εχεις γατες;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ω ναι...τον ειχα ενημερώσει απο την αρχή,πριν το νοικιάσω...ηθελα να είμαι σιγουρη,και δεν ειχε προβλημα ευτυχώς.Δε το πιστευω!
Το ξερει οτι εχεις γατες;
Τωρα βεβαια,αν δει τα λαστιχάκια απο τις μπαλκονόπορτες,πως τα εχει κανει η πουπυ...δεν ξερω αν θα είχε την ίδια άποψη..

rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
, άλλωστε έχουν τόσο καλό ένστικτο 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εμένα πάντυως τα δικά μου....κοιμούνταααααααα!!

από τη μία όταν δουλεύω σπίτι κοιμάται και μ'έχει γραμμένη
από την άλλη όταν γυρνάω από το γραφείο επικρατεί πανικός λες και πέρασε ο Διάβολος της Ταζμανίας!!
Οέο;
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε ενόσω έλειπα, αλλά όταν επέστρεψα βρήκα έξω από την πόρτα της κουζίνας ένα πόδι κατσαρίδας. Ένα!! Που πήγε η υπόλοιπη;;![]()

Disney σιχαμένο διαολάκι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool