Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. Σάββατο στις 01:14 Η Aleksa έγραψε: #1.381 Σάββατο στις 01:14 Ξαναδοκόμασα χθες, αλλά μάταια. Το σταθερό κουδουνίζει αλλά κανείς δεν απαντά και στο κινητό μου βγαίνει αυτόματος που με ενημερώνει ότι "ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή". Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 01:19 Ναι, ξέρω...δυσοίωνο... ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 01:25 Η ρενακι 13: #1.382 Σάββατο στις 01:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μέχρι και τον Απρίλη του 2017, ναι. Click για ανάπτυξη... το 2014 χωρισα με τον πρωην συζυγο,κρατησα την επιμελεια των παιδιων,καπου λογικα ειχα κανει μια αναφορα για τις γατουλες που σκοτωσαν το 2011 με φολα τοτε στο νησι,περασα των παθων μου τον ταραχο που λενε,οταν ενηλικιωθηκε και ο μικρος εφυγα απ την πατμο ξαναηρθα πειραια στη γεννετειρα στο πατρικο μου,εγω και οι πεντε ζωντανες γατουλες μου.περασαμε παρα πολλα δεν ειχα χρονο να γραψω,παραλιγο να χασω το γιο μου απο τροχαιο το 2021 ειμαστε καλα ομως με μικρες απωλειες εγω παρεση προσωπικου νευρο απο το σοκ και ο μικρος με δυο δαχτυλα λιγοτερα ,αλλα ζωντανος,πλεον ενηλικες εχουν τις δικες τους γατες τα παιδια μου,μενουν στο νησι ερχονται και βλεπουν τη μανουλα με τις γριες γατουλες στον πειραια συχνα,σας πεθυμησα ολους . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 09:24 Η Πουπουλίνα: #1.383 Σάββατο στις 09:24 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: κοριτσι μου τι κανεις;δεν ξερεις τι χαρα πηρα απ τη μια για την επανεκδοση αν μπορω να το πω ετσι του my cat οσο για τη ριαννα μας το εμαθα οταν ηταν τα γενεθλια της κι επαθα σοκ,ενα πολυ γλυκο πλασμα και καλο παιδι! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 01:01 κι εγω εψαξα τη βασω αλλα δεν βρηκα σημαδια ζωης αν τη βρειτε πειτε μου θα χαρω πολυ... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω!Ποση χαρα εχω που σε ξανα''βλεπω'' ρενακι μου! Ποσο μα ποσο μου λειψατε!Τα ιδια συναισθηματαν εχω και εγω ρενακι μου..απιστευτη χαρα που ξαναβρισκουμε το σπιτιμ μας..αλλα και ενα σοκ και θλιψη για την αγαπημενη μας Ριαννα. Οποτε μπορεσεις γραψε μας τα νεα σας στα θεματακια σας να δουμε τι κανετε! ΥΓ Τωρα ειδα οτι εν ολιγοις εγραψες τα νεα σας..πωπω.,λες και εχουν περασει αιωνες βρε συ! Τουλαχιστον ειστε καλα! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 11:54 Ο ultraviolence: #1.384 Σάββατο στις 11:54 Δεν μπορώ να το κρύψω κι εγώ, το ποσό χαίρομαι που βλέπω να επιστρέφουν άτομα που έχω να διαβάσω από αυτούς κοντά μια δεκαετία! Και είμαι σίγουρος ότι ολοένα και θα ερχονται. Και μακάρι.. κάποιος που έχει επαφή με την Βάσω να μας την φέρει εδώ να μας πει ένα γεια. (Το'χω πάρει πολύ βαριά γαμωτο) ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:25 Η ρενακι 13: #1.385 Σάββατο στις 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν μπορώ να το κρύψω κι εγώ, το ποσό χαίρομαι που βλέπω να επιστρέφουν άτομα που έχω να διαβάσω από αυτούς κοντά μια δεκαετία! Και είμαι σίγουρος ότι ολοένα και θα ερχονται. Και μακάρι.. κάποιος που έχει επαφή με την Βάσω να μας την φέρει εδώ να μας πει ένα γεια. (Το'χω πάρει πολύ βαριά γαμωτο) Click για ανάπτυξη... με τη ριανα μιλουσαμε μεχρι προσφατα,ενα διαστημα η κορη μου εμεινε κυπρο για δουλεια και εκει υιοθετησε μια γατουλα την σεφταλια,ηθελε βοηθεια για κτηνιατρο τσιπ και τα σχετικα για να φερει τη γατουλα στην αθηνα και μετα στην πατμο,η ριανα θεουλα παντα ηταν διπλα μας να σταθει οπου μπορουσε,και στο ατυχημα του γιαννακη ειχε δωσει αιμα μεγαλη ψυχη και γλυκος ανθρωπος,κι εγω δε το χωνεψα ουτε μπορω να το συνειδητοποιησω.ειχε χασει τον ντισνευ ξερω,ειχε απελπιστει με το θανατο του ειχε μεινει μονη της ψυχολογικα,αλλα ημουν κι εγω εκεινη την εποχη ρακος για να της φτιαξω το κεφι... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:29 Ο Skiyo έγραψε: #1.386 Σάββατο στις 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξαναδοκόμασα χθες, αλλά μάταια. Το σταθερό κουδουνίζει αλλά κανείς δεν απαντά και στο κινητό μου βγαίνει αυτόματος που με ενημερώνει ότι "ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή". Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 01:19 Ναι, ξέρω...δυσοίωνο... Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Ο ultraviolence: #1.387 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Η ρενακι 13: #1.388 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. Click για ανάπτυξη... τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:37 Ο ultraviolence: #1.389 Σάββατο στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! Click για ανάπτυξη... Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:38 Η ρενακι 13: #1.390 Σάββατο στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά Click για ανάπτυξη... ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:41 Ο Skiyo έγραψε: #1.391 Σάββατο στις 12:41 Ελπίζω να τη βρείτε και να είναι καλά.. Ο πατέρας μου έψαχνε το παιδικό κολλητο του για 10+ χρόνια, ρώτησε ακόμη και συγγενείς του κολλητού αλλά δε κρατούσαν επαφή, ούτε η πρώην του (μένει Ελβετία, μέχρι εκεί φτάσαμε ) δε ήξερε παρόλο που έκαναν 2 παιδιά, τελικά ο κολλητός βρηκε τον πατέρα μου στο Facebook, μετακόμισε στη Γερμανία και άλλαξε σε γερμανικό όνομα για αυτό ο πατέρας μου δε τον έβρισκε στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:42 Ο ultraviolence: #1.392 Σάββατο στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, κάπνιζε και σαν φουγάρο γαμώτο. Ενώ ήμουν από τους πιο αισιόδοξους για να την βρω έχει αρχίσει να εξασθενεί η ελπίδα μου. Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:52 Η ρενακι 13: #1.393 Σάββατο στις 12:52 στο προφιλ στο φβ της γραφουν ακομα παντως γιατι ειχε γενεθλια,ντρεπομαι να ρωτησω ομως δεν γνωριζω κανεναν απ ολους αυτους,θες σε πμ το λινκ; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 18:22 Η ρενακι 13: #1.394 Σάββατο στις 18:22 ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξαναδοκόμασα χθες, αλλά μάταια. Το σταθερό κουδουνίζει αλλά κανείς δεν απαντά και στο κινητό μου βγαίνει αυτόματος που με ενημερώνει ότι "ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή". Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 01:19 Ναι, ξέρω...δυσοίωνο...
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 01:25 Η ρενακι 13: #1.382 Σάββατο στις 01:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μέχρι και τον Απρίλη του 2017, ναι. Click για ανάπτυξη... το 2014 χωρισα με τον πρωην συζυγο,κρατησα την επιμελεια των παιδιων,καπου λογικα ειχα κανει μια αναφορα για τις γατουλες που σκοτωσαν το 2011 με φολα τοτε στο νησι,περασα των παθων μου τον ταραχο που λενε,οταν ενηλικιωθηκε και ο μικρος εφυγα απ την πατμο ξαναηρθα πειραια στη γεννετειρα στο πατρικο μου,εγω και οι πεντε ζωντανες γατουλες μου.περασαμε παρα πολλα δεν ειχα χρονο να γραψω,παραλιγο να χασω το γιο μου απο τροχαιο το 2021 ειμαστε καλα ομως με μικρες απωλειες εγω παρεση προσωπικου νευρο απο το σοκ και ο μικρος με δυο δαχτυλα λιγοτερα ,αλλα ζωντανος,πλεον ενηλικες εχουν τις δικες τους γατες τα παιδια μου,μενουν στο νησι ερχονται και βλεπουν τη μανουλα με τις γριες γατουλες στον πειραια συχνα,σας πεθυμησα ολους . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 09:24 Η Πουπουλίνα: #1.383 Σάββατο στις 09:24 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: κοριτσι μου τι κανεις;δεν ξερεις τι χαρα πηρα απ τη μια για την επανεκδοση αν μπορω να το πω ετσι του my cat οσο για τη ριαννα μας το εμαθα οταν ηταν τα γενεθλια της κι επαθα σοκ,ενα πολυ γλυκο πλασμα και καλο παιδι! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 01:01 κι εγω εψαξα τη βασω αλλα δεν βρηκα σημαδια ζωης αν τη βρειτε πειτε μου θα χαρω πολυ... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω!Ποση χαρα εχω που σε ξανα''βλεπω'' ρενακι μου! Ποσο μα ποσο μου λειψατε!Τα ιδια συναισθηματαν εχω και εγω ρενακι μου..απιστευτη χαρα που ξαναβρισκουμε το σπιτιμ μας..αλλα και ενα σοκ και θλιψη για την αγαπημενη μας Ριαννα. Οποτε μπορεσεις γραψε μας τα νεα σας στα θεματακια σας να δουμε τι κανετε! ΥΓ Τωρα ειδα οτι εν ολιγοις εγραψες τα νεα σας..πωπω.,λες και εχουν περασει αιωνες βρε συ! Τουλαχιστον ειστε καλα! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 11:54 Ο ultraviolence: #1.384 Σάββατο στις 11:54 Δεν μπορώ να το κρύψω κι εγώ, το ποσό χαίρομαι που βλέπω να επιστρέφουν άτομα που έχω να διαβάσω από αυτούς κοντά μια δεκαετία! Και είμαι σίγουρος ότι ολοένα και θα ερχονται. Και μακάρι.. κάποιος που έχει επαφή με την Βάσω να μας την φέρει εδώ να μας πει ένα γεια. (Το'χω πάρει πολύ βαριά γαμωτο) ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:25 Η ρενακι 13: #1.385 Σάββατο στις 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν μπορώ να το κρύψω κι εγώ, το ποσό χαίρομαι που βλέπω να επιστρέφουν άτομα που έχω να διαβάσω από αυτούς κοντά μια δεκαετία! Και είμαι σίγουρος ότι ολοένα και θα ερχονται. Και μακάρι.. κάποιος που έχει επαφή με την Βάσω να μας την φέρει εδώ να μας πει ένα γεια. (Το'χω πάρει πολύ βαριά γαμωτο) Click για ανάπτυξη... με τη ριανα μιλουσαμε μεχρι προσφατα,ενα διαστημα η κορη μου εμεινε κυπρο για δουλεια και εκει υιοθετησε μια γατουλα την σεφταλια,ηθελε βοηθεια για κτηνιατρο τσιπ και τα σχετικα για να φερει τη γατουλα στην αθηνα και μετα στην πατμο,η ριανα θεουλα παντα ηταν διπλα μας να σταθει οπου μπορουσε,και στο ατυχημα του γιαννακη ειχε δωσει αιμα μεγαλη ψυχη και γλυκος ανθρωπος,κι εγω δε το χωνεψα ουτε μπορω να το συνειδητοποιησω.ειχε χασει τον ντισνευ ξερω,ειχε απελπιστει με το θανατο του ειχε μεινει μονη της ψυχολογικα,αλλα ημουν κι εγω εκεινη την εποχη ρακος για να της φτιαξω το κεφι... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:29 Ο Skiyo έγραψε: #1.386 Σάββατο στις 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξαναδοκόμασα χθες, αλλά μάταια. Το σταθερό κουδουνίζει αλλά κανείς δεν απαντά και στο κινητό μου βγαίνει αυτόματος που με ενημερώνει ότι "ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή". Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 01:19 Ναι, ξέρω...δυσοίωνο... Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Ο ultraviolence: #1.387 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Η ρενακι 13: #1.388 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. Click για ανάπτυξη... τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:37 Ο ultraviolence: #1.389 Σάββατο στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! Click για ανάπτυξη... Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:38 Η ρενακι 13: #1.390 Σάββατο στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά Click για ανάπτυξη... ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:41 Ο Skiyo έγραψε: #1.391 Σάββατο στις 12:41 Ελπίζω να τη βρείτε και να είναι καλά.. Ο πατέρας μου έψαχνε το παιδικό κολλητο του για 10+ χρόνια, ρώτησε ακόμη και συγγενείς του κολλητού αλλά δε κρατούσαν επαφή, ούτε η πρώην του (μένει Ελβετία, μέχρι εκεί φτάσαμε ) δε ήξερε παρόλο που έκαναν 2 παιδιά, τελικά ο κολλητός βρηκε τον πατέρα μου στο Facebook, μετακόμισε στη Γερμανία και άλλαξε σε γερμανικό όνομα για αυτό ο πατέρας μου δε τον έβρισκε στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:42 Ο ultraviolence: #1.392 Σάββατο στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, κάπνιζε και σαν φουγάρο γαμώτο. Ενώ ήμουν από τους πιο αισιόδοξους για να την βρω έχει αρχίσει να εξασθενεί η ελπίδα μου. Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:52 Η ρενακι 13: #1.393 Σάββατο στις 12:52 στο προφιλ στο φβ της γραφουν ακομα παντως γιατι ειχε γενεθλια,ντρεπομαι να ρωτησω ομως δεν γνωριζω κανεναν απ ολους αυτους,θες σε πμ το λινκ; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 18:22 Η ρενακι 13: #1.394 Σάββατο στις 18:22 ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μέχρι και τον Απρίλη του 2017, ναι. Click για ανάπτυξη... το 2014 χωρισα με τον πρωην συζυγο,κρατησα την επιμελεια των παιδιων,καπου λογικα ειχα κανει μια αναφορα για τις γατουλες που σκοτωσαν το 2011 με φολα τοτε στο νησι,περασα των παθων μου τον ταραχο που λενε,οταν ενηλικιωθηκε και ο μικρος εφυγα απ την πατμο ξαναηρθα πειραια στη γεννετειρα στο πατρικο μου,εγω και οι πεντε ζωντανες γατουλες μου.περασαμε παρα πολλα δεν ειχα χρονο να γραψω,παραλιγο να χασω το γιο μου απο τροχαιο το 2021 ειμαστε καλα ομως με μικρες απωλειες εγω παρεση προσωπικου νευρο απο το σοκ και ο μικρος με δυο δαχτυλα λιγοτερα ,αλλα ζωντανος,πλεον ενηλικες εχουν τις δικες τους γατες τα παιδια μου,μενουν στο νησι ερχονται και βλεπουν τη μανουλα με τις γριες γατουλες στον πειραια συχνα,σας πεθυμησα ολους .
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 09:24 Η Πουπουλίνα: #1.383 Σάββατο στις 09:24 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: κοριτσι μου τι κανεις;δεν ξερεις τι χαρα πηρα απ τη μια για την επανεκδοση αν μπορω να το πω ετσι του my cat οσο για τη ριαννα μας το εμαθα οταν ηταν τα γενεθλια της κι επαθα σοκ,ενα πολυ γλυκο πλασμα και καλο παιδι! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 01:01 κι εγω εψαξα τη βασω αλλα δεν βρηκα σημαδια ζωης αν τη βρειτε πειτε μου θα χαρω πολυ... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω!Ποση χαρα εχω που σε ξανα''βλεπω'' ρενακι μου! Ποσο μα ποσο μου λειψατε!Τα ιδια συναισθηματαν εχω και εγω ρενακι μου..απιστευτη χαρα που ξαναβρισκουμε το σπιτιμ μας..αλλα και ενα σοκ και θλιψη για την αγαπημενη μας Ριαννα. Οποτε μπορεσεις γραψε μας τα νεα σας στα θεματακια σας να δουμε τι κανετε! ΥΓ Τωρα ειδα οτι εν ολιγοις εγραψες τα νεα σας..πωπω.,λες και εχουν περασει αιωνες βρε συ! Τουλαχιστον ειστε καλα! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 11:54 Ο ultraviolence: #1.384 Σάββατο στις 11:54 Δεν μπορώ να το κρύψω κι εγώ, το ποσό χαίρομαι που βλέπω να επιστρέφουν άτομα που έχω να διαβάσω από αυτούς κοντά μια δεκαετία! Και είμαι σίγουρος ότι ολοένα και θα ερχονται. Και μακάρι.. κάποιος που έχει επαφή με την Βάσω να μας την φέρει εδώ να μας πει ένα γεια. (Το'χω πάρει πολύ βαριά γαμωτο) ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:25 Η ρενακι 13: #1.385 Σάββατο στις 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν μπορώ να το κρύψω κι εγώ, το ποσό χαίρομαι που βλέπω να επιστρέφουν άτομα που έχω να διαβάσω από αυτούς κοντά μια δεκαετία! Και είμαι σίγουρος ότι ολοένα και θα ερχονται. Και μακάρι.. κάποιος που έχει επαφή με την Βάσω να μας την φέρει εδώ να μας πει ένα γεια. (Το'χω πάρει πολύ βαριά γαμωτο) Click για ανάπτυξη... με τη ριανα μιλουσαμε μεχρι προσφατα,ενα διαστημα η κορη μου εμεινε κυπρο για δουλεια και εκει υιοθετησε μια γατουλα την σεφταλια,ηθελε βοηθεια για κτηνιατρο τσιπ και τα σχετικα για να φερει τη γατουλα στην αθηνα και μετα στην πατμο,η ριανα θεουλα παντα ηταν διπλα μας να σταθει οπου μπορουσε,και στο ατυχημα του γιαννακη ειχε δωσει αιμα μεγαλη ψυχη και γλυκος ανθρωπος,κι εγω δε το χωνεψα ουτε μπορω να το συνειδητοποιησω.ειχε χασει τον ντισνευ ξερω,ειχε απελπιστει με το θανατο του ειχε μεινει μονη της ψυχολογικα,αλλα ημουν κι εγω εκεινη την εποχη ρακος για να της φτιαξω το κεφι... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:29 Ο Skiyo έγραψε: #1.386 Σάββατο στις 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξαναδοκόμασα χθες, αλλά μάταια. Το σταθερό κουδουνίζει αλλά κανείς δεν απαντά και στο κινητό μου βγαίνει αυτόματος που με ενημερώνει ότι "ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή". Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 01:19 Ναι, ξέρω...δυσοίωνο... Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Ο ultraviolence: #1.387 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Η ρενακι 13: #1.388 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. Click για ανάπτυξη... τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:37 Ο ultraviolence: #1.389 Σάββατο στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! Click για ανάπτυξη... Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:38 Η ρενακι 13: #1.390 Σάββατο στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά Click για ανάπτυξη... ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:41 Ο Skiyo έγραψε: #1.391 Σάββατο στις 12:41 Ελπίζω να τη βρείτε και να είναι καλά.. Ο πατέρας μου έψαχνε το παιδικό κολλητο του για 10+ χρόνια, ρώτησε ακόμη και συγγενείς του κολλητού αλλά δε κρατούσαν επαφή, ούτε η πρώην του (μένει Ελβετία, μέχρι εκεί φτάσαμε ) δε ήξερε παρόλο που έκαναν 2 παιδιά, τελικά ο κολλητός βρηκε τον πατέρα μου στο Facebook, μετακόμισε στη Γερμανία και άλλαξε σε γερμανικό όνομα για αυτό ο πατέρας μου δε τον έβρισκε στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:42 Ο ultraviolence: #1.392 Σάββατο στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, κάπνιζε και σαν φουγάρο γαμώτο. Ενώ ήμουν από τους πιο αισιόδοξους για να την βρω έχει αρχίσει να εξασθενεί η ελπίδα μου. Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:52 Η ρενακι 13: #1.393 Σάββατο στις 12:52 στο προφιλ στο φβ της γραφουν ακομα παντως γιατι ειχε γενεθλια,ντρεπομαι να ρωτησω ομως δεν γνωριζω κανεναν απ ολους αυτους,θες σε πμ το λινκ; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 18:22 Η ρενακι 13: #1.394 Σάββατο στις 18:22 ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: κοριτσι μου τι κανεις;δεν ξερεις τι χαρα πηρα απ τη μια για την επανεκδοση αν μπορω να το πω ετσι του my cat οσο για τη ριαννα μας το εμαθα οταν ηταν τα γενεθλια της κι επαθα σοκ,ενα πολυ γλυκο πλασμα και καλο παιδι! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 01:01 κι εγω εψαξα τη βασω αλλα δεν βρηκα σημαδια ζωης αν τη βρειτε πειτε μου θα χαρω πολυ... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω!Ποση χαρα εχω που σε ξανα''βλεπω'' ρενακι μου! Ποσο μα ποσο μου λειψατε!Τα ιδια συναισθηματαν εχω και εγω ρενακι μου..απιστευτη χαρα που ξαναβρισκουμε το σπιτιμ μας..αλλα και ενα σοκ και θλιψη για την αγαπημενη μας Ριαννα. Οποτε μπορεσεις γραψε μας τα νεα σας στα θεματακια σας να δουμε τι κανετε! ΥΓ Τωρα ειδα οτι εν ολιγοις εγραψες τα νεα σας..πωπω.,λες και εχουν περασει αιωνες βρε συ! Τουλαχιστον ειστε καλα!
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 11:54 Ο ultraviolence: #1.384 Σάββατο στις 11:54 Δεν μπορώ να το κρύψω κι εγώ, το ποσό χαίρομαι που βλέπω να επιστρέφουν άτομα που έχω να διαβάσω από αυτούς κοντά μια δεκαετία! Και είμαι σίγουρος ότι ολοένα και θα ερχονται. Και μακάρι.. κάποιος που έχει επαφή με την Βάσω να μας την φέρει εδώ να μας πει ένα γεια. (Το'χω πάρει πολύ βαριά γαμωτο) ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:25 Η ρενακι 13: #1.385 Σάββατο στις 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν μπορώ να το κρύψω κι εγώ, το ποσό χαίρομαι που βλέπω να επιστρέφουν άτομα που έχω να διαβάσω από αυτούς κοντά μια δεκαετία! Και είμαι σίγουρος ότι ολοένα και θα ερχονται. Και μακάρι.. κάποιος που έχει επαφή με την Βάσω να μας την φέρει εδώ να μας πει ένα γεια. (Το'χω πάρει πολύ βαριά γαμωτο) Click για ανάπτυξη... με τη ριανα μιλουσαμε μεχρι προσφατα,ενα διαστημα η κορη μου εμεινε κυπρο για δουλεια και εκει υιοθετησε μια γατουλα την σεφταλια,ηθελε βοηθεια για κτηνιατρο τσιπ και τα σχετικα για να φερει τη γατουλα στην αθηνα και μετα στην πατμο,η ριανα θεουλα παντα ηταν διπλα μας να σταθει οπου μπορουσε,και στο ατυχημα του γιαννακη ειχε δωσει αιμα μεγαλη ψυχη και γλυκος ανθρωπος,κι εγω δε το χωνεψα ουτε μπορω να το συνειδητοποιησω.ειχε χασει τον ντισνευ ξερω,ειχε απελπιστει με το θανατο του ειχε μεινει μονη της ψυχολογικα,αλλα ημουν κι εγω εκεινη την εποχη ρακος για να της φτιαξω το κεφι... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:29 Ο Skiyo έγραψε: #1.386 Σάββατο στις 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξαναδοκόμασα χθες, αλλά μάταια. Το σταθερό κουδουνίζει αλλά κανείς δεν απαντά και στο κινητό μου βγαίνει αυτόματος που με ενημερώνει ότι "ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή". Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 01:19 Ναι, ξέρω...δυσοίωνο... Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Ο ultraviolence: #1.387 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Η ρενακι 13: #1.388 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. Click για ανάπτυξη... τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:37 Ο ultraviolence: #1.389 Σάββατο στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! Click για ανάπτυξη... Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:38 Η ρενακι 13: #1.390 Σάββατο στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά Click για ανάπτυξη... ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:41 Ο Skiyo έγραψε: #1.391 Σάββατο στις 12:41 Ελπίζω να τη βρείτε και να είναι καλά.. Ο πατέρας μου έψαχνε το παιδικό κολλητο του για 10+ χρόνια, ρώτησε ακόμη και συγγενείς του κολλητού αλλά δε κρατούσαν επαφή, ούτε η πρώην του (μένει Ελβετία, μέχρι εκεί φτάσαμε ) δε ήξερε παρόλο που έκαναν 2 παιδιά, τελικά ο κολλητός βρηκε τον πατέρα μου στο Facebook, μετακόμισε στη Γερμανία και άλλαξε σε γερμανικό όνομα για αυτό ο πατέρας μου δε τον έβρισκε στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:42 Ο ultraviolence: #1.392 Σάββατο στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, κάπνιζε και σαν φουγάρο γαμώτο. Ενώ ήμουν από τους πιο αισιόδοξους για να την βρω έχει αρχίσει να εξασθενεί η ελπίδα μου. Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:52 Η ρενακι 13: #1.393 Σάββατο στις 12:52 στο προφιλ στο φβ της γραφουν ακομα παντως γιατι ειχε γενεθλια,ντρεπομαι να ρωτησω ομως δεν γνωριζω κανεναν απ ολους αυτους,θες σε πμ το λινκ; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 18:22 Η ρενακι 13: #1.394 Σάββατο στις 18:22 ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μπορώ να το κρύψω κι εγώ, το ποσό χαίρομαι που βλέπω να επιστρέφουν άτομα που έχω να διαβάσω από αυτούς κοντά μια δεκαετία! Και είμαι σίγουρος ότι ολοένα και θα ερχονται. Και μακάρι.. κάποιος που έχει επαφή με την Βάσω να μας την φέρει εδώ να μας πει ένα γεια. (Το'χω πάρει πολύ βαριά γαμωτο)
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:25 Η ρενακι 13: #1.385 Σάββατο στις 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν μπορώ να το κρύψω κι εγώ, το ποσό χαίρομαι που βλέπω να επιστρέφουν άτομα που έχω να διαβάσω από αυτούς κοντά μια δεκαετία! Και είμαι σίγουρος ότι ολοένα και θα ερχονται. Και μακάρι.. κάποιος που έχει επαφή με την Βάσω να μας την φέρει εδώ να μας πει ένα γεια. (Το'χω πάρει πολύ βαριά γαμωτο) Click για ανάπτυξη... με τη ριανα μιλουσαμε μεχρι προσφατα,ενα διαστημα η κορη μου εμεινε κυπρο για δουλεια και εκει υιοθετησε μια γατουλα την σεφταλια,ηθελε βοηθεια για κτηνιατρο τσιπ και τα σχετικα για να φερει τη γατουλα στην αθηνα και μετα στην πατμο,η ριανα θεουλα παντα ηταν διπλα μας να σταθει οπου μπορουσε,και στο ατυχημα του γιαννακη ειχε δωσει αιμα μεγαλη ψυχη και γλυκος ανθρωπος,κι εγω δε το χωνεψα ουτε μπορω να το συνειδητοποιησω.ειχε χασει τον ντισνευ ξερω,ειχε απελπιστει με το θανατο του ειχε μεινει μονη της ψυχολογικα,αλλα ημουν κι εγω εκεινη την εποχη ρακος για να της φτιαξω το κεφι... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:29 Ο Skiyo έγραψε: #1.386 Σάββατο στις 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξαναδοκόμασα χθες, αλλά μάταια. Το σταθερό κουδουνίζει αλλά κανείς δεν απαντά και στο κινητό μου βγαίνει αυτόματος που με ενημερώνει ότι "ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή". Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 01:19 Ναι, ξέρω...δυσοίωνο... Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Ο ultraviolence: #1.387 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Η ρενακι 13: #1.388 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. Click για ανάπτυξη... τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:37 Ο ultraviolence: #1.389 Σάββατο στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! Click για ανάπτυξη... Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:38 Η ρενακι 13: #1.390 Σάββατο στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά Click για ανάπτυξη... ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:41 Ο Skiyo έγραψε: #1.391 Σάββατο στις 12:41 Ελπίζω να τη βρείτε και να είναι καλά.. Ο πατέρας μου έψαχνε το παιδικό κολλητο του για 10+ χρόνια, ρώτησε ακόμη και συγγενείς του κολλητού αλλά δε κρατούσαν επαφή, ούτε η πρώην του (μένει Ελβετία, μέχρι εκεί φτάσαμε ) δε ήξερε παρόλο που έκαναν 2 παιδιά, τελικά ο κολλητός βρηκε τον πατέρα μου στο Facebook, μετακόμισε στη Γερμανία και άλλαξε σε γερμανικό όνομα για αυτό ο πατέρας μου δε τον έβρισκε στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:42 Ο ultraviolence: #1.392 Σάββατο στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, κάπνιζε και σαν φουγάρο γαμώτο. Ενώ ήμουν από τους πιο αισιόδοξους για να την βρω έχει αρχίσει να εξασθενεί η ελπίδα μου. Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:52 Η ρενακι 13: #1.393 Σάββατο στις 12:52 στο προφιλ στο φβ της γραφουν ακομα παντως γιατι ειχε γενεθλια,ντρεπομαι να ρωτησω ομως δεν γνωριζω κανεναν απ ολους αυτους,θες σε πμ το λινκ; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 18:22 Η ρενακι 13: #1.394 Σάββατο στις 18:22 ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν μπορώ να το κρύψω κι εγώ, το ποσό χαίρομαι που βλέπω να επιστρέφουν άτομα που έχω να διαβάσω από αυτούς κοντά μια δεκαετία! Και είμαι σίγουρος ότι ολοένα και θα ερχονται. Και μακάρι.. κάποιος που έχει επαφή με την Βάσω να μας την φέρει εδώ να μας πει ένα γεια. (Το'χω πάρει πολύ βαριά γαμωτο) Click για ανάπτυξη... με τη ριανα μιλουσαμε μεχρι προσφατα,ενα διαστημα η κορη μου εμεινε κυπρο για δουλεια και εκει υιοθετησε μια γατουλα την σεφταλια,ηθελε βοηθεια για κτηνιατρο τσιπ και τα σχετικα για να φερει τη γατουλα στην αθηνα και μετα στην πατμο,η ριανα θεουλα παντα ηταν διπλα μας να σταθει οπου μπορουσε,και στο ατυχημα του γιαννακη ειχε δωσει αιμα μεγαλη ψυχη και γλυκος ανθρωπος,κι εγω δε το χωνεψα ουτε μπορω να το συνειδητοποιησω.ειχε χασει τον ντισνευ ξερω,ειχε απελπιστει με το θανατο του ειχε μεινει μονη της ψυχολογικα,αλλα ημουν κι εγω εκεινη την εποχη ρακος για να της φτιαξω το κεφι...
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:29 Ο Skiyo έγραψε: #1.386 Σάββατο στις 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξαναδοκόμασα χθες, αλλά μάταια. Το σταθερό κουδουνίζει αλλά κανείς δεν απαντά και στο κινητό μου βγαίνει αυτόματος που με ενημερώνει ότι "ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή". Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 01:19 Ναι, ξέρω...δυσοίωνο... Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Ο ultraviolence: #1.387 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Η ρενακι 13: #1.388 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. Click για ανάπτυξη... τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:37 Ο ultraviolence: #1.389 Σάββατο στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! Click για ανάπτυξη... Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:38 Η ρενακι 13: #1.390 Σάββατο στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά Click για ανάπτυξη... ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:41 Ο Skiyo έγραψε: #1.391 Σάββατο στις 12:41 Ελπίζω να τη βρείτε και να είναι καλά.. Ο πατέρας μου έψαχνε το παιδικό κολλητο του για 10+ χρόνια, ρώτησε ακόμη και συγγενείς του κολλητού αλλά δε κρατούσαν επαφή, ούτε η πρώην του (μένει Ελβετία, μέχρι εκεί φτάσαμε ) δε ήξερε παρόλο που έκαναν 2 παιδιά, τελικά ο κολλητός βρηκε τον πατέρα μου στο Facebook, μετακόμισε στη Γερμανία και άλλαξε σε γερμανικό όνομα για αυτό ο πατέρας μου δε τον έβρισκε στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:42 Ο ultraviolence: #1.392 Σάββατο στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, κάπνιζε και σαν φουγάρο γαμώτο. Ενώ ήμουν από τους πιο αισιόδοξους για να την βρω έχει αρχίσει να εξασθενεί η ελπίδα μου. Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:52 Η ρενακι 13: #1.393 Σάββατο στις 12:52 στο προφιλ στο φβ της γραφουν ακομα παντως γιατι ειχε γενεθλια,ντρεπομαι να ρωτησω ομως δεν γνωριζω κανεναν απ ολους αυτους,θες σε πμ το λινκ; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 18:22 Η ρενακι 13: #1.394 Σάββατο στις 18:22 ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξαναδοκόμασα χθες, αλλά μάταια. Το σταθερό κουδουνίζει αλλά κανείς δεν απαντά και στο κινητό μου βγαίνει αυτόματος που με ενημερώνει ότι "ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή". Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 01:19 Ναι, ξέρω...δυσοίωνο... Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Ο ultraviolence: #1.387 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Η ρενακι 13: #1.388 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. Click για ανάπτυξη... τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:37 Ο ultraviolence: #1.389 Σάββατο στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! Click για ανάπτυξη... Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:38 Η ρενακι 13: #1.390 Σάββατο στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά Click για ανάπτυξη... ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:41 Ο Skiyo έγραψε: #1.391 Σάββατο στις 12:41 Ελπίζω να τη βρείτε και να είναι καλά.. Ο πατέρας μου έψαχνε το παιδικό κολλητο του για 10+ χρόνια, ρώτησε ακόμη και συγγενείς του κολλητού αλλά δε κρατούσαν επαφή, ούτε η πρώην του (μένει Ελβετία, μέχρι εκεί φτάσαμε ) δε ήξερε παρόλο που έκαναν 2 παιδιά, τελικά ο κολλητός βρηκε τον πατέρα μου στο Facebook, μετακόμισε στη Γερμανία και άλλαξε σε γερμανικό όνομα για αυτό ο πατέρας μου δε τον έβρισκε στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:42 Ο ultraviolence: #1.392 Σάββατο στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, κάπνιζε και σαν φουγάρο γαμώτο. Ενώ ήμουν από τους πιο αισιόδοξους για να την βρω έχει αρχίσει να εξασθενεί η ελπίδα μου. Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:52 Η ρενακι 13: #1.393 Σάββατο στις 12:52 στο προφιλ στο φβ της γραφουν ακομα παντως γιατι ειχε γενεθλια,ντρεπομαι να ρωτησω ομως δεν γνωριζω κανεναν απ ολους αυτους,θες σε πμ το λινκ; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 18:22 Η ρενακι 13: #1.394 Σάββατο στις 18:22 ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε.
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:30 Η ρενακι 13: #1.388 Σάββατο στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. Click για ανάπτυξη... τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:37 Ο ultraviolence: #1.389 Σάββατο στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! Click για ανάπτυξη... Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:38 Η ρενακι 13: #1.390 Σάββατο στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά Click για ανάπτυξη... ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:41 Ο Skiyo έγραψε: #1.391 Σάββατο στις 12:41 Ελπίζω να τη βρείτε και να είναι καλά.. Ο πατέρας μου έψαχνε το παιδικό κολλητο του για 10+ χρόνια, ρώτησε ακόμη και συγγενείς του κολλητού αλλά δε κρατούσαν επαφή, ούτε η πρώην του (μένει Ελβετία, μέχρι εκεί φτάσαμε ) δε ήξερε παρόλο που έκαναν 2 παιδιά, τελικά ο κολλητός βρηκε τον πατέρα μου στο Facebook, μετακόμισε στη Γερμανία και άλλαξε σε γερμανικό όνομα για αυτό ο πατέρας μου δε τον έβρισκε στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:42 Ο ultraviolence: #1.392 Σάββατο στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, κάπνιζε και σαν φουγάρο γαμώτο. Ενώ ήμουν από τους πιο αισιόδοξους για να την βρω έχει αρχίσει να εξασθενεί η ελπίδα μου. Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:52 Η ρενακι 13: #1.393 Σάββατο στις 12:52 στο προφιλ στο φβ της γραφουν ακομα παντως γιατι ειχε γενεθλια,ντρεπομαι να ρωτησω ομως δεν γνωριζω κανεναν απ ολους αυτους,θες σε πμ το λινκ; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 18:22 Η ρενακι 13: #1.394 Σάββατο στις 18:22 ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Να ρωτήσω, εβαλες στo google το σταθερό τηλέφωνο της να δεις αν βγάζει κανένα στοιχείο όπως όνομα επώνυμο; ( Παλιά ήταν δηλωμένο το τηλέφωνο σταθερό του σπιτιού μου στη Χρυσή ευκαιρία αλλά κάναμε αίτηση απόκρυψης). Αν βγάζει όνομα και μετά την βρεις στα social media. Click για ανάπτυξη... εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ξέρουμε τα στοιχεία της Skiyo αλλά είναι σαν να'χει ανοίξει η γη και να την κατάπιε. Click για ανάπτυξη... τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου!
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:37 Ο ultraviolence: #1.389 Σάββατο στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! Click για ανάπτυξη... Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:38 Η ρενακι 13: #1.390 Σάββατο στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά Click για ανάπτυξη... ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:41 Ο Skiyo έγραψε: #1.391 Σάββατο στις 12:41 Ελπίζω να τη βρείτε και να είναι καλά.. Ο πατέρας μου έψαχνε το παιδικό κολλητο του για 10+ χρόνια, ρώτησε ακόμη και συγγενείς του κολλητού αλλά δε κρατούσαν επαφή, ούτε η πρώην του (μένει Ελβετία, μέχρι εκεί φτάσαμε ) δε ήξερε παρόλο που έκαναν 2 παιδιά, τελικά ο κολλητός βρηκε τον πατέρα μου στο Facebook, μετακόμισε στη Γερμανία και άλλαξε σε γερμανικό όνομα για αυτό ο πατέρας μου δε τον έβρισκε στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:42 Ο ultraviolence: #1.392 Σάββατο στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, κάπνιζε και σαν φουγάρο γαμώτο. Ενώ ήμουν από τους πιο αισιόδοξους για να την βρω έχει αρχίσει να εξασθενεί η ελπίδα μου. Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:52 Η ρενακι 13: #1.393 Σάββατο στις 12:52 στο προφιλ στο φβ της γραφουν ακομα παντως γιατι ειχε γενεθλια,ντρεπομαι να ρωτησω ομως δεν γνωριζω κανεναν απ ολους αυτους,θες σε πμ το λινκ; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 18:22 Η ρενακι 13: #1.394 Σάββατο στις 18:22 ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: εστειλα εγω μνμ εδω και καιρο στο φβ για να τη βρω αλλα δεν ειναι ενεργο απο το 2023 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σάββατο στις 12:34 τελευται φορα που μιλησαμε ειχαμε και οι δυο πολλα θεματα ,στην καλυτερη περιπτωση εχει φυγει απο πειραια και πηγε μονιμα κρητη ,ειχε βρει τη χαμμενη της κορη δεν ειναι λιγο,απεκτησε εγγονια ξαφνικα,ας ελπισουμε οτι ειναι κρητη κι εχει ολα τα καλα του κοσμου! Click για ανάπτυξη... Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:38 Η ρενακι 13: #1.390 Σάββατο στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά Click για ανάπτυξη... ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:41 Ο Skiyo έγραψε: #1.391 Σάββατο στις 12:41 Ελπίζω να τη βρείτε και να είναι καλά.. Ο πατέρας μου έψαχνε το παιδικό κολλητο του για 10+ χρόνια, ρώτησε ακόμη και συγγενείς του κολλητού αλλά δε κρατούσαν επαφή, ούτε η πρώην του (μένει Ελβετία, μέχρι εκεί φτάσαμε ) δε ήξερε παρόλο που έκαναν 2 παιδιά, τελικά ο κολλητός βρηκε τον πατέρα μου στο Facebook, μετακόμισε στη Γερμανία και άλλαξε σε γερμανικό όνομα για αυτό ο πατέρας μου δε τον έβρισκε στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:42 Ο ultraviolence: #1.392 Σάββατο στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, κάπνιζε και σαν φουγάρο γαμώτο. Ενώ ήμουν από τους πιο αισιόδοξους για να την βρω έχει αρχίσει να εξασθενεί η ελπίδα μου. Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:52 Η ρενακι 13: #1.393 Σάββατο στις 12:52 στο προφιλ στο φβ της γραφουν ακομα παντως γιατι ειχε γενεθλια,ντρεπομαι να ρωτησω ομως δεν γνωριζω κανεναν απ ολους αυτους,θες σε πμ το λινκ; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 18:22 Η ρενακι 13: #1.394 Σάββατο στις 18:22 ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Απ'όσο ξέρω είχε ήδη μια κόρη και 2 εγγόνια από αυτή, εκεί που έμενε. Τι να πω..ας είναι καλά Click για ανάπτυξη... ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου...
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 2.969 μηνύματα. Σάββατο στις 12:41 Ο Skiyo έγραψε: #1.391 Σάββατο στις 12:41 Ελπίζω να τη βρείτε και να είναι καλά.. Ο πατέρας μου έψαχνε το παιδικό κολλητο του για 10+ χρόνια, ρώτησε ακόμη και συγγενείς του κολλητού αλλά δε κρατούσαν επαφή, ούτε η πρώην του (μένει Ελβετία, μέχρι εκεί φτάσαμε ) δε ήξερε παρόλο που έκαναν 2 παιδιά, τελικά ο κολλητός βρηκε τον πατέρα μου στο Facebook, μετακόμισε στη Γερμανία και άλλαξε σε γερμανικό όνομα για αυτό ο πατέρας μου δε τον έβρισκε στα social media. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:42 Ο ultraviolence: #1.392 Σάββατο στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, κάπνιζε και σαν φουγάρο γαμώτο. Ενώ ήμουν από τους πιο αισιόδοξους για να την βρω έχει αρχίσει να εξασθενεί η ελπίδα μου. Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:52 Η ρενακι 13: #1.393 Σάββατο στις 12:52 στο προφιλ στο φβ της γραφουν ακομα παντως γιατι ειχε γενεθλια,ντρεπομαι να ρωτησω ομως δεν γνωριζω κανεναν απ ολους αυτους,θες σε πμ το λινκ; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 18:22 Η ρενακι 13: #1.394 Σάββατο στις 18:22 ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελπίζω να τη βρείτε και να είναι καλά.. Ο πατέρας μου έψαχνε το παιδικό κολλητο του για 10+ χρόνια, ρώτησε ακόμη και συγγενείς του κολλητού αλλά δε κρατούσαν επαφή, ούτε η πρώην του (μένει Ελβετία, μέχρι εκεί φτάσαμε ) δε ήξερε παρόλο που έκαναν 2 παιδιά, τελικά ο κολλητός βρηκε τον πατέρα μου στο Facebook, μετακόμισε στη Γερμανία και άλλαξε σε γερμανικό όνομα για αυτό ο πατέρας μου δε τον έβρισκε στα social media.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.718 μηνύματα. Σάββατο στις 12:42 Ο ultraviolence: #1.392 Σάββατο στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, κάπνιζε και σαν φουγάρο γαμώτο. Ενώ ήμουν από τους πιο αισιόδοξους για να την βρω έχει αρχίσει να εξασθενεί η ελπίδα μου. Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:52 Η ρενακι 13: #1.393 Σάββατο στις 12:52 στο προφιλ στο φβ της γραφουν ακομα παντως γιατι ειχε γενεθλια,ντρεπομαι να ρωτησω ομως δεν γνωριζω κανεναν απ ολους αυτους,θες σε πμ το λινκ; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 18:22 Η ρενακι 13: #1.394 Σάββατο στις 18:22 ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ανησυχω μονο γιατι επασχε απο ΧΑΠ κι εχουμε να μιλησουμε πριν τον κοβιντ σκεψου... Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, κάπνιζε και σαν φουγάρο γαμώτο. Ενώ ήμουν από τους πιο αισιόδοξους για να την βρω έχει αρχίσει να εξασθενεί η ελπίδα μου. Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου.
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 12:52 Η ρενακι 13: #1.393 Σάββατο στις 12:52 στο προφιλ στο φβ της γραφουν ακομα παντως γιατι ειχε γενεθλια,ντρεπομαι να ρωτησω ομως δεν γνωριζω κανεναν απ ολους αυτους,θες σε πμ το λινκ; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 18:22 Η ρενακι 13: #1.394 Σάββατο στις 18:22 ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στο προφιλ στο φβ της γραφουν ακομα παντως γιατι ειχε γενεθλια,ντρεπομαι να ρωτησω ομως δεν γνωριζω κανεναν απ ολους αυτους,θες σε πμ το λινκ;
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Σάββατο στις 18:22 Η ρενακι 13: #1.394 Σάββατο στις 18:22 ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι !
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 18:32 Η Πουπουλίνα: #1.395 Σάββατο στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ειχαμε ρε παιδια παλια κατι καλες πενες να κατουριοσουν στο γελιο που τις διαβαζες,γμτ μου λειψατε ολοι ! Click για ανάπτυξη... Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:42 Ο Scandal έγραψε: #1.396 Κυριακή στις 17:42 Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. Κυριακή στις 17:45 Η ρενακι 13: #1.397 Κυριακή στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... καλως το παλικαρι!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #1.398 Κυριακή στις 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Libertus ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal Joji lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: καλως το παλικαρι! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρενακι! Πάω μια επίσκεψη από τη νονά μου τώρα, οπότε σας αφήνω για καμιά ώρα! Είχα κι άλλα 2 σκυλάκια στη ζωή μου (τα πρώτα μου), δεν ζούνε πια, θα τα ανεβάσω σύντομα!
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Κυριακή στις 18:16 Η Πουπουλίνα: #1.399 Κυριακή στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 71 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας κατατροπώσατε οι κοπέλες σε αυτή τη γωνιά. Click για ανάπτυξη... Axaxaxaxaax..δενε ιχα καμια αμιβολια περι τουτου!
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.559 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #1.400 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω... Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 19:31
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ήθελα τόσο να της πω 2 λόγια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για'μένα μου είχε σταθεί καλύτερα και από μάνα μου. Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα... Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και εσυ ψυχουλα μου δεν ξερεις ποσο! Click για ανάπτυξη... Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι... Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά... Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω...