Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Goofy___Mick_fishtank_PC_good_Morning.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

77eff727f611a33391f3650957212a8c_good_morning_cats-3798.gif

goodmorning.jpg

Καλημεραααααα και απο εμενααα!!!

Ελα να ξυπναμεεε!!! Ειναι πολυ πολυ πολυυυ ωραια μερα σημεραααααα!:clapup::clapup::clapup:

(και εγω λιγουρευτηκα το ντονατ που τρωει ο ποντικος στην φωτο:P)

Καλημερα αγαπουλες...:D
p3070404800x600.jpg

ΥΓ..αν και ξυπνησα με πονοκεφαλο...:(

Περαστικα σου Πουπυ μου!!!:D
Γιατι δεν βγαινεις καμια βολτιτσα να παρεις αερα;;:D (εκτος και αν δεν εχετε τον θεσπεσιο καιρο που εχουμε εμεις εδω:whistle: :hehe: )
Εγω σας αφηνω για λιγο τωρα, παω να βγαλω τον Νταμπο βολτα στον κηπο!!!:hehe:
Θα επιστρεψω ομως μην χαιρεστε:hehe::hehe::hehe:

Περαστικα Εφη:)

Μολις τωρα τελιωσα απο το καθαρισμα.:) Επειδη ειχε ωραια μερα, εβγαλα βολτα τα κουνελακια και τα εβγαλα φωτογραφιες!:D

Δεν ξερω ποσοι την εχετε δει την ταινια εγω παντως οταν ημουν μικρο και αθωο :P κοριτακι την ειχα δει απειρες φορες ηξερα απ' εξω τα τραγουδια :hehe: Τετοια πορωση μιλαμε :P
Σημερα, μετα απο αρκετα χρονια, συνεχιζω ακαθεκτη να την βλεπω την ταινια και να σιγοτραγουδαω τα τραγουδακια :hehe:

Nαι ναι ειμαι η Pennylane ,ειμαι 19 χρονων μουλαρα και ακομα μαρεσει να βλεπω την Αναστασια :redface::redface:
Οπως και αυτην την στιγμη:redface:

Παντα ζηλευα το φορεμα της:P

Αυτα:redface:

Μόνο την Αναστασία; :eek: Και νομίζεις ότι αυτό δεν είναι νορμαλ;

Μόνο την Αναστασία; :eek: Και νομίζεις ότι αυτό δεν είναι νορμαλ;

Ειπα να μην επεκταθω περαν της Αναστασιας!:P (για σημερα:P)
Χθες εβλεπα το the lion king:) Και πριν καποιες μερες το finding nemo,το alice in wonderland,aristocats, και πολλα ακομα που βαριεμαι να γραψω τωρα:P
Εννοειται οτι βλεπω κ αλλα! Απλα αυτο ειναι το αγαπημενο μου:)
Αν αρχισω να αναλυω ποιες ταινιες της disney βλεπω δεν θα τελειωσω ουτε αυριο:P

για εμενα νορμαλ ειναι, για αλλους δεν ειναι:P

Να πεις στους άλλους ότι χάνουν. :pfff: :P

Αυτο κανω!:hehe:

Τι σκατα νηπιαγωγος θα γινω αν δεν δω ολες τις ταινιες disney;;;
:hehe::hehe::hehe::hehe:

Σημερα πηγαμε εκδρομη!:happy:

Βρέθηκε λύση! Δώστε προσοχή στα ακόλουθα βήματα, για να μπορείτε να ψηφίζετε μέχρι να αποκατασταθούν τα προβλήματα. :D

Βήμα 1: ΟΥΑΟΥ! Τι πόζααα! Μου αρέσει!

Βήμα 2: Παίρνουμε το βελάκι του υπολογιστή μας και το μετακινούμε επάνω στον αριθμό του ποστ πάνω δεξιά.

Βήμα 3: Κάνουμε αριστερό κλικ και ανοίγει ένα νέο παράθυρο στο οποίο βλέπουμε ένα μοναδικό ποστ.

Βήμα 4: Χρησιμοποιούμε το σύστημα αξιολόγησης όπως έχουμε συνηθίσει να κάνουμε.

Η ψήφος σας θα καταχωρηθεί με τον ίδιο τρόπο σε όποιο άλλο θέμα δε μπορείτε να ψηφίσετε. Αν δεν καταλάβατε κάτι, παρακαλώ ρωτήστε, για να σας εξηγήσω. :)

:teasing::teasing::teasing: Λυπάμαι αλλά δεν ακολουθώ αυτές τις οδηγίες. Οι όροι χρήσης δεν αναφέρουν πως θα ψηφίζουμε επώδυνα !!!! Ως εκ τούτου απαιτώ την επιστροφή των χρημάτων μου αλλως θα υποστείτε τις συνέπειες του νόμου :P:P:P:P

:teasing::teasing::teasing: Λυπάμαι αλλά δεν ακολουθώ αυτές τις οδηγίες. Οι όροι χρήσης δεν αναφέρουν πως θα ψηφίζουμε επώδυνα !!!! Ως εκ τούτου απαιτώ την επιστροφή των χρημάτων μου αλλως θα υποστείτε τις συνέπειες του νόμου :P:P:P:P

:ropalo::ropalo::ropalo:............:hehe::hehe::hehe::hehe:
Ουτως ή αλλως τωρα εχει λυθει αυτο το προβλημα...:P

Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά

Περίμενε Έφη, να το συζητήσουμε. :whistle:

Πείτε μας, σεβαστέ κύριε YNL, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε περίπτωση βλάβης του συστήματος αξιολόγησης; :pfff:

Πείτε μας, σεβαστέ κύριε YNL, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε περίπτωση βλάβης του συστήματος αξιολόγησης; :pfff:
Nα βγαίνει νικήτρια χωρίς ψηφοφορία το Χιονατόνι!!!:clapup:

Οι προτάσεις θα πρέπει να προτείνονται από τους ειδικούς. Εγώ είμαι ένας απλός φορουμίστας που κρίνω πριν βγει το αποτέλεσμα :pfff::pfff:

Τα άπειρα κλικ που καναμε για το "μου αρέσει" δεν έπιαναν :eek: με αποτέλεσμα ο δείκτης του χεριού να έχει πρόβλημα και το ποδαράκι της Χιονάτης να κουτσαίνει γιατί κι αυτή βοηθούσε. Μας προκαλέσατε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Θα σας στείλω την απόδειξη των γιατρών όταν θα έλθει η ώρα:P:P:P:P
Για την ώρα "Φέρτε τα λεφτά Πίσω" :teasing::teasing::teasing::teasing:

Nα βγαίνει νικήτρια χωρίς ψηφοφορία το Χιονατόνι!!!:clapup:

Γιατί αυτό μου θυμίζει δωροδοκία και διαπλοκή??????:hmm::hmm::whistle::whistle:

Οι προτάσεις θα πρέπει να προτείνονται από τους ειδικούς. Εγώ είμαι ένας απλός φορουμίστας που κρίνω πριν βγει το αποτέλεσμα :pfff::pfff:

Τα άπειρα κλικ που καναμε για το "μου αρέσει" δεν έπιαναν :eek: με αποτέλεσμα ο δείκτης του χεριού να έχει πρόβλημα και το ποδαράκι της Χιονάτης να κουτσαίνει γιατί κι αυτή βοηθούσε. Μας προκαλέσατε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Θα σας στείλω την απόδειξη των γιατρών όταν θα έλθει η ώρα:P:P:P:P

Γιατί αυτό μου θυμίζει δωροδοκία και διαπλοκή??????:hmm::hmm::whistle::whistle:
Φίλε Γιάννη, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γ'αυτά που μας αρέσουν σ'αυτή τη ζωή και που μας κάνουν κλικ,
... είναι τα άπειρα κλικ...
Αυτό σου θυμίζει δωροδοκία και διαπλοκή, γιατί πολύ απλά...
είναι! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back