Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 11:45 Η Πουπουλίνα: #121 25-03-11 11:45 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ......Α να χαθειτε πρωι πρωι..(λεμε τωρα..) Ενταξει κυριε Γιαννη...θα σας .....αποζημιωσουμε για το..δαχτυλακι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 11:53 Η MissKit έγραψε: #122 25-03-11 11:53 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Οι προτάσεις θα πρέπει να προτείνονται από τους ειδικούς. Εγώ είμαι ένας απλός φορουμίστας που κρίνω πριν βγει το αποτέλεσμα Click για ανάπτυξη... Αχαμ, αχαμ. Δεν ξέρω γιατί μια φοιτήτρια του Παιδαγωγικού καθίσταται ειδικός σε τέτοια ζητήματα, παρόλα ταύτα κατέθεσα την πρότασή μου και δούλεψε. Αν δεν έχετε να προτείνετε κάτι, παρακαλώ ακολουθείστε το παράδειγμά μου και μην κάνετε σαν κάτι γνωστούς αρχηγούς κομμάτων που λένε σε όλα όχι και δεν προτείνουν τίποτα. - Η ατάκα είναι κλεμμένη από το Ζωρζ. Αρχική Δημοσίευση από YNL: Τα άπειρα κλικ που καναμε για το "μου αρέσει" δεν έπιαναν με αποτέλεσμα ο δείκτης του χεριού να έχει πρόβλημα και το ποδαράκι της Χιονάτης να κουτσαίνει γιατί κι αυτή βοηθούσε. Μας προκαλέσατε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Θα σας στείλω την απόδειξη των γιατρών όταν θα έλθει η ώρα Click για ανάπτυξη... Αν είχατε ακολουθήσει τη συμβουλή μου, θα είχατε κάνει μόλις 3 κλικ (το τρίτο για να κλείσετε τη σελίδα). Καλά να πάθετε λοιπόν. Θα σας καταγγείλω για γατική εργασία και θα σας πάρω και τη Χιονάτη. Αρχική Δημοσίευση από YNL: Για την ώρα "Φέρτε τα λεφτά Πίσω" Click για ανάπτυξη... Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Καλημέρα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:45 Ο YNL έγραψε: #123 25-03-11 12:45 Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" 1) Η πρόταση σας ήλθε ΜΕΤΑ το πρόβλημα που παρουσιάστηκε δηλ περίπου 3 μέρες μετά την αναβάθμιση αν δεν κάνω Mis(s)take. 2) Μα έκανα πρόταση, δεν είμαι σαν τους αρχηγούς των κομμάτων. Ζήτησα τα χρήματά μου πίσω. 3) Όσο για την Χιονάτη, θα μου την πάρετε, όπως είπε κι ο Κολοκοτρώνης "Over my dead body" ή καλύτερα, επειδή είσαι λάτρης των Persians "Μολων Λαβε" Καλημέρα σας και αντε να τελειώσεις τη σχολή σου επειδή έχουμε ανάγκη από ανοικτά μυαλά και φιλόζωους παιδαγωγούς γιατί αν σχολιάσω τη δική μου γενιά "άστα να πάνε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:53 Η MissKit έγραψε: #124 25-03-11 12:53 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:56 Η Πουπουλίνα: #125 25-03-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Click για ανάπτυξη... Συγνωμη..για ηλιθια με περασες;; Γιατι να στη δανεισω...εφοσον μπορω να τη..............χρησιμοποιησω εγω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:58 Η marina289: #126 25-03-11 12:58 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Click για ανάπτυξη... Σιγά κιουρρία μου, που θεωρείς και δεδομένο ότι η Χιονάτη θα έρθει προς Μαρκ μεριά, και όχι ο Μάρκ προς Χιονάτη μεριά! Ας έρθει με το καλό ο γάτος, ο γαμβρός, ο ασχημομούρης προς Κερατσίνι μεριά στο σπίτι της Χιονάτης, και ....να υπενθυμίσω ότι είναι συνδημότισσα με τον Γιάννη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:03 Η MissKit έγραψε: #127 25-03-11 13:03 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:05 Η marina289: #128 25-03-11 13:05 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Click για ανάπτυξη... Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:21 Η Πουπουλίνα: #129 25-03-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολα................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:23 Η Πουπουλίνα: #130 25-03-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Ετσι μπραβο....να εχουμε και επιγνωση...... Εγω παντως...παντα υποστηριζω λιγουλακι και το...."αδυναμο φυλο".....τους αντρες δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:27 Η MissKit έγραψε: #131 25-03-11 13:27 Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:29 Η Πουπουλίνα: #132 25-03-11 13:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.Εσενα το τεκνο σου αγαπητη μου Αννα..κανει για 10!!,....με τοση ομορφαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:35 Η MissKit έγραψε: #133 25-03-11 13:35 Ναι, γιατί τα δικά σας στερούνται ομορφάδας. Σας ρίξανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 15:18 Η maria_lulu: #134 25-03-11 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ......Α να χαθειτε πρωι πρωι..(λεμε τωρα..) Ενταξει κυριε Γιαννη...θα σας .....αποζημιωσουμε για το..δαχτυλακι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 11:53 Η MissKit έγραψε: #122 25-03-11 11:53 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Οι προτάσεις θα πρέπει να προτείνονται από τους ειδικούς. Εγώ είμαι ένας απλός φορουμίστας που κρίνω πριν βγει το αποτέλεσμα Click για ανάπτυξη... Αχαμ, αχαμ. Δεν ξέρω γιατί μια φοιτήτρια του Παιδαγωγικού καθίσταται ειδικός σε τέτοια ζητήματα, παρόλα ταύτα κατέθεσα την πρότασή μου και δούλεψε. Αν δεν έχετε να προτείνετε κάτι, παρακαλώ ακολουθείστε το παράδειγμά μου και μην κάνετε σαν κάτι γνωστούς αρχηγούς κομμάτων που λένε σε όλα όχι και δεν προτείνουν τίποτα. - Η ατάκα είναι κλεμμένη από το Ζωρζ. Αρχική Δημοσίευση από YNL: Τα άπειρα κλικ που καναμε για το "μου αρέσει" δεν έπιαναν με αποτέλεσμα ο δείκτης του χεριού να έχει πρόβλημα και το ποδαράκι της Χιονάτης να κουτσαίνει γιατί κι αυτή βοηθούσε. Μας προκαλέσατε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Θα σας στείλω την απόδειξη των γιατρών όταν θα έλθει η ώρα Click για ανάπτυξη... Αν είχατε ακολουθήσει τη συμβουλή μου, θα είχατε κάνει μόλις 3 κλικ (το τρίτο για να κλείσετε τη σελίδα). Καλά να πάθετε λοιπόν. Θα σας καταγγείλω για γατική εργασία και θα σας πάρω και τη Χιονάτη. Αρχική Δημοσίευση από YNL: Για την ώρα "Φέρτε τα λεφτά Πίσω" Click για ανάπτυξη... Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Καλημέρα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:45 Ο YNL έγραψε: #123 25-03-11 12:45 Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" 1) Η πρόταση σας ήλθε ΜΕΤΑ το πρόβλημα που παρουσιάστηκε δηλ περίπου 3 μέρες μετά την αναβάθμιση αν δεν κάνω Mis(s)take. 2) Μα έκανα πρόταση, δεν είμαι σαν τους αρχηγούς των κομμάτων. Ζήτησα τα χρήματά μου πίσω. 3) Όσο για την Χιονάτη, θα μου την πάρετε, όπως είπε κι ο Κολοκοτρώνης "Over my dead body" ή καλύτερα, επειδή είσαι λάτρης των Persians "Μολων Λαβε" Καλημέρα σας και αντε να τελειώσεις τη σχολή σου επειδή έχουμε ανάγκη από ανοικτά μυαλά και φιλόζωους παιδαγωγούς γιατί αν σχολιάσω τη δική μου γενιά "άστα να πάνε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:53 Η MissKit έγραψε: #124 25-03-11 12:53 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:56 Η Πουπουλίνα: #125 25-03-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Click για ανάπτυξη... Συγνωμη..για ηλιθια με περασες;; Γιατι να στη δανεισω...εφοσον μπορω να τη..............χρησιμοποιησω εγω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:58 Η marina289: #126 25-03-11 12:58 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Click για ανάπτυξη... Σιγά κιουρρία μου, που θεωρείς και δεδομένο ότι η Χιονάτη θα έρθει προς Μαρκ μεριά, και όχι ο Μάρκ προς Χιονάτη μεριά! Ας έρθει με το καλό ο γάτος, ο γαμβρός, ο ασχημομούρης προς Κερατσίνι μεριά στο σπίτι της Χιονάτης, και ....να υπενθυμίσω ότι είναι συνδημότισσα με τον Γιάννη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:03 Η MissKit έγραψε: #127 25-03-11 13:03 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:05 Η marina289: #128 25-03-11 13:05 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Click για ανάπτυξη... Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:21 Η Πουπουλίνα: #129 25-03-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολα................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:23 Η Πουπουλίνα: #130 25-03-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Ετσι μπραβο....να εχουμε και επιγνωση...... Εγω παντως...παντα υποστηριζω λιγουλακι και το...."αδυναμο φυλο".....τους αντρες δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:27 Η MissKit έγραψε: #131 25-03-11 13:27 Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:29 Η Πουπουλίνα: #132 25-03-11 13:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.Εσενα το τεκνο σου αγαπητη μου Αννα..κανει για 10!!,....με τοση ομορφαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:35 Η MissKit έγραψε: #133 25-03-11 13:35 Ναι, γιατί τα δικά σας στερούνται ομορφάδας. Σας ρίξανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 15:18 Η maria_lulu: #134 25-03-11 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από YNL: Οι προτάσεις θα πρέπει να προτείνονται από τους ειδικούς. Εγώ είμαι ένας απλός φορουμίστας που κρίνω πριν βγει το αποτέλεσμα Click για ανάπτυξη... Αχαμ, αχαμ. Δεν ξέρω γιατί μια φοιτήτρια του Παιδαγωγικού καθίσταται ειδικός σε τέτοια ζητήματα, παρόλα ταύτα κατέθεσα την πρότασή μου και δούλεψε. Αν δεν έχετε να προτείνετε κάτι, παρακαλώ ακολουθείστε το παράδειγμά μου και μην κάνετε σαν κάτι γνωστούς αρχηγούς κομμάτων που λένε σε όλα όχι και δεν προτείνουν τίποτα. - Η ατάκα είναι κλεμμένη από το Ζωρζ. Αρχική Δημοσίευση από YNL: Τα άπειρα κλικ που καναμε για το "μου αρέσει" δεν έπιαναν με αποτέλεσμα ο δείκτης του χεριού να έχει πρόβλημα και το ποδαράκι της Χιονάτης να κουτσαίνει γιατί κι αυτή βοηθούσε. Μας προκαλέσατε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Θα σας στείλω την απόδειξη των γιατρών όταν θα έλθει η ώρα Click για ανάπτυξη... Αν είχατε ακολουθήσει τη συμβουλή μου, θα είχατε κάνει μόλις 3 κλικ (το τρίτο για να κλείσετε τη σελίδα). Καλά να πάθετε λοιπόν. Θα σας καταγγείλω για γατική εργασία και θα σας πάρω και τη Χιονάτη. Αρχική Δημοσίευση από YNL: Για την ώρα "Φέρτε τα λεφτά Πίσω" Click για ανάπτυξη... Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Καλημέρα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:45 Ο YNL έγραψε: #123 25-03-11 12:45 Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" 1) Η πρόταση σας ήλθε ΜΕΤΑ το πρόβλημα που παρουσιάστηκε δηλ περίπου 3 μέρες μετά την αναβάθμιση αν δεν κάνω Mis(s)take. 2) Μα έκανα πρόταση, δεν είμαι σαν τους αρχηγούς των κομμάτων. Ζήτησα τα χρήματά μου πίσω. 3) Όσο για την Χιονάτη, θα μου την πάρετε, όπως είπε κι ο Κολοκοτρώνης "Over my dead body" ή καλύτερα, επειδή είσαι λάτρης των Persians "Μολων Λαβε" Καλημέρα σας και αντε να τελειώσεις τη σχολή σου επειδή έχουμε ανάγκη από ανοικτά μυαλά και φιλόζωους παιδαγωγούς γιατί αν σχολιάσω τη δική μου γενιά "άστα να πάνε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:53 Η MissKit έγραψε: #124 25-03-11 12:53 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:56 Η Πουπουλίνα: #125 25-03-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Click για ανάπτυξη... Συγνωμη..για ηλιθια με περασες;; Γιατι να στη δανεισω...εφοσον μπορω να τη..............χρησιμοποιησω εγω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:58 Η marina289: #126 25-03-11 12:58 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Click για ανάπτυξη... Σιγά κιουρρία μου, που θεωρείς και δεδομένο ότι η Χιονάτη θα έρθει προς Μαρκ μεριά, και όχι ο Μάρκ προς Χιονάτη μεριά! Ας έρθει με το καλό ο γάτος, ο γαμβρός, ο ασχημομούρης προς Κερατσίνι μεριά στο σπίτι της Χιονάτης, και ....να υπενθυμίσω ότι είναι συνδημότισσα με τον Γιάννη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:03 Η MissKit έγραψε: #127 25-03-11 13:03 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:05 Η marina289: #128 25-03-11 13:05 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Click για ανάπτυξη... Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:21 Η Πουπουλίνα: #129 25-03-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολα................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:23 Η Πουπουλίνα: #130 25-03-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Ετσι μπραβο....να εχουμε και επιγνωση...... Εγω παντως...παντα υποστηριζω λιγουλακι και το...."αδυναμο φυλο".....τους αντρες δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:27 Η MissKit έγραψε: #131 25-03-11 13:27 Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:29 Η Πουπουλίνα: #132 25-03-11 13:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.Εσενα το τεκνο σου αγαπητη μου Αννα..κανει για 10!!,....με τοση ομορφαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:35 Η MissKit έγραψε: #133 25-03-11 13:35 Ναι, γιατί τα δικά σας στερούνται ομορφάδας. Σας ρίξανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 15:18 Η maria_lulu: #134 25-03-11 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" 1) Η πρόταση σας ήλθε ΜΕΤΑ το πρόβλημα που παρουσιάστηκε δηλ περίπου 3 μέρες μετά την αναβάθμιση αν δεν κάνω Mis(s)take. 2) Μα έκανα πρόταση, δεν είμαι σαν τους αρχηγούς των κομμάτων. Ζήτησα τα χρήματά μου πίσω. 3) Όσο για την Χιονάτη, θα μου την πάρετε, όπως είπε κι ο Κολοκοτρώνης "Over my dead body" ή καλύτερα, επειδή είσαι λάτρης των Persians "Μολων Λαβε" Καλημέρα σας και αντε να τελειώσεις τη σχολή σου επειδή έχουμε ανάγκη από ανοικτά μυαλά και φιλόζωους παιδαγωγούς γιατί αν σχολιάσω τη δική μου γενιά "άστα να πάνε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:53 Η MissKit έγραψε: #124 25-03-11 12:53 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:56 Η Πουπουλίνα: #125 25-03-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Click για ανάπτυξη... Συγνωμη..για ηλιθια με περασες;; Γιατι να στη δανεισω...εφοσον μπορω να τη..............χρησιμοποιησω εγω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:58 Η marina289: #126 25-03-11 12:58 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Click για ανάπτυξη... Σιγά κιουρρία μου, που θεωρείς και δεδομένο ότι η Χιονάτη θα έρθει προς Μαρκ μεριά, και όχι ο Μάρκ προς Χιονάτη μεριά! Ας έρθει με το καλό ο γάτος, ο γαμβρός, ο ασχημομούρης προς Κερατσίνι μεριά στο σπίτι της Χιονάτης, και ....να υπενθυμίσω ότι είναι συνδημότισσα με τον Γιάννη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:03 Η MissKit έγραψε: #127 25-03-11 13:03 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:05 Η marina289: #128 25-03-11 13:05 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Click για ανάπτυξη... Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:21 Η Πουπουλίνα: #129 25-03-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολα................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:23 Η Πουπουλίνα: #130 25-03-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Ετσι μπραβο....να εχουμε και επιγνωση...... Εγω παντως...παντα υποστηριζω λιγουλακι και το...."αδυναμο φυλο".....τους αντρες δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:27 Η MissKit έγραψε: #131 25-03-11 13:27 Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:29 Η Πουπουλίνα: #132 25-03-11 13:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.Εσενα το τεκνο σου αγαπητη μου Αννα..κανει για 10!!,....με τοση ομορφαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:35 Η MissKit έγραψε: #133 25-03-11 13:35 Ναι, γιατί τα δικά σας στερούνται ομορφάδας. Σας ρίξανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 15:18 Η maria_lulu: #134 25-03-11 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:56 Η Πουπουλίνα: #125 25-03-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Click για ανάπτυξη... Συγνωμη..για ηλιθια με περασες;; Γιατι να στη δανεισω...εφοσον μπορω να τη..............χρησιμοποιησω εγω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:58 Η marina289: #126 25-03-11 12:58 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Click για ανάπτυξη... Σιγά κιουρρία μου, που θεωρείς και δεδομένο ότι η Χιονάτη θα έρθει προς Μαρκ μεριά, και όχι ο Μάρκ προς Χιονάτη μεριά! Ας έρθει με το καλό ο γάτος, ο γαμβρός, ο ασχημομούρης προς Κερατσίνι μεριά στο σπίτι της Χιονάτης, και ....να υπενθυμίσω ότι είναι συνδημότισσα με τον Γιάννη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:03 Η MissKit έγραψε: #127 25-03-11 13:03 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:05 Η marina289: #128 25-03-11 13:05 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Click για ανάπτυξη... Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:21 Η Πουπουλίνα: #129 25-03-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολα................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:23 Η Πουπουλίνα: #130 25-03-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Ετσι μπραβο....να εχουμε και επιγνωση...... Εγω παντως...παντα υποστηριζω λιγουλακι και το...."αδυναμο φυλο".....τους αντρες δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:27 Η MissKit έγραψε: #131 25-03-11 13:27 Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:29 Η Πουπουλίνα: #132 25-03-11 13:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.Εσενα το τεκνο σου αγαπητη μου Αννα..κανει για 10!!,....με τοση ομορφαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:35 Η MissKit έγραψε: #133 25-03-11 13:35 Ναι, γιατί τα δικά σας στερούνται ομορφάδας. Σας ρίξανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 15:18 Η maria_lulu: #134 25-03-11 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Click για ανάπτυξη... Συγνωμη..για ηλιθια με περασες;; Γιατι να στη δανεισω...εφοσον μπορω να τη..............χρησιμοποιησω εγω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 12:58 Η marina289: #126 25-03-11 12:58 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Click για ανάπτυξη... Σιγά κιουρρία μου, που θεωρείς και δεδομένο ότι η Χιονάτη θα έρθει προς Μαρκ μεριά, και όχι ο Μάρκ προς Χιονάτη μεριά! Ας έρθει με το καλό ο γάτος, ο γαμβρός, ο ασχημομούρης προς Κερατσίνι μεριά στο σπίτι της Χιονάτης, και ....να υπενθυμίσω ότι είναι συνδημότισσα με τον Γιάννη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:03 Η MissKit έγραψε: #127 25-03-11 13:03 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:05 Η marina289: #128 25-03-11 13:05 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Click για ανάπτυξη... Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:21 Η Πουπουλίνα: #129 25-03-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολα................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:23 Η Πουπουλίνα: #130 25-03-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Ετσι μπραβο....να εχουμε και επιγνωση...... Εγω παντως...παντα υποστηριζω λιγουλακι και το...."αδυναμο φυλο".....τους αντρες δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:27 Η MissKit έγραψε: #131 25-03-11 13:27 Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:29 Η Πουπουλίνα: #132 25-03-11 13:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.Εσενα το τεκνο σου αγαπητη μου Αννα..κανει για 10!!,....με τοση ομορφαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:35 Η MissKit έγραψε: #133 25-03-11 13:35 Ναι, γιατί τα δικά σας στερούνται ομορφάδας. Σας ρίξανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 15:18 Η maria_lulu: #134 25-03-11 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σε όλες τις γενιές υπάρχουν σωστοί άνθρωποι. Ας μην τους τοποθετούμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι κρίμα για τις εξαιρέσεις του κανόνα. Χρήματα πίσω δεν παίρνει κανείς, εμείς παίρνουμε γάτες όμως. Θα ταιριάζει και πολύ με το Μαρκ η Χιονάτη. Έφη πού είσαι; Θέλω να μου δανείσεις μια από τις μεγάλες σου τσάντες αν έχεις την καλοσύνη. Click για ανάπτυξη... Σιγά κιουρρία μου, που θεωρείς και δεδομένο ότι η Χιονάτη θα έρθει προς Μαρκ μεριά, και όχι ο Μάρκ προς Χιονάτη μεριά! Ας έρθει με το καλό ο γάτος, ο γαμβρός, ο ασχημομούρης προς Κερατσίνι μεριά στο σπίτι της Χιονάτης, και ....να υπενθυμίσω ότι είναι συνδημότισσα με τον Γιάννη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:03 Η MissKit έγραψε: #127 25-03-11 13:03 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:05 Η marina289: #128 25-03-11 13:05 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Click για ανάπτυξη... Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:21 Η Πουπουλίνα: #129 25-03-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολα................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:23 Η Πουπουλίνα: #130 25-03-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Ετσι μπραβο....να εχουμε και επιγνωση...... Εγω παντως...παντα υποστηριζω λιγουλακι και το...."αδυναμο φυλο".....τους αντρες δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:27 Η MissKit έγραψε: #131 25-03-11 13:27 Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:29 Η Πουπουλίνα: #132 25-03-11 13:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.Εσενα το τεκνο σου αγαπητη μου Αννα..κανει για 10!!,....με τοση ομορφαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:35 Η MissKit έγραψε: #133 25-03-11 13:35 Ναι, γιατί τα δικά σας στερούνται ομορφάδας. Σας ρίξανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 15:18 Η maria_lulu: #134 25-03-11 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:05 Η marina289: #128 25-03-11 13:05 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Click για ανάπτυξη... Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:21 Η Πουπουλίνα: #129 25-03-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολα................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:23 Η Πουπουλίνα: #130 25-03-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Ετσι μπραβο....να εχουμε και επιγνωση...... Εγω παντως...παντα υποστηριζω λιγουλακι και το...."αδυναμο φυλο".....τους αντρες δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:27 Η MissKit έγραψε: #131 25-03-11 13:27 Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:29 Η Πουπουλίνα: #132 25-03-11 13:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.Εσενα το τεκνο σου αγαπητη μου Αννα..κανει για 10!!,....με τοση ομορφαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:35 Η MissKit έγραψε: #133 25-03-11 13:35 Ναι, γιατί τα δικά σας στερούνται ομορφάδας. Σας ρίξανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 15:18 Η maria_lulu: #134 25-03-11 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μαρίνα, δεν παρακολουθείς σωστά τη συζήτηση, έχεις χάσει επεισόδιο. Θα μας μεταφέρω στην Κουβεντούλα, μην ψάχνεστε. Click για ανάπτυξη... Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:21 Η Πουπουλίνα: #129 25-03-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολα................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:23 Η Πουπουλίνα: #130 25-03-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Ετσι μπραβο....να εχουμε και επιγνωση...... Εγω παντως...παντα υποστηριζω λιγουλακι και το...."αδυναμο φυλο".....τους αντρες δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:27 Η MissKit έγραψε: #131 25-03-11 13:27 Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:29 Η Πουπουλίνα: #132 25-03-11 13:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.Εσενα το τεκνο σου αγαπητη μου Αννα..κανει για 10!!,....με τοση ομορφαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:35 Η MissKit έγραψε: #133 25-03-11 13:35 Ναι, γιατί τα δικά σας στερούνται ομορφάδας. Σας ρίξανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 15:18 Η maria_lulu: #134 25-03-11 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marina289: Περιμένω τα παρασκήνια!!!! Click για ανάπτυξη... Κουτσομπολα................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:23 Η Πουπουλίνα: #130 25-03-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Ετσι μπραβο....να εχουμε και επιγνωση...... Εγω παντως...παντα υποστηριζω λιγουλακι και το...."αδυναμο φυλο".....τους αντρες δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:27 Η MissKit έγραψε: #131 25-03-11 13:27 Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:29 Η Πουπουλίνα: #132 25-03-11 13:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.Εσενα το τεκνο σου αγαπητη μου Αννα..κανει για 10!!,....με τοση ομορφαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:35 Η MissKit έγραψε: #133 25-03-11 13:35 Ναι, γιατί τα δικά σας στερούνται ομορφάδας. Σας ρίξανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 15:18 Η maria_lulu: #134 25-03-11 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από YNL: Κατ αρχήν ας μονολογήσω μεγαλοφώνως " Τι τόθελα να τα βάλω πάλι με θηλυκά μυαλά" Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Ετσι μπραβο....να εχουμε και επιγνωση...... Εγω παντως...παντα υποστηριζω λιγουλακι και το...."αδυναμο φυλο".....τους αντρες δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:27 Η MissKit έγραψε: #131 25-03-11 13:27 Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:29 Η Πουπουλίνα: #132 25-03-11 13:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.Εσενα το τεκνο σου αγαπητη μου Αννα..κανει για 10!!,....με τοση ομορφαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:35 Η MissKit έγραψε: #133 25-03-11 13:35 Ναι, γιατί τα δικά σας στερούνται ομορφάδας. Σας ρίξανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 15:18 Η maria_lulu: #134 25-03-11 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.069 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:29 Η Πουπουλίνα: #132 25-03-11 13:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.Εσενα το τεκνο σου αγαπητη μου Αννα..κανει για 10!!,....με τοση ομορφαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:35 Η MissKit έγραψε: #133 25-03-11 13:35 Ναι, γιατί τα δικά σας στερούνται ομορφάδας. Σας ρίξανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 15:18 Η maria_lulu: #134 25-03-11 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Βρε Μαρίνα, έγινε καταγγελία για γατική εργασία, αφού ο YNL καταπονεί τα πατούσια της Χιονάτης. Με απόφαση του γατοδικαστηρίου, θα πάρω την επιμέλειά της, γιατί έχω μόνο ένα τέκνο, ενώ εσείς είστε όλοι πολύτεκνοι. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.Εσενα το τεκνο σου αγαπητη μου Αννα..κανει για 10!!,....με τοση ομορφαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 13:35 Η MissKit έγραψε: #133 25-03-11 13:35 Ναι, γιατί τα δικά σας στερούνται ομορφάδας. Σας ρίξανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 15:18 Η maria_lulu: #134 25-03-11 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, γιατί τα δικά σας στερούνται ομορφάδας. Σας ρίξανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2011 στις 15:18 Η maria_lulu: #134 25-03-11 15:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:32 Η maria_lulu: #135 26-03-11 13:32 Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αμα γινει πασχαλινο θεμα, μπορω να σας δανεισω τα κουνελακια μου για φοντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:42 Ο MAYROULIS: #136 26-03-11 13:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα και το κουνελι της θειας μου μαζί. και μετα θα το κανω ενα στιφάδο (κρυφα, γιατι καθε φορα που πηγαινω κοντα του με διωχνουν, δε μπορουν να χονεψουν πως οι γατες τρωνε τα κουνελια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:59 Η Pennylane: #137 26-03-11 13:59 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Μαρακι I do! Δεχομαι να μου στειλεις τα κουνελακια Θα ντυσω και τον μικρο κουνελι να πηγαινει ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 15:16 Ο MAYROULIS: #138 26-03-11 15:16 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά εγώ πάντως δε ντύνομαι κουνέλι ούτε με σφαίρες θα καταλάβετε το γιατί αν έχετε διαβάσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-an...λης-φοβερίζει-το-κουνέλι-της-θείας-του-76757/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 10:05 Η maria_lulu: #139 09-04-11 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΡΙΑ91 Νεοφερμένο μέλος Η μαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 14:26 Η ΜΑΡΙΑ91 έγραψε: #140 09-04-11 14:26 ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ακυρο.....αλλα εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω περσικο γατακι για υοθεσια γνωριζω τη ρατσα πολυ καλα εχω μεγαλο σπιτι καταλληλεσ συνθηκεσ για το γατακι και δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα....ελεοσ.....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.