ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
Άντε! Μετακομίστε σε καλύτερο server και εύχομαι να τον ξεκάνουμε και αυτόν λόγω υπερ-υπερπληθυσμού!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ωραια τα λες..Αυτά είναι ωραία προβλήματα, αν είναι λόγω υπερπληθυσμού!Άντε! Μετακομίστε σε καλύτερο server και εύχομαι να τον ξεκάνουμε και αυτόν λόγω υπερ-υπερπληθυσμού!!!

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες μας!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

goth
Δραστήριο μέλος
!!!!!Το μονο που θελουν απο μενα ειναι λιγο μασαζακι σταματακια,στο λαιμουδακοκ.λ.π.Φερε μας και λιγο φαι και μετα δεν σε θελουμε αλλο
8)!!!!!Μα αφηστε με και εμενα να παιξω μαζι σας....με ακουτε καλε
Ωραια δεν με θελετε εσεις μια δεν σας θελω εγω δεκα...
(μετα απο 10 λεπτα)Αυτο ηταν μου πληγωσατε τα αισθηματα μου
μιαου

Και αυτο γινεται καθε μερα!!!!!
MissKit
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Έφη, Έφη, είσαι εδώ; Βρήκα το Μπουκάκο σε φωτογραφία.
![]()

.....Δεν μου λες κιουρια μου..υποννεις κατι;;;κατι για παχος ας πουμε;;

MissKit
Επιφανές μέλος
Όταν το είδα, ήταν ο πρώτος που σκέφτηκα. 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

https://www.e-steki.gr/%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B1%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%87%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-the-band-project-89120/Το e-steki είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχτεί το The Band Project
Το The Band Project είναι ένα rockumentary. Μια σειρά που περιγράφει τη δράση και το έργο μιας μουσικής μπάντας η οποία αποτελείται από νέους μουσικούς. Θα παρακολουθήσουμε ζωντανά την προσπάθεια των νέων μουσικών να διαδώσουν τη μουσική τους και να κερδίσουν την αναγνώριση. Μέσα από τη σειρά θα γνωρίσουμε τις προσωπικότητές τους, θα δούμε την «αθέατη πλευρά» τους, θα διασκεδάσουμε με την μουσικής τους και θα τους βοηθήσουμε να πετύχουν την πραγματοποίηση του ονείρου τους.
Πάρε και εσύ μέρος

Υγ.Επανω αριστερα,βαζοντας τον κερσορα στον λογοτυπο του my cat,σας βγαζει ολα τα section.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Καλό μήνα σε όλους!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τι γλυκεια εικονα!!

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Καλο μηνα!!
Τι γλυκεια εικονα!!![]()
Ναι! Αλλά καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Πιο πολύ ταιριάζει ακόμα το τοπίο μιας παραλίας, με τέτοια ζέστη!

sisherity
Νεοφερμένο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
sisherity, ούτε εμένα μου αρέσει που θα νυχτώνει πιο νωρίς και γενικώς δε μου αρέσει με τίποτα το φθινόπωρο κι ο χειμώνας...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool