Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλά αυτή τη φορά έπεσες έξω!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενα τεράστιο πολυκατάστημα στο Συνταγμα αλλά και σε άλλες πόλεις στην Ελλαδα

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Μράβο, μακάρι να πάνε όλα καλά!

elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
προεκυψε ενα θεμα με τη μουσικου που το εχει δει οτι το μαθημα της ειναι το πιο σοβαρο απο αλα και εβαλε 16 στους περισοοτερους.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε ποια τάξη είσαι?
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Κι εις ανώτερα!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Πήγα το πρωι για τσεκ απ,τη Τρίτη έχω και καρδιογράφημα και θα τα δω όλα μαζί τα αποτελέσματα,ελπίζω να είμαι καλα!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Eδω χτες εδειχνε 26 βαθμουε το μεσημερι.Πολύ ζέστη σήμερα!!Τι είναι αυτό ξαφνικά,24 έδειξε το θερμομετρο αλλά ελπίζω να συνεχίσει έτσι,δεν αντέχω άλλο κρύο!
Πήγα το πρωι για τσεκ απ,τη Τρίτη έχω και καρδιογράφημα και θα τα δω όλα μαζί τα αποτελέσματα,ελπίζω να είμαι καλα!![]()

Η αληθεια ειναι οτι παρολο που τρελαινομαι για χειμωνα,φετος τον σιχαθηκα..θελω και εγω καλοκαιριιιι........

ΥΓ.Ευτυχια μου,ευχομαι να βγουν ολες οι εξετασεις σου τελειες.

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Το καλοκαίρι ευτυχώς εδώ έχουμε δροσιά όταν ανοίγω τα παράθυρα να κάνει ρέυμα!
Του χρόνου,να΄μαστε καλά θα πάρουμε ξυλόσομπα να τελειώνουμε

Ευχαριστώ και εγώ το ελπίζω,τουλάχιστον να έχουμε υγεία και όλα τ'αλλα θα φτιάξουν

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Όσο για το χειμώνα....ΜΠΛΙΑΞ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Φετος βεβαια θα το απαιτησω.Δεν παει αλλο χωρις κλιματισμο.
Αλλα απο την αλλη,εχω πεθυμησει τη θαλασσα..και εχει φανταστικη θαλασσα εδω.

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Ευτυχία, καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Απ' όλες τις εποχές όμως μ' αρέσει πιο πολύ ο χειμώνας.. ναι...δηλώνω ενοχή..

Λατρεύω το κρύο, τη συννεφιά, τα Χριστούγεννα, το τζάκι...είναι μαγεία για μένα αυτό..Η Άνοιξη είναι πανέμορφη στη Κύπρο πάλι..γιατί η φύση ξυπνά, έχει πολύ ωραίο ήλιο χωρίς να ναι δυνατός, χωρίς να σε βαράει κατακέφαλα και να σε ζαλίζει..
..το καλοκαίρι έχει κι απίστευτη υγρασία.. Να φανταστείτε ένα βράδυ βγήκα έξω με ισιωμένο μαλλί του κομμωτηρίου..κι επέστρεψα στο σπίτι λες και καθόμουν σε μοτοσικλέτα που έτρεχε full speed..

Τι κάνετε; Εγώ προσπαθώ ν'αποφασίσω αν είμαι άρρωστη...
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο αδερφός μου κι ένας φίλος μου υπηρέτησαν εκεί και μου είπαν ότι η υγρασία δεν παίζεται.
Να κάθομαι και να ξεροψήνομαι στην παραλία σαν το χαλβά ούτε εγώ το μπορώ.
Στην θάλασσα πάω για να κολυμπήσω κι όχι για να ψηθώ!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ριάνα συμφωνω μαζί σου,για μένα η θάλασσα είναι θαλάσσια σπορ και καταδύσεις,δεν γουστάρω ρούχλα στη παραλία,αντίθετα με τον Πέτρο!Εγω δεν βάζω κώλο κάτω!

πριν μερικά χρόνια πήγαμε Ευβοια σε μια απίστευτη τοποθεσία και στη θάλασσα μπαίναμε μόνο για κατάδυση η' βόλτα με τη βάρκα για να πάμε για κατάδυση σε άλλο μέρος και άρκετες φορές και το βράδυ(βέβαια μέσα σε κόλπισκο και φεγγάρι να φωτίζει τα πάντα,δεν ανάβαμε ούτε φακούς)
Το καλοκαίρι προτιμώ να κάνω μπάνιο και ρούχλα σε ποτάμια η' λίμνες!!Το Πολυλοίμνιο στη Μεσσηνία το αγαπημένο μου σημείο για απλό κολύμπι!
μέσα στο βουνό και από παντού σκια από τα δέντρα!Επίσης και εγω δεν κάνει να κάθομαι στον ήλιο γιατί "σκάνε" τα αγγεία μου!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγώ πάλι δεν αντέχω τον δυνατό ήλιο.. είναι πολύ ευαίσθητη η επιδερμίδα μου, είμαι ευαίσθητη εγώ, δεν ξέρω.. και θάλασσα προτιμώ να τη χαίρομαι με καταδύσεις... παρά να ξεροψήνομαι στη παραλία..Πέρσι κάναμε μια απίστευτη εκδρομή παιδιά, στη Πάφο με διπλή κατάδυση, όλη μέρα πάνω σε σκάφος, φάγαμε, είπιαμε και μετά απλά βουτήξαμε στα γαλανά νερά και κολυμπήσαμε, κολυμπήσαμε... μέχρι και σε θαλασσινή σπηλιά μπήκαν οι περισσότεροι όπου είχε νυχτερίδες..
Απ' όλες τις εποχές όμως μ' αρέσει πιο πολύ ο χειμώνας.. ναι...δηλώνω ενοχή..Λατρεύω το κρύο, τη συννεφιά, τα Χριστούγεννα, το τζάκι...είναι μαγεία για μένα αυτό..
Η Άνοιξη είναι πανέμορφη στη Κύπρο πάλι..γιατί η φύση ξυπνά, έχει πολύ ωραίο ήλιο χωρίς να ναι δυνατός, χωρίς να σε βαράει κατακέφαλα και να σε ζαλίζει..
..το καλοκαίρι έχει κι απίστευτη υγρασία.. Να φανταστείτε ένα βράδυ βγήκα έξω με ισιωμένο μαλλί του κομμωτηρίου..κι επέστρεψα στο σπίτι λες και καθόμουν σε μοτοσικλέτα που έτρεχε full speed..
Ακριβως μα ακριβως και εγω τα ιδια Ριαννα μου.
Δελεαστικοτατη η περιγραφη σου για την εκδρομη.
Εγω βεβαια θα ακολουθουσα πιστα αυτα..
,γιατι απο καταδυσεις δεν εχω ιδεα,και να σου πω και την αληθεια το ψιλοφοβαμαι κιολας.όλη μέρα πάνω σε σκάφος, φάγαμε, είπιαμε και μετά απλά βουτήξαμε στα γαλανά νερά και κολυμπήσαμε,

Και ΝΑΙ,το επιβεβαιωνω και εγω,η κυπρος το καλοκαιρι εχει απιστευτη υγρασια.Ειχαμε παει με το εργαστηριο του Μυταρα(δασκαλου μου στην ΑΣΚΤ),στη κυπρο,για να ζωγραφισουμε για την διερεμενη κυπρο και να εκθεσουμε τα εργα μας που θα φτιαχναμε εκει.Ειμασταν σε εναν τεραστιο χωρο,με ελενιτ σκεπη,και ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ.42 βαθμους μιλαμε κι απιστευτη υγρασια.Θυμαμαι οτι εκανα μπανιο,και μολις εβγαινα..κολλαγα λες και ειχα μεινει απλυτη μια βδομαδα..

Το καλοκαίρι προτιμώ να κάνω μπάνιο και ρούχλα σε ποτάμια η' λίμνες!!Το Πολυλοίμνιο στη Μεσσηνία το αγαπημένο μου σημείο για απλό κολύμπι!μέσα στο βουνό και από παντού σκια από τα δέντρα!
Αυτο πραγματικα το λατρευω και εγω...Απιθανη αισθηση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool