Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
"Φέτος θα πάω στην Κίνα" ή " Σκέφτομαι για γύρο της Ισπανίας" και άλλα τέτοια... θέλω ν' ακούσω down to earth απαντήσεις τύπου:
"Φέτος θέλω δω πολλά ντοκυμαντέρ για καρχαρίες και να κάνω νυχτερινές καταδύσεις"
Ευτυχία μου, κάνεις κι εσύ καταδύσεις κούκλα μου; Αν έρθεις Κύπρο κάποια στιγμή θα σε πάω στο ναυάγιο "Ζηνοβία" που είναι και ένα από τα 10 πιο ενδιαφέροντα ναυάγια παγκοσμίως (για δύτες πάντα έτσι; Δεν μιλάμε για τον τιτανικό

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αμα δω εγω πολλα ντοκιμαντερ για καρχαριες ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ριαννα μου,οχι μονο δεν παω για καταδυση,αλλα ουτε στο μισο μετρο στη θαλασσα δεν θα μπαινω..Φέτος θέλω δω πολλά ντοκυμαντέρ για καρχαρίες και να κάνω νυχτερινές καταδύσεις"

Γενικα βλεπω παρα πολλα ντοκιμαντερ,ειναι η αδυναμια μου,ομως το καλοκαιρι,οταν δω ντοκιμαντερ με.............φιδια,αλλαζω καναλι,γιατι με πιανει μανια.Κοιταω κατω απο το μαξιλαρι μου,κατω απο το κρεβατι...γενικα..εχω μια ανησυχια βρε παιδι μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
) τι θα κανες;Θα σου πω τι έκανε η φίλη που ήταν μαζί μου.. άρχισε να περπατάει πίσω πίσω με το χέρι στη καρδιά και μετά δεν με άφηνε με τίποτα να την αγγίξω!! ( στο Hollywood είχε γίνει αυτό... στο δρόμο των αστέρων) Ήταν ένας κύριος με τη φιδώνα του και του ζήτησα να την κρατήσω για λίγο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Απλώς δε μου αρέσει η ιδέα να σκέφτομαι ότι τα ερπετά είναι σε αιχμαλωσία, νιώθω ότι είναι κάτι που είναι έξω από τη φύση τους.
Κάποια θηλαστικά - πτηνά μπορεί να έχουν εξημερωθεί με την πάροδο χιλιάδων ετών αλλά τα ερπετά έχουν άλλη φύση...

Ριάνα, κι εγώ έχω βάλει φίδι επάνω μου.
Είναι περίεργη αίσθηση πάντως αλλά μου άρεσε.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και ΝΑΙ,και εγω εχω...χαιδεψει φιδι(επανω μου βεβαια δεν θα τολμαγα να το βαλω..σορυ..
),και ηταν πραγματικα πολυ ωραια αισθηση.Βελουδινη.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ έρχεται καλοκαιρι όμως παιδιά!! Έρχεται καλοκαίρι!!!!! Τι θα κάνετε φέτος; Και όταν το ρωτάω αυτό δεν περιμένω απαντήσεις τύπου:
"Φέτος θα πάω στην Κίνα" ή " Σκέφτομαι για γύρο της Ισπανίας" και άλλα τέτοια... θέλω ν' ακούσω down to earth απαντήσεις τύπου:
"Φέτος θέλω δω πολλά ντοκυμαντέρ για καρχαρίες και να κάνω νυχτερινές καταδύσεις"
Ευτυχία μου, κάνεις κι εσύ καταδύσεις κούκλα μου; Αν έρθεις Κύπρο κάποια στιγμή θα σε πάω στο ναυάγιο "Ζηνοβία" που είναι και ένα από τα 10 πιο ενδιαφέροντα ναυάγια παγκοσμίως (για δύτες πάντα έτσι; Δεν μιλάμε για τον τιτανικό)
Εκανα,δυστυχώς έχω να κάνω από το 2005-6
είναι μια εμπειρία που μου λείπει πάρα πολύ 
Το πιο τελευταίο extreme σπορ που ασχολήθηκα είναι πέρσυ που πήγαινα να μάθω αναρριχιση αλλά σταμάτησα (τα οικονομικά δεν με βοηθάνε πια καθολου να κάνω δραστηριότητες που με ευχαριστουν)
Και πήγαμε και 2 φορές για rafting.
Διακοπές δεν θα πάμε δυστυχως,δεν θα υπάρχει φράγκο και το ξέρουμε απο πέρσυ,γι'αυτο φτιάξαμε αυτη την ωραία αυλή για να καθόμστε έξω και να νιώθουμε σαν να είμαστε διακοπες!
Μου μείωσαν τον μισθο μου πριν ένα μηνα κατα 200 ευρώ και περιμένω και άλλη μείωση η' ακόμα χειρότερα..κάποια αφεντικά κάνουν τραγικη διαχειριση των εισοδημάτων τους και τη πληρωνει ο υπάλληλος,δηλαδή εγώ και το γαμώτο είναι ότι και στην προηγουμενη δουλειά μου το ίδιο είχε συμβει γι'αυτο και είχα φυγει

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Εγώ φέτος έχω πολύ υψηλούς ποδηλατικούς στοχους που ενώ οι περισσότερες διοργανώσεις λαμβάνουν χώρα σε πανέμορφα μέρη (Χανιά τέλος Μαϊου) είναι τόσο το άγχος που δεν γίνετια να το δω τουριστικά το θέμα.
Ευτυχώς με χορηγεί ο Δήμος Τρίπολης για κάποιους αγώνες και θα πάω τελικά γιατί με τις εξελίξεις στη δουλειά μου, απλά δεν υπάρχει περιθώριο για διακοπές και σπατάλες.
Και μέχρι να βρω καινούρια δουλειά, σαν διακοπές είναι, αλλά με άγχος...
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Και για μεσημεριανο φτιάχνω πεινιρλί!!
Ανοιγω φύλλο-ζύμη για όλα φυσικά!

Στείλε, στείλε! (ή τουλάχιστον στείλε καμία συνταγή, έχεις;;; )
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Ψήνω μηλόπιτα,,κοπιάστε!!
Και για μεσημεριανο φτιάχνω πεινιρλί!!
Ανοιγω φύλλο-ζύμη για όλα φυσικά!![]()
... ΕΛΕΟΣ βρε Ευτυχία!
ΠΕΙΝΑΩ λέμε, αχαχαχαχαχαχα
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Πεϊνιρλί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με τον πόνο μου παίζεις, μου "μυρίζει" τέτοιο φαγητό μέρες τώρα...
Στείλε, στείλε! (ή τουλάχιστον στείλε καμία συνταγή, έχεις;;; )
Aπλά μπήκα στο ιντερνετ(ολες τις συνταγες απο το ιντερνετ τις γράφω) και googlaρα και βρήκα συνταγή για τη ζύμη!

https://www.netrino.gr/reloaded/forum-posts.php?ft_id=1076 και βάζω κασερι μπεικον και φρεσκο βουτυρο,το φρεσκο βουτυρο είναι το μυστικο!!
Που να φας τα πιροσκι που φτιάχνω και είναι τόσο έυκολα!!Σου στέλνω το link και για τα πιροσκι,θα γλείφετε τα δάχτυλα σας!!Κάθε φορα τα φτιάχνω με λουκάνικο και εμενταλ αλλά προχτες τα έφτιαξα με πάριζα και 2 τυριά έμενταλ και κασερι απο τις πολυ καλες επιλογες

https://asteratikouzina.blogspot.com/2011/05/blog-post_18.html
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό που θα κάνουν δύο φίλες μου, που επίσης δεν έχουν περιθώριο για διακοπές, είναι να δουλέψουν εθελοντικά σε φιλοζωικές. Η μία έχει το πατρικό της σε περιοχή με θαλάσσιες χελώνες, οπότε θα είναι εκεί, κοντά στη θάλασσα, και θα πηγαίνει κάθε χάραμα για τις φωλιές... η άλλη είναι Αττική και θα πηγαίνει να βοηθάει στη γειτονιά της!!! Υπό άλλες συνθήκες θα είχαν φύγει, αλλά ανυπομονούν για την επαφή αυτή με τα ζώα... κάθαρση.![]()
Να μια φανταστική ιδέα!!!! Θαλάσσιες χελώνες γεννιούνται και στη Κύπρο, στον Ακάμα κι εδώ κοντά στο σπίτι μου. Θα μ' άρεσε φέτος να έκανα εθελοντική δουλειά γι' αυτά τα θαυμάσια πλάσματα!!
Ευτυχία μου, όταν έχουμε την υγεία μας και μπορούμε να χαρούμε τον ήλιο στη πολύχρωμη μας αυλή, όμορφη συντροφιά και καλομαγειρεμμένο φαγητό τύφλα να χουν οι διακοπές σε μέρη εξωτικά
Απολαύστε περσινό βίντεο (που μας τράβηξε ο εκπαιδευτής μας) στο ναυάγιο Ζηνοβία παρέα με μια θαλάσσια χελώνα!
Να μια φανταστική ιδέα!!!! Θαλάσσιες χελώνες γεννιούνται και στη Κύπρο, στον Ακάμα κι εδώ κοντά στο σπίτι μου. Θα μ' άρεσε φέτος να έκανα εθελοντική δουλειά γι' αυτά τα θαυμάσια πλάσματα!!
Ευτυχία μου, όταν έχουμε την υγεία μας και μπορούμε να χαρούμε τον ήλιο στη πολύχρωμη μας αυλή, όμορφη συντροφιά και καλομαγειρεμμένο φαγητό τύφλα να χουν οι διακοπές σε μέρη εξωτικά....
Αυτό ακριβώς. Ξεκούραση να έχουμε, και καλές στιγμές... και αυτά δεν τα βρίσεις στα πεντάστερα ξενοδοχεία και το Μπαλί. Φέτος θα κάνω διακοπές στο πατρικό στην Κρήτη και κάπου αλλού γιατί έχουμε γάμο κι είμαι η κουμπάρα, αλλά κάθε χρόνο λέω το ίδιο, άντε του χρόνου σε κάποιο νησί για τις μονάχους-μονάχους ή τον Αρκτούρο... Κάποια στιγμή θα το κάνω, απλά θέλουν δύο εβδομάδες τουλάχιστον, αν δεν κάνω λάθος. Αξίζει. (Καταπληκτικό βίντεο, είναι κι ο πατέρας μου δύτης και κάθε φορά μαγεύεται λες κι ήταν η πρώτη)
Aπλά μπήκα στο ιντερνετ(ολες τις συνταγες απο το ιντερνετ τις γράφω) και googlaρα και βρήκα συνταγή για τη ζύμη!
https://www.netrino.gr/reloaded/forum-posts.php?ft_id=1076 και βάζω κασερι μπεικον και φρεσκο βουτυρο,το φρεσκο βουτυρο είναι το μυστικο!!
Που να φας τα πιροσκι που φτιάχνω και είναι τόσο έυκολα!!Σου στέλνω το link και για τα πιροσκι,θα γλείφετε τα δάχτυλα σας!!Κάθε φορα τα φτιάχνω με λουκάνικο και εμενταλ αλλά προχτες τα έφτιαξα με πάριζα και 2 τυριά έμενταλ και κασερι απο τις πολυ καλες επιλογες
https://asteratikouzina.blogspot.com/2011/05/blog-post_18.html
Νταξ, έκλεισε. ΑΠό αύριο δίαιτα, για να κάνουμε την επόμενη γατοσυνάντηση στης Gianduia7.

(όταν λες "φρέσκο" βούτυρο;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ριανα με γαλήνεψε τόσο πολυ το βιντεάκι σου και μου θυμισες υπεροχες στιγμες...

Οκ, το σημειώνω, και θα πάω σούπερ μάρκετ το Σαββατοκύριακο.Μόλις ανακοίνωσα στη νονά μου ότι θέλω τη λαμπάδα να μου την πάρει από φιλοζωική (ναι, παίρνουμε ακόμα λαμπάδα, έχετε πρόβλημα; ), και έπαθε! Όχι για τον καλό σκοπό, αλλά γιατί είδε τις φωτογραφίες κι είναι όλες χαζοχαρούμενες!!

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Φυσικά ήμουν η πρώτη που δήλωσα συμμετοχή (ίσως και η τελευταία, δεν ξέρω
Πάντως είμαι υπερηφανη, επειδή εγώ το είχα προτείνει στο Δήμο Τρίπολης μέσα από ένα ποστ μου
σε site που διαβάζεται πολύ από τους Αρκάδες και τους υπεύθυνους ενημέρωσης του Δ. Τρίπολης.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ελάτε να δω ποιος θα το βρει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool