Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Μπράβο βρε Ευτυχουλίνι μου, χαίρομαι με τη χαρά σου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ καταπληκτικό μοιάζει!!!
Και για πες, τι κάνατε, πώς περάσατε... Ειδικά αν πάει κανείς εκτός χειμερινής σαιζόν, τι δραστηριότητες υπάρχουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα είναι όντως ωραία εικόνα, Ευτυχία! :)
Εγώ, πάντως, δεν μπορώ τα λεγόμενα θερμά χρώματα μέσα στο σπίτι, είμαι των πιο ψυχρών. ;)
Αλλά μου έχει καρφωθεί να βάψω κόκκινο κανένα τοίχο του δωματίου μου... :hehe:

Αν έχεις σκόπο να βγείς από αυτό το σπίτι,έχει απίθανες διαδρομές για πεζοπορία και ποδήλατο στη φύση.Εχει κάποια αξιοθέατα που μπορείς να επισκεφτείς όπως η Παναγιά των Βράχων ,ένα μέρος σαν τα μετέωρα που σε μια σχισμή έχουν χτίσει ένα εκκλησάκι!Πολυ ιδιαίτερο μέρος και ήσυχο,το μονο που ακους είναι το τρεχούμενο νερό της πηγης και τα πουλάκια!:)
Μετά πας στο καλύτερο,λίμνη Δόξα,ένα τοπίο που συνδυάζει τα πάντα και έχει και ένα μοναστηρι εκι που ανεβαίνεις και από εκει βγάζεις τις πιο ωραίες φωτογραφίες!
Παναγιά των Βράχων,δυστυχώς όλο το τοπίο το έχω μονο σε βίντεο και είναι πολύ μεγάλο για να το ανεβάσω
DSC05481.jpg

Λίμνη Δόξα
DSC05485.jpg

Θα είναι όντως ωραία εικόνα, Ευτυχία! :)
Εγώ, πάντως, δεν μπορώ τα λεγόμενα θερμά χρώματα μέσα στο σπίτι, είμαι των πιο ψυχρών. ;)
Αλλά μου έχει καρφωθεί να βάψω κόκκινο κανένα τοίχο του δωματίου μου... :hehe:

ΜΜΜ..πονηρούλη..σεξουλιάρη Γιώργο..:P:P

Πράγματι υπέροχο. Και φαντάζομαι αν θες να κολυμπήσεις, κατεβαίνεις Ξυλόκαστρο...;
Μήπως πάω τον καλό μου εκεί όταν έρθουμε Αθήνα...!

Ακριβώς!Ξυλόκαστρο για μπάνιο που είναι πολύ κοντά η' κάτι άλλα χωρουδιάκια που έχει παραλιακά,υπολόγισε ότι από το Ξυλόκαστρο είναι 23 χιλιόμετρα μόνο!
Θα σας αρέσει πολύ!Εχει φτάσει Τετάρτη και ακόμα το μυαλό μου εκεί είναι!

Νι γιατί θα είμαστε πολύ Αθήνα, και θέλω να εκτονωθούμε, αλλά όχι στις πηγμένες παραλίες της Αττικής. Να'σαι καλά, θα το κλωσήσω!!!
(εναλλακτικά έλεγα μονοήμερη Πόρο ή Επίδαυρο, δηλαδή)

Κοίτα από την Αθήνα είναι μονο μιαμιση ώρα οπότε έστω και ένα βράδυ να μείνεις στο Υάδες θα είναι σαν να ξεκουράστηκες 3 μέρες!Αν έχεις να διαθέσεις αυτά τα 60 ευρώ αξίζει 200 % να πας!!

:eek: Τι απίστευτα πανέμορφο μέρος είναι αυτή η λίμνη??!!!! :stunned:

Είναι πολύ όμορφο αυτό το τοπίο που βλέπω στις φωτογραφίες, μακάρι να ήμουν ΤΩΡΑ εκεί!
Η πλάκα είναι ότι τόσες φορές έχω περάσει από το Ξυλόκαστρο και ποτέ δεν το επισκέφθηκα όπως του πρέπει...

Eυκαιρία είναι όταν ξαναπεράσεις από εκεί να πας!Οταν έρχεσαι από Αθηνα για να πας στη λίμνη βολεύει από Κιάτο.Αν όμως πας στο Yαδες βολεύει από Ξυλόκαστρο :)

Θα το έχω κατά νου γιατί το καλοκαίρι θα ήθελα μερικές μονοήμερες - διήμερες εξορμήσεις εδώ κοντά. :lol:

538119_375460215846775_288769861182478_75017493_553263955_n.jpg

Καλό Κυριακάτικο απόγευμα! :)

Επισης καρδουλα μου.Πανεμορφη φωτο εβαλες!:kissing:

:bigarmhug

Καλημέρα.
Δείτε ένα όμορφο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=8FbU_rhFcOo

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Άχου τα μωε μωε..τι γλυκάκια που είναι!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Καλημέραα :happy::happy::P

ωραίο βίντεο :)

Η αυλή φρέσκια!!Αλλάξαμε τα φανάρια φέτος και βάψαμε και το πάτωμα!Βέβαια οι φωτος είναι τραβηγμένες πριν τελειώσουμε το φύτευμα όλων των φυτών και των λουλουδιών και έγινε ακόμα πιο όμορφη!

Εδώ φαγητό και άραγμα

DSC04979.jpg

DSC04981.jpg

DSC04982.jpg

Χθες βραδι απολαυσα για αλλη μια φορα τη φιλοξενια και αυτη την υπεροχη αυλη της Ευτυχιας.
Φτιαξαμε ενα ωραιο παρεακι:beer: και καθησαμε μεχρι αργα.
Ενα εχω να σας πω. Η Ευτυχια ειναι εξαιρετικη μαγειρισσα.
Εφτιαξε τοσα πραγματα και ηταν ολα τελεια!
Ευχαριστουμε πολυ πολυ!
Μετανιωσα μονο που δε τραβηξαμε φωτο με το τραπεζι γεματο τοσες λιχουδιες.
Να προιδεασουμε και τον κοσμο για την επερχομενη συναντηση τον Ιουλη....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back