Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Είσαι απίθανη Ευτυχία! Είναι πανέμορφο:clapup: Μπράβο σου:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ!:)

Τώρα που αλλάζω διακόσμηση έχω ένα φωτιστικό που είχα φτιάξει από γάζες και σύρματα μεγάλο για χάρισμα αναγκαστικά :/:!
Είναι δαπέδου και ψηλό..

Θα βάλω φωτο μήπως και σας αρέσει να το πάρει κάποιος ,μετά απ 'οτι έχετε δει φαντάζομαι εμπιστεύεστε το γούστο μου!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί έτσι down, βρε Φλώρα; :(

Ευτυχία, πραγματικά είναι πάρα πολύ καλό!
Εάν το έφτιαξες μόνη σου, πραγματικά σου αξίζουν συγχαρητήρια! :clapup:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...Ευτυχια..εισαι ΑΠΙΘΑΝΗ!!Το εννοω δηλαδη.Ειναι απιστευτα ομορφα αυτα που εφτιαξες!!:clapup:

Εάν το έφτιαξες μόνη σου, πραγματικά σου αξίζουν συγχαρητήρια! :clapup:
Ε,με παρέα λες να το' φτιαξα :P:P? Για τα κεφάλια μου πήρε περίπου 7 ώρες για το καθένα!!:eek::eek:

Εχω βγάλει και πολλές φωτο κομμάτι κομμάτι που τα ζωγράφιζα :D
Μαζί με το χέρι μου που το χρησιμοποιούσα για παλέτα :P
DSC05534.jpg

DSC05549.jpg

DSC05574.jpg

DSC05551.jpg

DSC05577.jpg

Ευτυχία δεν έχω λόγια...
Είσαι καταπληκτική!

Ευτυχία!!!! Είναι τέλειο! Είναι απλά τέλειο! Μπράβο για τη δουλειά σου!
Έφη και Γιώργο σήμερα έδινα ένα πολύ ωραίο μάθημα (πφ!) και ήμουν σίγουρη ότι θα κοπώ! Και ακόμα το πιστεύω, εκτός κι αν γίνει ένα θαύμα και ο αυτοσχεδιασμός που έριξα είναι σωστός! Και είχα σηκωθεί από το πρωί και είχα στρωθεί στην επανάληψη.. Και όοοολλλααα μου φαίνονταν κινέζικα σήμερα! Δε δέχεται άλλα γράμματα ο οργανισμός μου, τέλος!

Ευτυχία!!!! Είναι τέλειο! Είναι απλά τέλειο! Μπράβο για τη δουλειά σου!
Έφη και Γιώργο σήμερα έδινα ένα πολύ ωραίο μάθημα (πφ!) και ήμουν σίγουρη ότι θα κοπώ! Και ακόμα το πιστεύω, εκτός κι αν γίνει ένα θαύμα και ο αυτοσχεδιασμός που έριξα είναι σωστός! Και είχα σηκωθεί από το πρωί και είχα στρωθεί στην επανάληψη.. Και όοοολλλααα μου φαίνονταν κινέζικα σήμερα! Δε δέχεται άλλα γράμματα ο οργανισμός μου, τέλος!
Καρδουλα μου γλυκια.Μην μου ψυχοπλακωνεσαι για τετοια θεματα.Αυτα να τα βλεπεις σαν τα ωραια της ζωης..Διοτι ΖΕΙΣ...εισαι μια χαρα,εισαι φοιτητρια,δεν εισαι αρρωστη...εισαι πολυ μικρη ακομα..:clapup:,και εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου,και ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι.Μην σου απαρυθμισω τι θα μπορουσες να μην εχεις..ή τι κακο να εχεις.Μακαρι και εγω να ημουν φοιτητρια βρε..τι δεν θα εδινα..:hehe::hehe::hehe:
Ακομα και να μην το περασεις,δεν πειραζει.Θα το περασεις καποια στιγμη.Την υγεια μας να εχουμε,κοντα μας τα αγαπημενα μας προσωπα..τα γατουνια μας..κια ολα καλα θα πανε..:D

Δεν πειράζει για το μάθημα, βρε Φλώρα! :)
Κάποια στιγμή θα το περάσεις, έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου οπότε μην σκας! ;)

Ευτυχία μου είσαι πάρα πολύ καλή στην ζωγραφική! Συγχαρητήρια!
Εγώ αγαπώ το μολύβι.. με τα πινέλα δυστυχώς δεν τα πάω και τόοσο καλά! :P

Φλώρα, καλό κουράγιο!
Ελπίζω να το πέρασες κι αυτό κι όλα τα άλλα!
Αλλιώς.. υπομονή και ξανά.. :/

Κατερίνα αν δεις πουθενά κανέναν που να έχει παππού ή ζωντανό συγγενή με το όνομα Jack Richards & Theodore Rodgers να τους πεις ότι τους έχω στη black list μου :mastigio:rtfm::down::wall::beating::boxing::mpinelik::rant::kill::xtipao::angry:
Κατά τα άλλα ευχαριστώ πολύ! :D

Χαχαχαχαχαχαααα!! Έγινε! ;)

Ευχαριστώ Έφη και Γιώργο! Απλά γκρινιάζω, με πιάνει τις εξεταστικές πάντα, οπότε κάθε 6 ανά εξάμηνο θα βλέπετε έναν ωραίο μονόλογο και μια στραβομουτσουνιά μου! :D

Καλημέρα σ' όλη την γατοβαρεμένη παρέα.... :)
Σήμερα σας γράφω από το σχολείο, τα πράγματα έχουν χαλαρώσει πια αρκετά..
Φλώρα μου εύχομαι να αισθάνεσαι καλύτερα. Εδώ θα είμαστε σε κάθε εξεταστική να μας μιλάς. Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι, μην το παίρνεις στα σοβαρά. Χρειάζεσαι απλά να εκτονώσεις το στρες σου.
Ευτυχία μου δεν έχω λόγια για την πόρτα!!!!!!!! Είναι πανέμορφη!! Τι υλικά χρησιμοποιησες;

Καλημέρα σε όλους και όλες!
Φλώρα δεν τρέχει τίποτα, βγάλτο από μέσα σου κοριτσάκι μου!
Ελπίζω να είσαι καλύτερα :)

Ευτυχία μου δεν έχω λόγια για την πόρτα!!!!!!!! Είναι πανέμορφη!! Τι υλικά χρησιμοποιησες;

Οτι πλαστικά χρώματα μου έχουν περισσέψει από το βάψιμο που έχουμε κάνει στα δωμάτια από πέρσυ μέχρι φέτος!!:P:P:P
DSC05591-1.jpg

Οτι είχα δηλαδή!!
Δεν είχα σκοπό να την χρωματίσω και να την ζωγραφίσω,απλά να την έβαφα ίδιο χρώμα με τον τοίχο η' ένα άλλο και πάντα μονοχρωμο και μετά λέω,αφού έχω την επιφάνεια γιατί να μην το εκμεταλλευτώ και ξυπνάω το πρωι,πάω στην αποθήκη βρισκω οτι χρώματα έχουν μείνει και ξεκίνησα!!Ηταν πολύ δυσκόλο γι'αυτο και μου πήρε πολλές ώρες!Από τις 23 ώρες τις 16 ήμουν όρθια σε ένα σκαμπό (χτες δεν μπορουσα να κουνηθώ από τον πιάσιμο στη πλάτη) με ένα πινέλο της κακιάς ώρας και να προσπαθώ να αραιώνω τα χρώματα συνέχεια γιατί από την πολύ ζέστη έκαναν κρούστα

Οταν θα έρθεις τον Ιούλιο θα δεις ότι από κοντά τελικά είναι ακόμα πιο όμορφη!:D

Φλώρα ελπίζω και εγώ σήμερα να σου πάει καλύτερα η μέρα σου!!Σου στέλνω θετική ενέργεια!!

Ασχολείσαι γενικά με τη ζωγραφική; Έκανες μαθήματα ποτέ;

xexexe 8)
Εχω δώσει στην Α.Σ.Κ.Τ,έχω σπουδάσει ενδυματολογία και σχέδιο μόδας και επαγγελματικό μακιγιάζ (επιπλέον μαθήματα σε ειδικά εφέ)...;)
Και επαγγελματικά έχω ασχοληθει με τα πάντα νομίζω που μπορώ να δημιουργήσω με τα χέρια μου,με μορφές τέχνης!

οοο μπραβο!ποσα χρονια σου πηρε να τα σπουδασεις ολα αυτα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back