Kalliastar
Διάσημο μέλος
Άσε ήσυχα τα μυρμήγκια Ευτυχίααααααααααααααααααααααα!!!
Ριαννάκι η κατάδυση είναι κάτι που θέλω χρόνια ν ακάνω!
Όταν αναρρώσω λίγο ακόμα ευελπιστώ ότι θα το καταφέρω

Προς το παρόν σε ζηλεύω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Οταν ειδα την ένδειξη ότι μπλόκαρε μου είχε οδηγίες και με ρώταγε "να στείλει κωδικό στο email που μπορει να είχα δώσει άλλη στιγμή η' να μου είχαν δώσει εκείνοι ένα δέυτερο email.Δεν γίνεται τίποτα γιατί δεν τον θυμάμαι αυτό το δέυτερο μειλ και χωρίς αυτό δεν μου στέλνουν κωδικό..όλα τα δοκίμασα!Ηταν πολύ παλιο email
αν ο λογαριασμος σου ειναι στο hotmail μπες εδω: https://account.live.com/ResetPassw...33&id=64855&mkt=EN-US&lc=1033&vv=1300&lc=1033
επελεξε την 3η επιλογη
αν ειναι στο yahoo (που παρεπιπτοντως χθες διερρευσαν 450,000 IDs και passwords), μπες εδω:
https://edit.yahoo.com/forgotroot?done=https://mail.yahoo.com&src=ym&partner=&intl=us
επελεξε την 3η επιλογη
Δεν υπαρχει περιπτωση να μη μπορεις να επανακτησεις τον λογαριασμο σου. Στην θεση σου θα το παλευα γιατι δεν εχει χαθει ακομα τιποτα!
Αστα Γιώργο άστα,μόνο μέσω τρίτων αν θα τους ξαναβρω!
Βρε παιδιά μια ερώτηση όταν θέλετε να ρίξετε εντομοκτόνο ποιο η' τι βάζετε για να μην πειράζει και τα γατούνια σας?
Ειδα κάτι μυρμηγκάκια και θέλω να τα εξολοθρεύσω!!![]()
διατομικη γη. Ειναι 100% ασφαλες για τα κατοικιδια και για σενα. Μεινε μακρια απο εντομοκτονα που περιεχουν permethrin & pyrethrin, ειναι ακρως τοξικες ουσιες για τις γατες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Το διατομική γη που το βρίσκω και σε τι μορφή είναι?
Δεν αγοράζω γενικά εντομοκτόνο γιατί όπως λες είναι τοξικά και μη ασφαλή!Τα σιχαίνομαι!!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ceres Victoria!!Με έκανες πολύ χαρούμενη!!Βρήκα πάλι το email μου και ότι είχα χάσει!!!!!Ευχαριστώ,ευχαριστώ,ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγιες!!
Δεν αγοράζω γενικά εντομοκτόνο γιατί όπως λες είναι τοξικά και μη ασφαλή!Τα σιχαίνομαι!!
δες σε μαγαζια με ειδη κηπουρικης. Εγω μενω στο εξωτερικο και την βρισκω σε πολυκαταστηματα τυπου πρακτικερ που πουλανε απο λαστιχα αυτοκινητου και επιπλα, μεχρι ειδη κηπουρικης και μαγειρικης. Την πουλανε σε μορφη σκονης. Ειναι ουσιαστικα μικροοργανισμοι (νεκροι) που λεγονται διατομα και τμημα του "σκελετου" τους αποτελειται απο γυαλι. Αυτα τα μικροσκοπικα κομματακια γυαλιου (σε εμας φαινεται σαν πουδρα), κολλανε στο κερι στον εξωσκελετο των εντομων και μεσα σε μερικες ωρες απο την στιγμη που θα πατησουν στην σκονη, πεθαινουν. Αν την βρεις, στο σημειο που θα βαλεις την σκονη, κλεισε το γατι σε ενα δωματιο και φορα μασκα μεχρι να φυγει η αιωρουμενη σκονη απο τον αερα. Αν θελεις φορα και κατι στο κεφαλι σου για να γλιτωσεις το λουσιμο γιατι αν παει σκονη στα μαλλια σου θα τα νιωθεις σαν γουρουνοτριχες
Δεν παθαινεις κατι αν την εισπνευσεις, αλλα δεν ειναι και οτι ευχαριστο (ειναι σαν να εισπνεεις χωμα).Απλά σε προσκυνάωCeres Victoria!!
Με έκανες πολύ χαρούμενη!!Βρήκα πάλι το email μου και ότι είχα χάσει!!!!!Ευχαριστώ,ευχαριστώ,ευχαριστώ πολύ!!!!!!!![]()
τα καταφερες;

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγιες!!
https://bioprasino.gr/el/fertilizers/fertilizerssmall/?w=35enghd
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Περιμενω εναγωνιως την τριτη,[που ειπε οτι θα κατεβει 6-7 βαθμους!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Οι συμβουλές της Ceres ήταν σωτήριες!
Κι εδώ έχει αρχίσει ο καύσωνας παιδιά, θα αρχίσει να υποχωρεί μετά την Δευτέρα. Πέρασα και την μισή μέρα στον ήλιο, μόνο που πήρα λίγο χρωματάκι η μισή γιατί φορούσα καταδυτική στολή.. γενικά δεν πολυμαυρίζω και δεν μ' αρέσει να ξεροψήνομαι ώρες στην παραλία. Προτιμάω να χαίρομαι την φύση πιο ενεργά.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
(δηλαδή έχει, αλλά σε σχέση με εσάς είναι λιγότερη-το πολύ 35 βαθμούς)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ξαπλώνει, τεντώνεται και σταυρώνει τα ποδαράκια του στο στήθος σαν μούμια 
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς το σταματήσαμε το freeday,φέτος έχει μαζεψει πολύ κόσμο και δεν απολάμβάναμε τη βόλτα!Παλια ήταν πολύ ωραία..ήταν αλλιώς..
συμφωνώ ο κόσμος είναι πάρα πολύς... αλλά πάντα τέτοια εποχή σπάει πάρα πολύ! ούτε οι μισοί δεν είμαστε!!!

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Μου λειψατε κι εσεις και τα γατονια ολα.
Αν θυμαστε περιμεναμε την καλλιεργεια ουρων του Τζιμι και ευτυχως τα αποτελεσματα ηταν.....στειρα.
Εδω ο Τζιμακος παρακολουθει προβληματισμενος τις εξετασεις του και αναρωτιεται.
Στειρα;; Μα πως με κυνηγαει αυτη η λεξη.....
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Τα αποτελέσματα ήταν καλά δηλαδή, έτσι;
Ναι ευτυχως δε βρεθηκε κατι και το αποτελεσμα χαρακτηριζεται στειρο!
Ολα καλα λοιπον.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool