Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Μπορεί ο Τζιμάκος να κοιτάζει προβληματισμένος τα αποτελέσματα αλλά πλέον μπορεί να ησυχάσει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.newsbeast.gr/weird/arthro/385359/mathimata-zois-apo-ena-gataki/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης,μπήκα στο site αυτό που αναφέρει και κάνουν πολύ καλή δουλειά απ'οτι φαίνεται!
www.tenthlifecats.org
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
πρέπει επιγόντως να επισκεφτώ εξορκιστή, έχει πιάσει ταβάνι η κακοτυχία μου

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοριτσάκι μου,θα περάσει και αυτό και θα πάνε όλα καλύτερα!Αρκει να το πιστέψεις!!απλά ευχηθείτε μου για άλλη μια φορά περαστικά.
πρέπει επιγόντως να επισκεφτώ εξορκιστή, έχει πιάσει ταβάνι η κακοτυχία μου![]()
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Πέρασα τέλεια σήμερα!![]()
πολύ χαίρομαι Ευτυχουλίνι μου!!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Όπως είπε κι η Ευτυχία, η θετική σκέψη πάντα βοηθάει και φυσικά το να έχεις πίστη ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα!

Ευτυχία, κι εμείς περάσαμε πάρα πολύ καλά!

Έχω να πω ότι είσαι πάρα πολύ καλή μαγείρισσα, όπως είδες σκάσαμε στο φαγητό και φύγαμε όλοι φουσκωμένοι ως τα μπούνια!

Πάντως, παιδιά, η Ευτυχία κι ο Πέτρος έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά στο σπίτι, το έχουν κάνει πραγματικά υπέροχο.
Έχετε ταιριάξει πολύ καλά τα χρώματα, μου άρεσαν πολύ οι τεχνοτροπίες που έκανες κι έχω να πω ότι είστε και πολύ φιλόξενοι οικοδεσπότες!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαίρομαι που το ευχαριστηθηκατε και αυτός ήταν ο σκοπός!
Φαντάζομαι ότι ήταν "συγκλονιστική" η εμπειρια να συναντήσις απο κοντα τον Elvis και το Freddie

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά ο Elvis με άφησε να τον χαϊδέψω, κάθισε μια χαρά!

Να σε ρωτήσω, μου είπες ελαιόλαδο για το τρίχωμα, ε;
Τι ποσότητα και κάθε πότε;
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Και πόσο τους δίνεις;
Ένα κουταλάκι του γλυκού την εβδομάδα;
Εγώ τους έβαλα από μισό κουταλάκι σήμερα στην κονσέρβα.

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Κάλλια μου, ό,τι κι αν είναι, εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα.
Όπως είπε κι η Ευτυχία, η θετική σκέψη πάντα βοηθάει και φυσικά το να έχεις πίστη ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα!
Ευτυχία, κι εμείς περάσαμε πάρα πολύ καλά!
Έχω να πω ότι είσαι πάρα πολύ καλή μαγείρισσα, όπως είδες σκάσαμε στο φαγητό και φύγαμε όλοι φουσκωμένοι ως τα μπούνια!
Πάντως, παιδιά, η Ευτυχία κι ο Πέτρος έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά στο σπίτι, το έχουν κάνει πραγματικά υπέροχο.
Έχετε ταιριάξει πολύ καλά τα χρώματα, μου άρεσαν πολύ οι τεχνοτροπίες που έκανες κι έχω να πω ότι είστε και πολύ φιλόξενοι οικοδεσπότες!![]()
Δεν ήθελα σε πρώτη φάση να το γράψω, αλλά μου επιτέθηκε σκύλος και με δάγκωσε την ώρα που έκανα τηνα χθεσινή μου προπόνηση

Για δεύτερη φορά στη ζωή μου ξαναέζησα το ίδιο ακριβώς σκηνικό!
Το σκυλι ήταν τσομπανόσκυλο - αρκούδι όπως ακριβώς και την πρώτη φορά και με δάγκωσε στο ίδιο σημείο με το προηγούμενο!
Μόνο και μόνο που μπήκα στη διαδκασία να πάω στο νοσοκομείο για καθαρισμό κτλ ήταν για εμένα πολύ ψυχοφθόρο (όταν το καθάριζαν πονεσα περισσότερο απο την ωρα που με δάγκωσε ο σκύλος, δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια ΤΙ έγινε στο νοσοκομείο απο τα ουρλιαχτά μου)
Αυτά είναι τα "υπέροχα" νέα μου!
Και μη χειρότερα

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Είσαι λίγο καλύτερα;Επέστρεψα Κύπρο σήμερα, πήρα και τον μικρό από το ξενοδοχείο του. (Σας έχω βίντεο, θα το ανεβάσω αυριο)
Το Σάβατο περάσαμε τέλεια!!! Θα μου μείνει αξέχαστη η βραδιά, η θετική ενέργεια, η ηρεμία του σπιτιού σας Ευτυχία και Πέτρο. Τι όμορφα που φτιάξατε την κάθε του γωνιά!! Φάγαμε κι ήπιαμε στην αυλή των παιδιών που χε μεξικάνικο theme, με τα πολύχρωμα φαναράκια να γλυκαίνουν την ατμόσφαιρα.. το φαγητό ήταν υπέροχο και η παρέα ζεστή! Τα γατόνια δε από κοντά, ο Elvis και ο Freddy, είναι ακόμα πιο όμορφα!! Οι γουνίτσες τους είναι μεταξένιες και τα μάτια του Freddy μου καναν εντύπωση. Φυσικά ο Freddy ήταν πιο απρόσιτος, όλο ανέβαινε στα ιδιαίτερά του, περισσότερα πέρα δώσε είχα με τον Elvis και σ' αυτό το σημείο έχω να δηλώσω ότι το Σάβατο έφυγα με μια γρατσουνιά και λίγο αιματάκι από το πάρτυ. Ναι, είχαμε μια μικρή διαφωνία με τον Elvis μου, γι' αυτό και τώρα είμαι η περήφανη κάτοχος ενός μικρού σημαδιού στο δεξί μου χέρι.

Αγαπώ.....

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυριο τελικά θα φτιάξεις τον κορμό?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Υπεροχη παρεα,φοβερο φαγητο,πανεμορφο περιβαλλον(ακρως ατμοσφαιρικο..
)..και συγκλονιστικα γατουνια!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool