flora.m123
Δραστήριο μέλος
χαχα! Ο χώρος του εγκλήματος, βρε τον κίλλερ που λέει κι ο Γιώργος! Πώς πάει με την ουρολιθίαση που ανησυχούσες αν έχει (ή κάνω λάθοςΦλωρα η πεταλουδα εζησε. Ναι πεταξε μακρια χωρις προβλημα.
Το σπιτακι ειναι μια σκηνη, που πλεον το τερας δε χωραει και μπαινει σπανια. Στη σακουλα διπλα την αραζει
και φερνει και τα θυματα του. Προχθες εφερε μια χρυσομυγα και ξυπνησα απο τα φτερουγισματα.
Το τραγουδι ειναι David Holmes.
Τέλειο τραγούδιιι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
χαχα! Ο χώρος του εγκλήματος, βρε τον κίλλερ που λέει κι ο Γιώργος! Πώς πάει με την ουρολιθίαση που ανησυχούσες αν έχει (ή κάνω λάθος![]()
Τέλειο τραγούδιιι!
Ολα καλα τελικα. Οι εξετασεις βγηκαν οκ, ετρωγε και μια ειδικη τροφη για 20 μερες και ελπιζουμε να μη το ξαναπαθει.
Το τραγουδι ειναι το le baggage απο το 2003 παρακαλω και εχω και το πρωτο cd του απο το 1995.
Επαιζε παπαδες ο τυπος. Eνα γνωστο απο τα τελευταια του ειναι αυτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Ωραία!Ολα καλα τελικα. Οι εξετασεις βγηκαν οκ, ετρωγε και μια ειδικη τροφη για 20 μερες και ελπιζουμε να μη το ξαναπαθει.
Το τραγουδι ειναι το le baggage απο το 2003 παρακαλω και εχω και το πρωτο cd του απο το 1995.
Επαιζε παπαδες ο τυπος. Eνα γνωστο απο τα τελευταια του ειναι αυτο.
Θα το κοιτάξω το βιντεάκι, δεν τον είχα ακούσει!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Βασίλη λάτρεψα την γκανγκστερική μουσική που επέλεξες για να ντύσεις το βίντεο του μικρού σου καθάρματος![]()
Eυχαριστω πολυ Ριανα μου. Εγω ειδικος στη μουσικη κι εσυ στο γραψιμο.
Κοντεψες να με τελειωσεις το μεσημερι με αυτο το ''παταει επι ουρών....'' που εγραψες.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..αλλά κοίταξε είναι λογικό. Το πως μεταχειριζόμαστε τις περήφανες ουρές τους είναι καθαρά θέμα σεβασμού. Του Disney αέρας να μην φυσήξει και να πειράξει τρίχα της

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..αλλά κοίταξε είναι λογικό. Το πως μεταχειριζόμαστε τις περήφανες ουρές τους είναι καθαρά θέμα σεβασμού. Του Disney αέρας να μην φυσήξει και να πειράξει τρίχα της![]()
Παιδι μου εσυ τον Ντισνευ τον εχεις μεγαλωμενο στα πουπουλα.
Σκετος αριστοκρατης. Και το ξενοδοχειο που τον πηγες, Μεγαλη Βρετανια τουλαχιστον.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Συζητούσαν μεταξύ τους και λέει ο ένας: "Θα ήθελα να είμαι ο Disney. Μας τον άφησε 5 μέρες με πρόγραμμα διατροφής, διαφορετική γεύση κονσερβούλας κάθε μέρα, με την ημερομηνία σημειωμένη επάνω" (καλά είμαι σπαστική) "Εμένα η γυναίκα μου όταν φέυγει δεν μου αφήνει καν φαγητό στο ψυγείο"
Το πιο αστείο απ' ολα ήταν που πήρα την γυναίκα τηλέφωνο (την Sharon) και την ρωτούσα πως είναι η γουνίτσα του, αν είναι λαμπερή ή κατσιασμένη για να μαντέψω την ψυχολογία του

Αλλά όλοι μας εδώ μέσα ένα από τα ίδια είμαστε.. αλλοιώς Βασίλη μου δεν θα μιλούσαμε την ίδια γλώσσα
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Και δεν κλείνει, ε;
Μήπως έπρεπε να σου είχαν κάνει ράμματα;
Όπως πολύ σωστά σου απάντησε το Ευτυχουλίνι μας, στα δαγκώματα και μάλιστα τα βαθιά δεν κάνουν ράμματα για να κλείνει η πληγή από μέσα προς τα έξω
και είναι πολύ χρονοβόρο 
Ωχ τώρα τα είδα αυτά.. Κάλλια τι έγινε; Ποιός σκύλος σε δάγκωσε; Περαστικά ρε κορίτσι μου..
Φλώρα μου ένα τσομπανόσκυλο με βούτηξε την ώρα που έκανα προπόνηση

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Βασίλη σε ευχαριστώ και εσένα για τα καλά σου λόγια και ευχαριστώ όλους σας που με συμπονάτε!
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Βρετανοί το έχουν εντομεταξύ το ξενοδοχείο
Συζητούσαν μεταξύ τους και λέει ο ένας: "Θα ήθελα να είμαι ο Disney. Μας τον άφησε 5 μέρες με πρόγραμμα διατροφής, διαφορετική γεύση κονσερβούλας κάθε μέρα, με την ημερομηνία σημειωμένη επάνω" (καλά είμαι σπαστική) "Εμένα η γυναίκα μου όταν φέυγει δεν μου αφήνει καν φαγητό στο ψυγείο"
Το πιο αστείο απ' ολα ήταν που πήρα την γυναίκα τηλέφωνο (την Sharon) και την ρωτούσα πως είναι η γουνίτσα του, αν είναι λαμπερή ή κατσιασμένη για να μαντέψω την ψυχολογία του![]()
![]()
Αλλά όλοι μας εδώ μέσα ένα από τα ίδια είμαστε.. αλλοιώς Βασίλη μου δεν θα μιλούσαμε την ίδια γλώσσα
Ολοι θα ηθελαν να ειναι ο Ντισνευ....

Ετσι ειμαστε ενα απο τα ιδια. Εγω να φανταστεις περιμενω τον αρχοντα Τζιμ να βγει απο τη μπανιερα, που εχει παει
και κοιμαται εκει γιατι εχει δροσια, για να κανω μπανιο!!
Ηδη περιμενω 40 λεπτα.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
LOL!!!!!!!!!!!! Έτσι μας κατάντησαν!! Να τα ρωτάμε πότε θα κάνουμε μπάνιο, πότε θα κοιμηθούμε στο μαξιλάρι μας ή αν έχει χώρο ο καναπές μπροστά από την τηλεόραση
Oριστε, τωρα που ειπες μαξιλαρι.
Εχει κανει καταληψη και εκει ο κυριος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Εδώ τον χειμώνα που κάνει και κρύο πρέπει να μου κάνει χώρο για να μπω στο κρεβάτι
![]()
Τεεεεεέλειοοοο!
Και βρισκουμε και το κρεββατι ζεστο.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολοι θα ηθελαν να ειναι ο Ντισνευ....![]()
![]()
![]()
Ετσι ειμαστε ενα απο τα ιδια. Εγω να φανταστεις περιμενω τον αρχοντα Τζιμ να βγει απο τη μπανιερα, που εχει παει
και κοιμαται εκει γιατι εχει δροσια, για να κανω μπανιο!!
Ηδη περιμενω 40 λεπτα.![]()
Βασίλη!!!!Τώρα που πήγε να κάνει μπάνιο ο Πέτρος βρήκε τον Freddie να κοιμάται μέσα στο ντους και δεν ήθελε να τον ενοχλήσει,αλλά επειδή είχα εγώ σειρά μετά για μπάνιο και ήθελα να ξεμπερδεύω πήγα και άνοιξα το νερό και ξενέρωσε και ο Πέτρος και ο Freddie

,ε,όχι είπαμε το έχουμε παραχέσει το απόγευμα δεν πήγαινα στη κουζίνα να πλύνω πιάτα μην τους ξυπνήσω όπως είδες και στις φωτό,όχι όμως να μου στερήσουν και το μπάνιο μου,τη χαλάρωση μου τα καθικάκια!!Το βίντεο είναι απερίγραπτο,τέλειο!!!!Με τέλεια μουσική από το άψογο γούστο σου!!

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Βασίλη!!!!Τώρα που πήγε να κάνει μπάνιο ο Πέτρος βρήκε τον Freddie να κοιμάται μέσα στο ντους και δεν ήθελε να τον ενοχλήσει,αλλά επειδή είχα εγώ σειρά μετά για μπάνιο και ήθελα να ξεμπερδεύω πήγα και άνοιξα το νερό και ξενέρωσε και ο Πέτρος και ο Freddie,ε,όχι είπαμε το έχουμε παραχέσει το απόγευμα δεν πήγαινα στη κουζίνα να πλύνω πιάτα μην τους ξυπνήσω όπως είδες και στις φωτό,όχι όμως να μου στερήσουν και το μπάνιο μου,τη χαλάρωση μου τα καθικάκια!!
Το βίντεο είναι απερίγραπτο,τέλειο!!!!Με τέλεια μουσική από το άψογο γούστο σου!!![]()
Τι τραβαμε με τα τερατα...

Μα τον Πετρο τον κανουν οτι θελουν;;;;; Μπραβο, κρατα εσυ τα μποσικα. Γερα.
Εγω δεν αντεξα αλλο και εκει που κοιμοταν ανοιξα λιγο το νερο και αρχισα να του πλενω πατουσακια.
Μεχρι που νευριασε και εφυγε. Χε χε, ειμαι κι εγω σατανας.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κοιτα κατι Βασιλη μου.Πρεπει να ομολογησεις οτι δεν ειναι τυχαια ολα αυτα.Ακριδες,πεταλουδες...ε...ο δικος σου ειναι μεγας εξολοθρευτης,παρτο αποφαση!!Με τη τσιμπλα στο ματι τραβηξα αυτο το βιντεο την επομενη της συναντησης μας.
Στο 0.57 κανω αποπειρα να απελευθερωσω την πεταλουδα, μα στο επομενο δευτερολεπτο
σπαρταραει στο στομα του.
Το σκεφτεται λιγο και την πηγαινει σφαιρα στη ''φωλια'' του.
Εκει φερνει παντα τη λεια του. Χα χαχα.

ΥΓ.ΟΚ,ομως εξολοθρευτης με το.............γαντι!

kiss bill
Δραστήριο μέλος

Ολο το βραδυ τον βαζω και φυλαει σκοπιά στο κατωφλι της μπαλκονοπορτας κι εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Μονο για τα κουνουπια δεν εχω βρει λυση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool