Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Ξέχασα να διευκρινήσω ότι είμαι υποχρεωμένη να ανανεώνω το αντιλυσικό. Έπρεπε να το κάνω για να έρθει η Μπριάμ εδώ, και θα πρέπει να το κάνω μία φορά το χρόνο εάν πηγαινοέρχεται, κι ας μην έχουμε πια στην Ελλάδα... :confused:
Ακόμα δεν ξέρω αν και πόσο συχνά θα τη φέρνω, θα ρωτήσω και τον εδώ κτηνίατρο, αλλά δε μ'αρέσει η ιδέα του να την τρυπάω τόσο τακτικά...

Καποιοι κτηνιατροι που δε συμφωνουν και θεωρουν υπερβολη το συνεχες τρυπημα για τη λυσσα, μπορουν
να σου θεωρουν το βιβλιαριο χωρις να τρυπιεται το γατι.
Αυτα βεβαια εδω στο Ελλαδα. Δε ξερω αν αυτο ειναι εφικτο εξω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι σε ποιά χώρα είσαι;
Αυτο που λες ειναι σωστο Φλωρα.
Το καλό είναι ότι οι περισσότεροι στα ΚΤΕΛ δε ξέρουν και πολλά και μπορώ να το παίζω ιστορία. Δηλαδή λένε 'πρέπει να είναι ελεγμένα τα ζώα' και εγώ παίρνω το σοβαρό και πολύξερο ύφος και τους λέω 'έχουμε και βιβλιάριο υγείας, και όλα τα απαραίτητα εμβόλια και εξετάσεις έχουν γίνει. Μπορείτε να κοιτάξετε το βιβλιάριο, να σας το δώσω, και να επικοινωνήσετε με τον κτηνίατρο μας, υπάρχει το τηλέφωνο του, για να το επιβεβαιώσει' και δε μου έχουν πει ως τώρα κάτι (ευτυχώς)
έντιτ: Βασίλη πολύ δύσκολο να βρεθεί τέτοιος κτηνίατρος. Καταρχάς γιατί να χάσει τόσα λεφτά που θα έπαιρνε με το εμβόλιο; Ειδικά στο εξωτερικό..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι δεν παίζει να "κλέψω", εκτός αν συμπίπτει ο εμβολιασμός με το ταξίδι στην Ελλάδα και συνεννοηθώ με τον κτηνίατρο στην Αθήνα.
ΑΛλά χλωμό γενικά.

Τότε καλύτερα απλά να κάνετε το εμβόλιο στο πόδι ή στην ουρά και όχι στην πλάτη. Έτσι ο ήδη μικρός κίνδυνος γίνεται ακόμα μικρότερος :D

Το καλό είναι ότι οι περισσότεροι στα ΚΤΕΛ δε ξέρουν και πολλά και μπορώ να το παίζω ιστορία. Δηλαδή λένε 'πρέπει να είναι ελεγμένα τα ζώα' και εγώ παίρνω το σοβαρό και πολύξερο ύφος και τους λέω 'έχουμε και βιβλιάριο υγείας, και όλα τα απαραίτητα εμβόλια και εξετάσεις έχουν γίνει. Μπορείτε να κοιτάξετε το βιβλιάριο, να σας το δώσω, και να επικοινωνήσετε με τον κτηνίατρο μας, υπάρχει το τηλέφωνο του, για να το επιβεβαιώσει' και δε μου έχουν πει ως τώρα κάτι (ευτυχώς)
έντιτ: Βασίλη πολύ δύσκολο να βρεθεί τέτοιος κτηνίατρος. Καταρχάς γιατί να χάσει τόσα λεφτά που θα έπαιρνε με το εμβόλιο; Ειδικά στο εξωτερικό..

Ετσι ωραια που το χειριζεσαι δε βλεπω να εχεις ποτε προβλημα στα κτελ. ;)

20-40 ευρω κερδος το χρονο απο κανα δυο συνειδητοποιημενους πελατες δεν ειναι σοβαρο ποσο
για ενα σοβαρο κτηνιατρο.
Τωρα στο εξωτερικο που η νοοτροπια ειναι αλλιως, δεν ξερω...

Εδώ στην Ελλάδα ίσως και να μπορούσε να γίνει, ο δικός μας κτηνίατρος πιστεύω θα το έκανε αν του το ζητούσα (πιστεύω πάντα).. Στο εξωτερικό όμως δε νομίζω να έμπαιναν σε αυτή τη διαδικασία. Και πες μία στο ένα εκατομμύριο πάθαινε λύσσα το ζώο, μετά ο κτηνίατρος θα βγει φταίχτης, ο ιδιοκτήτης κάνει ευθανασία στο ζώο αναγκαστικά, και.. περιπλέκεται πολύ η κατάσταση. Εγώ αν ήμουν κτηνίατρος δε ξέρω αν θα έπαιρνα τέτοιο ρίσκο..

Εδώ στην Ελλάδα ίσως και να μπορούσε να γίνει, ο δικός μας κτηνίατρος πιστεύω θα το έκανε αν του το ζητούσα (πιστεύω πάντα).. Στο εξωτερικό όμως δε νομίζω να έμπαιναν σε αυτή τη διαδικασία. Και πες μία στο ένα εκατομμύριο πάθαινε λύσσα το ζώο, μετά ο κτηνίατρος θα βγει φταίχτης, ο ιδιοκτήτης κάνει ευθανασία στο ζώο αναγκαστικά, και.. περιπλέκεται πολύ η κατάσταση. Εγώ αν ήμουν κτηνίατρος δε ξέρω αν θα έπαιρνα τέτοιο ρίσκο..

Με τοσα τρυπηματα πιο πολλες θα ηταν οι πιθανοτητες το ζωο να εμφανισει σαρκωμα και να πεθανει.

Με τοσα τρυπηματα πιο πολλες θα ηταν οι πιθανοτητες το ζωο να εμφανισει σαρκωμα και να πεθανει.
Από τη μία αυτό, που έχεις και δίκιο, και από την άλλη το άλλο.. :/:

Παιδιά σήμερα τελείωσα επιτέλους τον πίνακα που έφτιαχνα για το δωμάτιο της μικρής. Και όπως σας είχα υποσχεθεί σας τον παρουσιάζω :redface::redface::redface:
Είναι 2Χ2 μέτρα περίπου. Η ιδέα ήταν της γυναίκας του αδερφού μου, επιθυμούσε μια ζωγραφία μιας νεράιδας καθισμένης επάνω στο φεγγάρι, να κοιτάει προστατευτικά το μωρό. (ο πίνακας θα τοποθετηθεί πάνω από το κρεβατάκι του μωρού). Θέλησα επειδή πρόκειται για παιδικό δωμάτιο να φτιάξω την νύχτα φωτεινή, μαγική, μια ζωγραφιά γεμάτη χρώμα που θα παρασύρει το μωρό σε μια ονειρική περιπλάνηση. Τον πίνακα τον ανέβασα σήμερα στο δωμάτιο της μικρής. (οι τοίχοι είναι πράσινοι). Ο αδερφός μου και η γυναίκα του μαζί με το μωρό βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό. Θα επιστρέψουν το Σάβατο και θα τον ανακαλύψουν...έκπληξη!
Θέλησα πάνω στο φεγγάρι να γράψω το όνομα του μωρού.. κάτι που δεν άρεσε σε όλους αλλά είναι δικός της ολόδικός της ο πίνακας, δικιά της η νύχτα, δικά της τα όνειρα.. :)

8august2012003.jpg (269

Μόνο που δεν φαίνεται καθόλου καθαρά γμτ..

Συνημμένα

• 8august2012003.jpg
    8august2012003.jpg
    269 KB · Εμφανίσεις: 12
Είναι τέλειο Ριάνα :eek::eek::eek:

Καλε,τωρα το ειδα αυτο!!!!!!!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ Ριαννα μου!!!!!:clapup:

Ριάνα, έκανες πραγματικά πολύ καλή δουλειά! :thumbsup:
Όχι ότι δεν το περίμενα αλλά έκανες κάτι που είναι απίθανο! :)

:eek::eek::eek::eek:ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΓΩΤΟ!!!!ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!

ΧΙΛΙΑ,ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΙΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Μπράβο Ριανάκι!!!!!!! :) :) :) Κοίτα χέρι η συμπεθέρα...! Άντε και να δέχεσαι παραγγελιές σιγά σιγά!!! :) :)
Με τέμπερα τον έκανες;
Πολύ όμορφο πάντως και το όνομα (τα ονόματα, μάλλον) της μπέμπας!!!! Θα συγκινηθούν πολύ ο αδερφός σου κι η γυναίκα του!!!

ριανακι μου τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!
ε ρε καλλιτεχνες που κρυβουμε ολοι μεσα μας!!!τελικα οι περισσοτεροι γατοφιλοι ζωγραφιζουν!!!!!
θα βαλω κι εγω φωτο απ το παιδικο δωματιο,χεχε φιλακια κι ειμαι σιγουρη οτι θα ξετρελαθουν οταν το δουν!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ αγάπες μου!! :redface:
Τον έφτιαξα με ακρυλικά. Το αγαπημένο μου υλικό είναι η λαδομπογιά φυσικά και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά καλό, αλλά για να ολοκληρωθεί ένας πίνακας και να στεγνώσουν όλα του τα στρώματα χρειάζονται μήνες-χρόνια.

Ριανα ειναι φανταστικο.
Εχεις κανει τελεια δουλεια.
Μου αρεσουν ιδιαιτερα τα φτερα της νεραιδας. Νομιζω ηταν και το δυσκολοτερο κομματι του εργου.
Αληθεια πες μας, σε δυσκολεψε κατι; ποσο καιρο τον εφτιαχνες;

εμενα σ αυτη τη ζωγραφια μ αρεσει το σωμα της νεραιδας,πονεμενη η νεραιδα,το βλεμα της,το σφιγμενο σωμα της λες και θα πεταξει και θα φυγει,το μωρακι θα πλαθει τοσες ιστοριες μ αυτη τη ζωγραφια,θα δεις,θα τρελαθουν οταν το δουν,τι καλλυτερο δωρο απ αυτο!!!!
οταν το δουν γραψε μας εντυπωσεις!!!!!!!!

Βασίλη μου, ξεκίνησα να τον φτιάχνω το Πάσχα αλλά αναγκάστηκα να σταματήσω όταν ξεκίνησε πάλι το σχολείο. Βασικά εργάστηκα εντατικά 3 εβδομάδες το καλοκαίρι. Και όταν λέω εντατικά εννοώ 5-12 ώρες κάθε μέρα. Δεν με δυσκόλεψε κάτι ιδιαίτερα, απλά μου πήρε απίστευτο χρόνο να κάνω το σώμα με το χρώμα. Δεν φαίνεται καθόλου καθαρά στη φωτογραφία δυστυχώς, είναι χάλια η φωτογραφική μου, αλλά έχει πολλή λεπτομέρεια.
Κι εγώ αγωνιώ να δω ποια θα είναι η αντίδραση τους Ρένα μου, θα σας ενημερώσω :)

Ε, είμαι σίγουρος ότι θα ξετρελαθούν όταν το δουν! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back