Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

ριαννα μου δεν εχω δουλεψει ποτε ακρυλικο,κι εγω λαδομπογιες χρησιμοποιουσα οταν εκανα ζωγραφια σε μουσαμα,οντως καθυστερει πολυ γιατι αργει να στεγνωσει και να δουλευτει σωστα,στον τοιχο παλι με το πλαστικο το ακρως αντιθετο,πρεπει να το δουλευεις γρηγορα γιατι στεγνωνει σε απιστευτο χρονο,ξερεις ποιος μ αρεσε πολυ?ενας τυπος στην ετ3 δε ξερω αν τον εχετε δει ποτε που ζωγραφιζε τοπια συνηθως τσακ-μπαμ,μεσα σε μιση ωρα ειχε φτιαξει εναν πινακα,ενας τυπακος με πεταχτα σγουρα μαλια ηταν,κολαγα οποτε τον εβαζε στην τηλεοραση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ριαννα μου δεν εχω δουλεψει ποτε ακρυλικο,κι εγω λαδομπογιες χρησιμοποιουσα οταν εκανα ζωγραφια σε μουσαμα,οντως καθυστερει πολυ γιατι αργει να στεγνωσει και να δουλευτει σωστα,στον τοιχο παλι με το πλαστικο το ακρως αντιθετο,πρεπει να το δουλευεις γρηγορα γιατι στεγνωνει σε απιστευτο χρονο,ξερεις ποιος μ αρεσε πολυ?ενας τυπος στην ετ3 δε ξερω αν τον εχετε δει ποτε που ζωγραφιζε τοπια συνηθως τσακ-μπαμ,μεσα σε μιση ωρα ειχε φτιαξει εναν πινακα,ενας τυπακος με πεταχτα σγουρα μαλια ηταν,κολαγα οποτε τον εβαζε στην τηλεοραση.

Aκομα και τωρα την βαζει αυτη την εκπομπη! Τον εχω πετυχει ακετες φορες κανοντας ζαπινγ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σήμερα σε μια παραλία είδαμε μια νεκρή θαλάσσια χελώνα. σίγουρα η χελώνα δεν πέθανε απο φυσικές αιτίες, αφού ήταν γεμάτη αίματα και δεμένη σε μια πινακίδα που είχε πέσει πάνω της. δεν νομίζω να την έχει δει κανείς άλλος, αφού η παραλία ήταν άδεια (γεμάτη σκουπίδια, ποιος να πάει; ) ξέρετε τι μπορούμε να κάνουμε για να μαζέψουν τη χελώνα; (και αυτόν που τη σκότωσε, αν και δε νομίζω να τον βρουν)

Καλέστε τις αρχές κι επικοινωνήστε με τον Δήμο. Έλεος Θεέ μου!!!

εντάξει, πήραμε το δήμο

Επίσης με το Σύλλογο προστασίας Καρέτα-καρέτα, το WWF και την Άνιμα; :(

Καλημέρα σας!!! Σήμερα είδα ένα σκιουράκι, και πρόλαβα να το βγάλω φωτογραφία!! :clapup:
(Η αδερφή μου με κοροϊδεύει λέγοντας ότι είναι πάπια...)

img1102ra.jpg

Την παπια την βλεπω... Το σκιουρακι που ειναι?? :Ρ

Βαλτός είσαι :P

Εγώ πάλι δεν βλέπω ούτε πάπια ούτε σκίουρο... :hehe:

:P :P

100918-has-glasses.jpg

Να πω την μαυρη μου αληθεια,ουτε γω βλεπω σκιουρο,αλλα ουτε και παπια..:hehe::hehe::hehe:

Εγώ ρε παιδιά γιατί βλέπω μια χαρά το σκιουράκι;
Εκτός και αν η φαντασία μου οργιάζει τόσο πολύ πια. :lol:
img1102ra.jpg
:1eye:

Εγώ βλέπω κάτι σαν κότα πάλι... :hehe:

ααααααααααα.ετσι οπως το εβαλε τωρα η Λουλα,οντως το καταλάβα!:clapup:
Αλλα βρε συ,ειναι τοσο τεραστια η ουρα,που δεν μπορουσα να το αντιληφθω!:hehe:

στην αρχή κι εμένα λίγο μου φαινόταν σαν πάπια, αλλά μετά παρατήρησα ότι το σώμα (ουρά) της πάπιας ήταν πιο σκούρο

Βρε κοίτα προβληματισμό που ξεσήκωσε το σκιουράκι της γειτονιάς!!! :D
Ήταν πανέμορφο πάντως, να άλλη μία (αν το ξαναδώ θα βγάλω πιο πολλές, αλλά ήταν και γρήγορο το άτιμο)

img1104e.jpg

Βρε κοίτα προβληματισμό που ξεσήκωσε το σκιουράκι της γειτονιάς!!! :D
Ήταν πανέμορφο πάντως, να άλλη μία (αν το ξαναδώ θα βγάλω πιο πολλές, αλλά ήταν και γρήγορο το άτιμο)

img1104e.jpg

Tωρα μαλιστα ειναι σκιουρος. Γιατι στην πρωτη φωτογραφια φαινεται σα να εχει δυο ποδια και μοιαζει περισσοτερο
με κοτα, που λεει και ο Γιωργος. Μη πω και για κοκορα. Χα χα χα
Προσπαθησε να το ταισεις ωστε να πλησιασει και να το τραβηξεις καμμια κοντινη.

Τελευταία επεξεργασία:
πάντως αν επιχειρήσεις τάισμα, μόνο μια φορά, γιατί μετά μπορεί να μάθει και να σου κουβαληθεί και αυτό και όλο του το σόι. κάτι όχι και τόσο καλό! :Ρ
εγώ από την πρώτη φωτογραφία το είδα! μόνο τα πίσω του πόδια δε μου κάθονταν καλά..αλλά ναι, ήταν σκιουράκι! :D

Μ'αρέσει που μερικοί δε με πιστεύατε. :pfff:
Τώρα άρχισαν οι βροχές και δεν το ξανάδα, και γενικά 7 χρόνια εδώ, δεύτερη φορά που είδα σκιουράκι!

Καλημέρες!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back