tinkerbell21
Νεοφερμένο μέλος
εγώ κατήργησα το λουράκι μετά από μια τρομακτική εμπειρία. Η προηγούμενή μου γάτα (περσίας και πολύ ήσυχη) φόραγε ένα όμορφο λουράκι με το κουδουνάκι της. ένα πρωί έφυγα για τη δουλειά αλλά αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω γιατί είχα ξεχάσει κάτι απαραίτητο. ανοίγοντας την πόρτα την είδα στο πάτωμα σε κακό χάλι να της έχει κολλήσει το λουράκι στο στόμα. προσπαθούσε να το βγάλει αλλά αυτό μια και ήταν ελαστικό πέρασε από το σαγόνι της αλλά κόλλησε στο στόμα. Βλέποντας την με το κουδουνάκι στο στόμα έπαθα σοκ. Ούτε που ήθελα να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν δεν γυρνούσα σχετικά γρήγορα! από τότε ποτέ λουράκι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
κοίτα να δεις όμως
τύχη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι γάτες μου έχουν πορτάκι για τις εξόδους τους αν και τον Χειμώνα βγαίνουν μόνο για την ανάγκη τους. Δεν νιώθω ότι κινδυνεύουν γιατί έτσι έμαθαν και ξέρουν να προσέχουν. Είναι όπως με τα παιδιά δεν μπορείς να τα κρατήσεις στο σπίτι επειδή φοβάσαι ότι κάτι θα πάθουν.
Maira Phoenix
Νεοφερμένο μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
παρα είναι παλαβός ο μικρός για να του βάλω κολάρο

3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
πως ειμαστε σιγουροι οτι δεν υπαρχουν φολες,;
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος

sas
Εκκολαπτόμενο μέλος
γενικα παντως δν εχει προβλημα!!! το βραδυ του το βγαζω, γιατι δν εχει νοημα να το φοραει το βραδυ, και το πρωι οταν παω να του το βαλω, καθεται κανονικα και δεν αντιστεκεται!!!!

Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Andreascrown
Νεοφερμένο μέλος
Οταν εγω εβαλα στον γατο μου λουρακι αντεδρασε μονο την πρωτη μερε, απο εκει και περα δεν το ξαναπειραξε.
Τον αφηνω μερικες ωρες καθε μερα εξω , οποτε νιωθω μια ασφαλει οπου στο λουρακι του γραφει τα στοιχεια επικοινωνιας μαζι μου.
Του παει κιολας!
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας!
Οταν εγω εβαλα στον γατο μου λουρακι αντεδρασε μονο την πρωτη μερε, απο εκει και περα δεν το ξαναπειραξε.
Τον αφηνω μερικες ωρες καθε μερα εξω , οποτε νιωθω μια ασφαλει οπου στο λουρακι του γραφει τα στοιχεια επικοινωνιας μαζι μου.
Του παει κιολας!
Γεια σου και καλώς όρισες στην παρέα μας! Θα μπορούσες να του κρεμάσεις μια μεταλλική μικροσκοπική θήκη, μέσα στη οποία δηλώνονται τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, χωρίς να κουδουνίζει! Μάλιστα, έχεις σκεφτεί ότι αν η γατούλα σου κουδουνίζει μπορεί να γίνεται ευκολότερα στόχος για σκύλους?

Μπορείς να βρεις τέτοιες ταυτότητες στα petshops. Δεν είναι καθόλου ακριβές!
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool