Κουδουνάκι μπορεί να τρελάνει τη γάτα

Καλησπέρα,
εγώ κατήργησα το λουράκι μετά από μια τρομακτική εμπειρία. Η προηγούμενή μου γάτα (περσίας και πολύ ήσυχη) φόραγε ένα όμορφο λουράκι με το κουδουνάκι της. ένα πρωί έφυγα για τη δουλειά αλλά αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω γιατί είχα ξεχάσει κάτι απαραίτητο. ανοίγοντας την πόρτα την είδα στο πάτωμα σε κακό χάλι να της έχει κολλήσει το λουράκι στο στόμα. προσπαθούσε να το βγάλει αλλά αυτό μια και ήταν ελαστικό πέρασε από το σαγόνι της αλλά κόλλησε στο στόμα. Βλέποντας την με το κουδουνάκι στο στόμα έπαθα σοκ. Ούτε που ήθελα να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν δεν γυρνούσα σχετικά γρήγορα! από τότε ποτέ λουράκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

^
κοίτα να δεις όμως
τύχη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ με την MIssKit.

Οι γάτες μου έχουν πορτάκι για τις εξόδους τους αν και τον Χειμώνα βγαίνουν μόνο για την ανάγκη τους. Δεν νιώθω ότι κινδυνεύουν γιατί έτσι έμαθαν και ξέρουν να προσέχουν. Είναι όπως με τα παιδιά δεν μπορείς να τα κρατήσεις στο σπίτι επειδή φοβάσαι ότι κάτι θα πάθουν.

το αιλουροειδες δεν κανει να φοραει κολαρο χωρις ελαστικοτητα χρειαζεται η λαστιχο η ειδικο λουρακι που απασφαλιζεται μονο του...επειδη τους αρεσουν να τρυπωνουν παντου αν πιαστουν καπου μεσα στον πανικο τους να ξεφυγουν ειναι σιγουρο...πως θα πνιγουν.εγω του φοραω ενα λαστιχακι με κουδουνακι...δεν ξερω αν τρελαινονται το σιγουρο ειναι πως ξερω ανα πασα στιγμη αν εχει κλειστει σε καμια ντουλαπα

εγώ δε το ρισκάρω
παρα είναι παλαβός ο μικρός για να του βάλω κολάρο :P

δεν θα εβαζα στις γατες μου λουρακια η κουδουνακια.τις θεωρω ελευθερα πλασματα και θεωρω περιορισμο κατι τετοιο,νομιζω οτι δεν θα τους αρεσει.

πως ειμαστε σιγουροι οτι δεν υπαρχουν φολες,;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
εγώ δεν κάθομαι καν να μου το βάλουν το κολάρο μου. μόλις το δω τρέχω να κρυφτώ κι έτσι δε μου το βάζουν

Αμέ τι νομίζες ότι θα κάθεται να κουδουνίζει σαν αγελάδα?:D

εμένα ο δικος μου δν εχει προβλημα...του εχω περιλαιμιο που απασφαλιζει εναν πιαστει καπου...το εχει βγαλει κανα δυο φορες, και οταν τον ρωτουσα που ειναι το περιλαιμιο, ετρεχε και καθοταν διπλα του για να το βρω....το κουδουνακι δν τον ενοχλουσε αλλα ενοχλουσε εμενα, και του το εβγαλα μιας και δν ειναι δυσκολο να τον βρω μεσα στο σπιτι, ξερω ολες του τις κρυψωνες!! :P γενικα παντως δν εχει προβλημα!!! το βραδυ του το βγαζω, γιατι δν εχει νοημα να το φοραει το βραδυ, και το πρωι οταν παω να του το βαλω, καθεται κανονικα και δεν αντιστεκεται!!!! :) :)

Είχα μια γάτα που της άρεσε. Και όταν της έβαζα το περιλαίμιο ή κάποιον φιόγκο πήγαινε στον καθρεύτη και κοιταζόταν από όλες τισ πλευρές. Είχε πολύ πλάκα. Πάντως στις περισσότερες γάτες που είχα δεν τους άρεσε ούτε το κουδούνι αλλά ούτε το περιλαίμιο γενικά.

Γεια σας!

Οταν εγω εβαλα στον γατο μου λουρακι αντεδρασε μονο την πρωτη μερε, απο εκει και περα δεν το ξαναπειραξε.
Τον αφηνω μερικες ωρες καθε μερα εξω , οποτε νιωθω μια ασφαλει οπου στο λουρακι του γραφει τα στοιχεια επικοινωνιας μαζι μου.

Του παει κιολας!

Γεια σας!

Οταν εγω εβαλα στον γατο μου λουρακι αντεδρασε μονο την πρωτη μερε, απο εκει και περα δεν το ξαναπειραξε.
Τον αφηνω μερικες ωρες καθε μερα εξω , οποτε νιωθω μια ασφαλει οπου στο λουρακι του γραφει τα στοιχεια επικοινωνιας μαζι μου.

Του παει κιολας!

Γεια σου και καλώς όρισες στην παρέα μας! Θα μπορούσες να του κρεμάσεις μια μεταλλική μικροσκοπική θήκη, μέσα στη οποία δηλώνονται τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, χωρίς να κουδουνίζει! Μάλιστα, έχεις σκεφτεί ότι αν η γατούλα σου κουδουνίζει μπορεί να γίνεται ευκολότερα στόχος για σκύλους? :worry:

Μπορείς να βρεις τέτοιες ταυτότητες στα petshops. Δεν είναι καθόλου ακριβές!

Τελευταία επεξεργασία:
Είμαι σίγουρη ότι του πάει κι εγώ είχα μια γάτα που όταν της έβαλα λουράκι και της έδενα φιόγκους πήγαινε και κοιταζότανε στον καθρεύτη αλλά χωρίς το καμπανάκι το οποίο βρήσκω ενοχλητικό για τα νεύρα μου πόσο μάλλον της γάτας

εγω παντως μια που το διαβασα,μια που τραβηξα προσεχτικα το κουδουνακι να βγει.Και γω για να τσεκαρω που βρισκεται του το φοραγα αλλα πρεπει να ναι βαρβαρο για το ζωακι πραγματικα.Εδω πολλες φορες δεν το "αντεχουμε" εμεις.Σκεφτειτε τα δυστυχα ζωα μεσα στο αφτι τους.ΔΕν νομιζω να του το ξαναφορεσω τελικα.

Κάποτε του είχα και εγώ κουδουνάκι. Δεν τον ενοχλούσε, αλλά ενοχλούσε εμάς τα βράδια οπότε του το βγάλαμε. Του βγάλαμε και το κολλάρο γιατί του χαλούσε το τρίχωμα. Αν έπαιρνα τώρα άλλη γάτα, δεν θα της έβαζα με τίποτα κουδούνια, κολλάρα και άλλα αξεσουάρ. Δεν είναι άνθρωποι να τα ντύνουμε ανάλογα με το γούστο μας. Εμένα σίγουρα θα με ενοχλούσε να είχα ένα κουδούνι στον λαιμό μου 24/7 :/:

οταν ο γατος μου ηταν μικρος ακομα του φορουσα κουδουνακι οταν εβγαινε εξω βολτα,γιατι ηθελα να τον ακουω που βρησκεται,οταν δεν ακουγα κουδουνακι εβγαινα και εψαχνα,περιπου 3 χρονια το φορουσε οσο ακομα δεν ειχα εμπιστοσυνη μην χαθει και μονο οταν εβγαινε εξω,πλεον το εχω ενθυμιο σ ενα συρταρι,του χω πια εμπιστοσυνη οτι δεν απομακρινεται ειναι γερακος πια 13χρονος,οταν του το κουδουνιζω καμια φορα ακομα το θυμαται κι ερχεται και κοιτα το παραθυρο για βολτα χαχα,οσο για την τρελα που διαβασα πιο πανω δεν ειναι αιτια ευθανασιας,δε θα το κανα σε ανθρωπο ουτε φυσικα σε ζωο.ο γατος μου περνοντας τα χρονια τα χει χαμενα,το νιωθω,κανει σα μωρο ξεχναει,τον αγαπω ομως μ ολες τις γεροπαραξενιες του,κι εγω γερασα μαζι του κι εγω αλλαξα απο τοτε που τον βρηκα.το ομορφο ειναι οτι δεν ηθελε στην αρχη τα γατακια που μαζεψα απ τα σκουπιδια,τωρα ενω τους εκανε χχχχχχχχ τα προστατευει απο αλλους γατους που ερχονται στην αυλη σημερα τσακωθηκε με εναν τεραστιο που τα χημιξε,χαρα στο κουραγιο του δεν εχει και δοντια,δεν τους δινει θαρρος ακομα να τα γλυψει κλπ.αλλα τα προστατευει ο καημενος!!!!!στη πορεια θα τα πλενει το ξερω το χει ξανακανει πολλες φορες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back