Κουδουνάκι μπορεί να τρελάνει τη γάτα

Pocahontas

Δραστήριο μέλος

Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
μια γνωστή μου είχε γάτα με κουδουνάκι
το οποίο μετά από λίγο καιρό αφού του το έβαλε
τρελάθηκε και του κάνανε ευθανασία
το έχω ξανακούσει ότι μπορεί να τα τρελάνει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω αν μπορουν να τρελλαθουν και αν ηταν απο αυτο..παντως εγω ποτε δεν θα τους το εβαζα..ειναι τρομερο να ακους συνεχεια σε ολη σου τη ζωη ενα κουδουνι,με την παραμικρη σου κινηση...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν urban myth μου ακούγεται αυτο... :worry:

και για να συμπληρωσω...να μην σχολιασω για την ευθανασια...αδυνατο να πιστεψω οτι τρελλαθηκε τοσο πολυ,που επρεπε να του γινει ευθανασια..απλα για καποιους δυστυχως..ειναι η ευκολη λυση...

ναι για μερικούς είναι η εύκολη λύση
αλλά η γνωστή μου
μου είπε πως όντως είχε τρελαθεί
τι να πω...

στη δικιά μου θέλω να βάλω ένα κορδελάκι χωρίς
κουδουνάκι
αλλά επειδή σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο που είναι απέξω από το μπαλκόνι μας
φοβάμαι μην πιαστεί πουθενά εσείς τι λέτε?

εγω λεω απλα να μην βαλεις..γιατι θα πρεπειν να της το βαλεις δηλαδη;;;και οντως μπορει να πιαστει απο καπου..και απο λουρακι και απο κορδελακι...:)

είπαμε να της βάλουμε ένα κόκκινο γιατί είναι γκρι
και θα δείχνει ακόμα πιο κούκλα και επειδή θα φένεται ότι
είναι του σπιτιού ότι την έχει καποιος
αλλά εδώ και χρόνια φοβόμαστε μην πιαστεί πουθενά
και γιαυτό δεν της βάζουμε και δεν πρόκειται
έχεις δίκιο...

μα να σου πω την αληθεια και εγω θα ηθελα πολυ να τους φοραγα..τους ειχα παρει κιολας...αλλα οταν ειδα τα σκαρφαλωματα που κανουνε..και το που χωνονται..ειπα,.ασε καλυτερα...:hehe::hehe::hehe:

και χωρίς αυτά κουκλάκια παραμένουν...;)

και χωρίς αυτά κουκλάκια παραμένουν...;)

Να τρελαθει απο το κουδουνακι γατα δεν το εχω ακουσει ποτε και μου φαινεται πολυ τραβηγμενο.Απο εκει και περα,υπαρχουν λουρακια με κουμπωμα ασφαλειας,που αν πιαστουν καπου ανοιγουν και δεν υπαρχει κινδυνος για τη γατουλα.

βασικα δεν βρισκω το λογο να φορανε λουρακι(εκτος και εν βγαινει εξω η η γατα και εχουμε τα στοιχεια της εκει)..αλλα ειδικα μεσα στο σπιτι ,νατους το φοραω γιατι;;; επειδη μου αρεσει εμενα;;;..αυτα παντως ενοχλουνται πολυ,τα δικα μου τουλαχιστον...:)

Τα δικα μου δεν ενοχλουνται καθολου.Και μεσα στο σπιτι να ειναι,αν κατι γινει και βγουν ή χαθουν,ειναι χρησιμο να φορουν μια ταυτοτητα με τα στοιχεια τους.

αφου δεν ενοχλουνται ειναι οκ..εμενα ομως βρε δωρα μου δεν το θελουν με τιποτα..ασε που και να βγουνε εδω.κανεις δεν θα κοιταξει το λουρακι...ειδικα ο μπουκακος ειναι τοσο αγριμι,που δεν θα υπηρχε περιπτωση να αφηνε κανεναν..οποτε...μονο να ενοχληση θα τους προσεφερε...:)

Δε σημαινει οτι θα τον εβρισκαν καλα,τι γινεται αν το βρουν το ζωο αρρωστο ή χτυπημενο;Εμενα παρολο που εχουν και τσιπ,φορουμ και ταυτοτητα γιατι ελαχιστοι θα εεγξουν για τσιπ στην επαρχια.

οι γατες που εχουν κουδουνακι μεταμορφώνονται σε αιμοβόρα αιλουροειδες τερατα τα οποια περιμενουν να κοιμηθείτε για να σας φανε. Αποκλειστικη φωτο εδω απο τη μεταμορφωση τους μετα τις 00.00 τα μεσανυχτα.

Η εναλλακτικα τα αποκαλουν Σειριο :P

οι γατες που εχουν κουδουνακι μεταμορφώνονται σε αιμοβόρα αιλουροειδες τερατα τα οποια περιμενουν να κοιμηθείτε για να σας φανε. Αποκλειστικη φωτο εδω απο τη μεταμορφωση τους μετα τις 00.00 τα μεσανυχτα.

Η εναλλακτικα τα αποκαλουν Σειριο :P

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:..φοβερος ο καζουμομπαμπας!!!!!!!:D:D:D

Καζουμομπαμπα ο Σειριακος ρωταει ποτε θα μας ξαναερθεις...:whistle:

Καζουμομπαμπα ο Σειριακος ρωταει ποτε θα μας ξαναερθεις...:whistle:

:ermm: θα αργησω πες του.
Ελπιζω να μην ξερει που μενω :worry:

Δεν ξερω,αλλα εχει παρει το ναβιγάτο παραμασχαλα και δε με αφηνει να δω τι κανει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back