Κουδουνάκι μπορεί να τρελάνει τη γάτα

eek2.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:devil::devil::devil::devil::devil:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι εννοεις τρελαθηκε με το κουδουνακι?πως γινεται αυτο βρε παιδια?εγω φοραω λουρακι και στα 2 για να εχουν και την ταυτοτητα πανω(δεν εχουν τσιπακι).ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κανει μια γατα και που μπορει να βρεθει,αφηστε που αν βρει καποιος μια γατα με λουρακι το πρωτο πραγμα που θα κοιταξει θα ειναι η ταυτοτητα και οχι το τσιπακι.

στη λουιζα εχω και κουδουνακι για να ελεγχω που βρισκεται.οταν ειχε πεσει απ το μπαλκονι ακουσα το κουδουνακι της και την βρηκα.;)

οι γατες που εχουν κουδουνακι μεταμορφώνονται σε αιμοβόρα αιλουροειδες τερατα τα οποια περιμενουν να κοιμηθείτε για να σας φανε. Αποκλειστικη φωτο εδω απο τη μεταμορφωση τους μετα τις 00.00 τα μεσανυχτα.

Η εναλλακτικα τα αποκαλουν Σειριο :P
Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! Φιλάκια στην Καζουμι !:clapup:

Και εγώ στην Μιλού εχω βάλει λουράκι για γάτες με ειδικό κούμπωμα που σε περίπτωση σκαλώσει κάπου να βγει πολύ εύκολα.Της έχω ταυτότητα και κουδουνάκι γιατί πέρα από το ότι μπορώ να την εντοπίσω εύκολα με το κουδουνάκι προειδοποιούνται και τα καημένα τα πουλάκια εαν δεχτούν επίθεση από γατούλα.Και αυτά κρίμα δεν είναι?:hmm:Άλλωστε εαν ζουπήξεις λίγο το κουδουνάκι δεν κάνει πολύ θόρυβο:clapup:

οκ..για το κολλαρο ,πες οτι εχει και τη χρησιμοτητα του...ομως για το κουδουνακι παιδες ειμαι καθετα αντιθετη...το θεωρω φριχτο να εχει συνεχεια αυτον τον ηχο στα αυτια της...και μην λεμε ότι ακουγεται λιγο...εδω οι γατες ακουνε ηχους που εμεις καν δεν συνηδιτοποιουμε..και δεν θα ακουνε το κουδουνακι διπλα απο το αυτι τους;;;;..οσο για τα πουλακια παλι θα διαφωνησω...αυτο ειναι ενστικτο και ειναι συτη φυση τους...δεν ειναι σαν το κυνηγι που κανουν πι ανθρωποι...τους στερουμε πολλα πραγματα..ας μην τους εχουμε και ενα κουδουνι στα αυτια τους να το ακουνε συνεχεια σε ολη τους τη ζωη...και σε ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ....ο καθενας βεβαια κανει οπως νομιζει..τη γνωμη μου λεω...:)

έφη οκ ο καθένας κάνει ότι νομίζει αλλά όχι εις βάρος του ζώου

και γω διαφωνώ με το κουδουνάκι
τότε να βάλουμε και μεις
σε περίπτωση που πάθουμε κάτι χαθούμε
να μας βρούνε... :p

Κοίτα από μια άποψη έχεις δίκιο και δεν το είχα σκεφτεί καν:hmm:Ίσως να το βγάλω και εγώ και να αφήσω μόνο την ταυτότητα.Θα το δοκιμάσω:/:Έτσι και αλλιώς η Μιλού όπου και να κρυφτεί με ένα χτύπημα στο φαγητοδοχείο εμφανίζεται στην στιγμή!!;)Εμ έτσι είναι....ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς!!:whistle:Ευχαριστώ για την συμβουλή:D

η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και το καλυτερο να ακους ενα κουδουνακι ολη την ωρα,αλλα καποιες φορες δεν μπορεις να κανεις αλλιως.εγω της το φοραω επειδη η λουιζα κρυβεται σε διαφορα μερη και δεν την βρισκω αν δεν ακουσω το κουδουνακι και επειδη εχει πεσει ηδη 2 φορες απ το μπαλκονι θελω να την ακουω οταν περπαταει για να βεβαιωθω οτι ειναι κοντα.οποτε καλυτερα να εχει το κουδουνακι παρα μετα να τρεχουμε...;)

όταν είναι στο σπίτι μπορείς να της το βγάζεις
και όταν βγαίνει στο μπαλκόνι να της το βάζεις

:D

και δεν καταλαβαίνω γιατί το βρίσκετε τόσο παράξενο
που τρελάθηκε το γατάκι...
:/

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
δεν την αφηνω να βγαινει στο μπαλκονι.δεν μπορω να κανω κατι αλλο,μπορει να βρεθει οπουδηποτε μεσα στο σπιτι αυτη η γατα και πολλες φορες τρελαινομαι μεχρι να την βρω!στον φοιβο δεν φοραω.

:)

Στον Μπαλού τον γατο της γιαγιας μου φορουσαμε κουδουνακι και το καημενο οποτε πηγαινε να πιασει μια ακριδα η καμια σαυρα...εφευγε η σαυρα!! με τον ηχο καταλαβαινετε...και το λυπηθηκαμε και του το βγαλαμε...
Τωρα για τοσο ακραιες καταστασεις οπως το να τρελαθει δεν εχω ακουσει...ισως ειναι ο χαρακτηρας καθε γατας...αλλες τις ενοχλει, αλλες οχι...γιαυτο μπορει να τρελαθηκε το κακοριζικο....αλλα ευανασια οσο και να μην ηταν καλα δεν επρεπε να του κανει....

Κι εμενα δε μου αρεσει το κουδουνακι. Ειναι υπερβολικα σπαστικο!και για μενα,και γιαυτα.... Με το λουρακι και ταυτοτητα ειμαι υπερ,(παντα με κουμπωμα ασφαλειας) αλλα τι να κανω που ο Σηφης μου δεν το δεχεται με τιποτα? Κανει σαν δαιμονισμενος και νομιζεις θα πνιγει. Στη Σελινα ομως φοραω αλλα επειδη μεσα στο σπιτι το τραβαει και το βγαζει συνεχεια(λογω του κουμπωματος ασφαλειας) και ετσι της το φοραω οποτε βγαινουμε εξω με το σαμαρακι της και τοτε δεν ασχολειται καθολου...γιατι ειναι απορροφημενη απο το περιβαλλον!:)

την βγάζεις βόλτα?

Εμείς μένουμε στην εξοχή και έχω πορτάκι για τις γάτες για να βγαίνουν έξω. Και οι δύο είναι εξαίρετοι κυνηγοί και το κουδουνάκι τους το χαλάει.Γενικά το κουδουνάκι είναι ενοχλητικό ιδικά αν το φοράς εσύ ο ίδιος πόσο μάλλον αν είσαι γάτα. Αλλά νε τρελαθεί μια γάτα από αυτό?Δυσκολεύομαι να το πιστέψω!

καλα δεν φοβαστε που βγαινουν εξω οι γατες σας;υπαρχουν φολες,αρρωστες γατες και μπορουν να κολλησουν απο μυκητα μεχρι ειτζ,μου φαινεται αδιανοητο να ειναι οι γατες μας εξω!δεν ξερω μπορει και να κανω λαθος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γάτα μας στην Κέρκυρα ζει μέσα-έξω και είναι πολύ πολύ καλά. Μια στειρωμένη γάτα δεν κινδυνεύει έξω. Οι γάτες δεν είναι τόσο ευπαθή όντα. Αν δεν υπάρχουν φόλες και αμάξια στη γύρω περιοχή η γάτα δε διατρέχει κίνδυνο, ίσα ίσα... Μερικές είναι πιο χαρούμενες έτσι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν πάντως στο εμπόριο ειδικά λουράκια που έχουν και σύστημα ασφαλείας και είναι κ ελαστικά. Έτσι και να πιαστεί κάπου το γατάκι σας μπορεί εύκολα να "βγει" από το λουράκι και να φύγει...

Εμένα ο γάτος μου (ο πρώτος που είχα) και του φορούσα λουράκι πάντοτε κατάφερνε μόνος του κ έβγαζε το κουδουνάκι. Έβγαινε έξω και κυνηγούσε και επειδή τα υπόψηφια θηράματά του τον άκουγαν, εκείνος πάντα φρόντιζε να το αφαιρεί (κάθε φορά που του αγόραζα εγώ καινούριο λουράκι στις δύο πρώτες μέρες το καμπανάκι εξαφανιζόταν!)

νομίζω πως σχεδόν όλα τα λουράκια πλέον είναι ελαστικά ωστε να μην υπάρχει κίνδυνος..
ο ένας εκ των γάτων μου πάντως όποτε βγαίνει γυρνάει χωρίς λουράκι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back