Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Έχουμε και λέμε, λοιπόν.
Πρώτα ο κούκλος μας, σε χρώμα κρεμ με πορτοκαλιά μάτια.
Είναι φαγανός και η γατίσια ψυχούλα του ποθεί τρελά χάδια!
Και πάμε στο γκριζουλή αδερφούλη του.
Κι εδώ μία μαζί με τον αδερφό του.
Την τρίτη γατουλίνα, που είναι ταρταρουγάκι γκρι-κρεμ, δεν την είδα σήμερα. Θα ξαναπάω αύριο μήπως και μπορέσω να τη βγάλω κι αυτήν φωτογραφία κι έπειτα θα χώσω τις mods να κολλήσουν τη φωτό σ' αυτό εδώ το πρώτο μήνυμα!

Στο μεταξύ, όσοι φιλόγατοι γυρίσατε από τις διακοπές σας, σπεύσατε στο e-mail siapantaz@gmail.com !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εύχομαι γρήγορα να βρουν μόνιμο σπιτάκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πολύ όμορφα και τα δυο αδερφάκια!
Εύχομαι γρήγορα να βρουν μόνιμο σπιτάκι!![]()
Αμήν, φιλενάδα, αμήν...
Voula
Διάσημο μέλος

Είναι και τα δυο τους πανέμορφα (αγαπάω όλες τις γάτες, ανεξάρτητα από χρωματισμό, αλλά μια αδυναμία παραπάνω την έχω ρε παιδιά στα κρεμ-μπεζ, βλ.Ορφέας μου, πορτοκαλί, γκρι)
Μακάρι να είναι καλότυχα και να βρουν κι αυτά ένα σπίτι και πολύ αγάπη.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Χωρίς πλάκα τώρα, η συγκεκριμένη εποχή είναι πολύ δύσκολη διότι είναι η εποχή για τα μπάνια του λαού...
Ελπίζω τουλάχιστον να βρω κανένα καλό σπίτι φιλοξενίας, για να μπορέσω να τους κάνω τη στοιχειώδη περιποίηση. Προσβλέπω στους Θεσσαλονικιούς φιλόγατους που πήγαν διακοπές και γύρισαν!
konstans
Περιβόητο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Εύχομαι να βρουν τα καλύτερα σπίτια τα μωρά!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σήμερα ήταν εκεί και τα τρία. Ο Κρεμούλης, ο Γκριζούλης κι η Ταρταρουγίνα. Ακολουθεί εκτενές φωτορεπορτάζ!

Η Ταρταρουγίνα εξετάζει προσεκτικά τη φωτογραφική μηχανή, πριν της κάνει ένα αναιμικό ΧΘΘΘΘ!
Όμως είδε τους αδερφούς της άνετους και πλησίασε κι αυτή...
Οι δύο γατούληδες... Έχουν τα χρώματα των δύο δικών μου στο παλ τους!
Το τρίο σε απαρτία. Μπροστά ο Γκριζούλης!
Γκριζούλης και Ταρταρουγίνα στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Η Ταρταρουγίνα ενώ περιμένει το μαμ!
Και πάλι σε παράταξη με τον Γκριζόπουλο μπροστά!
Και μια πανοραμική των τριών κουκλογατιών.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Θεέ των γάτων, τώρα βρες μας 1-2 πρόθυμους και φιλόξενους Θεσσαλονικιούς γατόφιλους που να έχουν γυρίσει από τις διακοπές τους...
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλή επιτυχία τους. Όταν τα ψάχνουν δεν τα βρίσκουν. Και όταν υπάρχουν τα αγνοούν. Θεσσαλονικείς σπεύσατε

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Στο μεταξύ, Θεσσαλονικείς που γυρίσατε από τις διακοπές σας, κοιτάξτε μας καλά-καλά και... βάλτε μας στο σπίτι σας!

Το μέιλ μας είναι siapantaz@gmail.com
aretha
Περιβόητο μέλος
Είναι πραγματικά κουκλιά τα γατάκια
Νομίζω κι εγώ ότι με την επιστροφή των πολλών από τις διακοπές, θα υιοθετηθούν σίγουρα. Έχω μια περίπτωση που ίσως να τους ενδιέφερε το γκριζάκι. Είναι μια οικογένεια με δύο παιδάκια (9 και 12 χρονών) που μου είχαν ζητήσει τον Μένιο. Ο Μένιος υιοθετήθηκε στο μεταξύ από μια άλλη οικογένεια, αλλά θα μπορούσα να τους προτείνω αυτό το γατάκι, που του μοιάζει πολύ. Υπάρχουν όμως δύο θέματα: πρώτον, η μεταφορά του στην Αθήνα και δεύτερον, αυτοί έφυγαν για διακοπές και επιστρέφουν 24-25 Αυγούστου (στο μεταξύ όμως επικοινωνούμε με email, οπότε αν τον δουν και τον θέλουν, θα μπορούν τότε να τον πάρουν αμέσως).
Τι λες;

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Και το ρωτάς;;;; Φτάνει να τον θέλουν κι όλα τα άλλα τα βρίσκουμε! Για να τους προτείνεις, προφανώς είναι καλοί άνθρωποι και φιλόγατοι, νες πα;;Καλημέρα Ζωή!
Είναι πραγματικά κουκλιά τα γατάκιαΝομίζω κι εγώ ότι με την επιστροφή των πολλών από τις διακοπές, θα υιοθετηθούν σίγουρα.
Έχω μια περίπτωση που ίσως να τους ενδιέφερε το γκριζάκι. Είναι μια οικογένεια με δύο παιδάκια (9 και 12 χρονών) που μου είχαν ζητήσει τον Μένιο. Ο Μένιος υιοθετήθηκε στο μεταξύ από μια άλλη οικογένεια, αλλά θα μπορούσα να τους προτείνω αυτό το γατάκι, που του μοιάζει πολύ. Υπάρχουν όμως δύο θέματα: πρώτον, η μεταφορά του στην Αθήνα και δεύτερον, αυτοί έφυγαν για διακοπές και επιστρέφουν 24-25 Αυγούστου (στο μεταξύ όμως επικοινωνούμε με email, οπότε αν τον δουν και τον θέλουν, θα μπορούν τότε να τον πάρουν αμέσως).
Τι λες;![]()
Θα σου στείλω φωτογραφίες τού Γκριζουλόπουλου με μέιλ για να τους τις προωθήσεις... Ελπίζω να τους εμπνεύσει!

aretha
Περιβόητο μέλος
Τέλεια!! Θα τις περιμένωΘα σου στείλω φωτογραφίες τού Γκριζουλόπουλου με μέιλ για να τους τις προωθήσεις... Ελπίζω να τους εμπνεύσει!![]()

Σου στέλνω και πμ για λεπτομέρειες.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Θα σου τις στείλω το βραδάκι διότι θέλω να τους βγάλω και μερικές φρέσκες φωτό!Τέλεια!! Θα τις περιμένω
Σου στέλνω και πμ για λεπτομέρειες.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ο Γκριζούλης.
Ο Κρεμούλης.
Οι κολλητοί, Γκριζούλης και Κρεμούλης.
Η κούκλα Ταρταρουγίνα που μας κλείνει ηδυπαθώς το ένα μάτι!
Τσιμπούσι απαρτία...
Να θυμίσω το αίτημα αυτών των τριών όμορφων γατιών για φιλοξενία-περιποίηση-μόνιμο σπίτι... εννοείται με τη συνεργασία μου! Το μέιλ επικοινωνίας είναι siapantaz@gmail.com
Voula
Διάσημο μέλος

Μήπως υπάρχει κάποια αποθήκη, κάποιο μέρος προστατευμένο, κάποιο άδειο δωμάτιο που μπορούν να πάνε τα μικρά μέχρι να περάσει το 20ημερο του Αυγούστου που λείπουν οι περισσότεροι ?
Μακάρι να βρεθεί λύση κι αύριο το πρωί αλλά ..
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool