Κουκλογατάκια ζητούν φιλοξενία κι ένα καλό σπίτι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Zbeebz

Περιβόητο μέλος

Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
Είναι τρία, περίπου τριών μηνών. Μένουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λίγο πιο πάνω από τη Λέσχη Αξιωματικών. Οι δύο καλόψυχες γειτόνισσες που τα ταϊζουν λείπουν διακοπές. Πολύ θα ήθελα να βρεθούν κάποιοι άλλοι καλόψυχοι και να τα φιλοξενήσουν, μέχρι να τα περιποιηθούμε (σε συνεργασία φυσικά!) και να τους βρούμε καλά σπίτια.
Έχουμε και λέμε, λοιπόν.
Πρώτα ο κούκλος μας, σε χρώμα κρεμ με πορτοκαλιά μάτια.
p7260043.jpg

p7260045.jpg

p7260049.jpg

Είναι φαγανός και η γατίσια ψυχούλα του ποθεί τρελά χάδια!

Και πάμε στο γκριζουλή αδερφούλη του.
p7260046.jpg

p7260048.jpg

Κι εδώ μία μαζί με τον αδερφό του.
p7260047.jpg

Την τρίτη γατουλίνα, που είναι ταρταρουγάκι γκρι-κρεμ, δεν την είδα σήμερα. Θα ξαναπάω αύριο μήπως και μπορέσω να τη βγάλω κι αυτήν φωτογραφία κι έπειτα θα χώσω τις mods να κολλήσουν τη φωτό σ' αυτό εδώ το πρώτο μήνυμα! :D

Στο μεταξύ, όσοι φιλόγατοι γυρίσατε από τις διακοπές σας, σπεύσατε στο e-mail siapantaz@gmail.com !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πολύ όμορφα και τα δυο αδερφάκια!:inlove::inlove:
Εύχομαι γρήγορα να βρουν μόνιμο σπιτάκι!:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ όμορφα και τα δυο αδερφάκια!:inlove::inlove:
Εύχομαι γρήγορα να βρουν μόνιμο σπιτάκι!:D:D

Αμήν, φιλενάδα, αμήν...

Ax Ζωή, τι μας κάνεις :/:
Είναι και τα δυο τους πανέμορφα (αγαπάω όλες τις γάτες, ανεξάρτητα από χρωματισμό, αλλά μια αδυναμία παραπάνω την έχω ρε παιδιά στα κρεμ-μπεζ, βλ.Ορφέας μου, πορτοκαλί, γκρι)

Μακάρι να είναι καλότυχα και να βρουν κι αυτά ένα σπίτι και πολύ αγάπη.

Για σένα τα κάνω και delivery! :)

Χωρίς πλάκα τώρα, η συγκεκριμένη εποχή είναι πολύ δύσκολη διότι είναι η εποχή για τα μπάνια του λαού...
Ελπίζω τουλάχιστον να βρω κανένα καλό σπίτι φιλοξενίας, για να μπορέσω να τους κάνω τη στοιχειώδη περιποίηση. Προσβλέπω στους Θεσσαλονικιούς φιλόγατους που πήγαν διακοπές και γύρισαν!

Καλή τύχη όμορφα γατούνια!!!

Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!!:P:P:D:DΕύχομαι να βρουν τα καλύτερα σπίτια τα μωρά!!!:D:D:D:P:P:P

Να σας θυμίσω και πάλι το αίτημα: προσωρινό σπίτι φιλοξενίας μέχρι να τα περιποιηθούμε και να τα ετοιμάσουμε για ένα καλό, μόνιμο σπίτι. Μέιλ επικοινωνίας: siapantaz@gmail.com

Σήμερα ήταν εκεί και τα τρία. Ο Κρεμούλης, ο Γκριζούλης κι η Ταρταρουγίνα. Ακολουθεί εκτενές φωτορεπορτάζ! :)
p7270050.jpg

Η Ταρταρουγίνα εξετάζει προσεκτικά τη φωτογραφική μηχανή, πριν της κάνει ένα αναιμικό ΧΘΘΘΘ!
p7270051.jpg

Όμως είδε τους αδερφούς της άνετους και πλησίασε κι αυτή...
p7270052.jpg

Οι δύο γατούληδες... Έχουν τα χρώματα των δύο δικών μου στο παλ τους!
p7270054.jpg

Το τρίο σε απαρτία. Μπροστά ο Γκριζούλης!
p7270055.jpg

Γκριζούλης και Ταρταρουγίνα στην είσοδο της πολυκατοικίας.
p7270056.jpg

Η Ταρταρουγίνα ενώ περιμένει το μαμ!
p7270057.jpg

Και πάλι σε παράταξη με τον Γκριζόπουλο μπροστά!
p7270058.jpg

Και μια πανοραμική των τριών κουκλογατιών.
p7270060.jpg

Καλή τύχη στα όμορφα γατόνια!

Ευχαριστώ, christina maria!

Θεέ των γάτων, τώρα βρες μας 1-2 πρόθυμους και φιλόξενους Θεσσαλονικιούς γατόφιλους που να έχουν γυρίσει από τις διακοπές τους...

Είναι πανέμορφα, είναι κουκλάκια και τα τρία, εύχομαι να είναι καλότυχα και γρήγορα να βρουν σπιτάκι και καλούς ανθρώπους που θα τα αγαπήσουν. Ματώνει η καρδιά σου να τα βλέπεις μες στο δρόμο και ανάμεσα στα αυτοκίνητα!

Aγαπάκια είναι. Καλά αυτά πρέπει να τα τσιμπήσουν αμέσως. Γκριμπλεδάκι και κρεμ γατάκι? και η τρίτη συνδυασμός των δύο.
Καλή επιτυχία τους. Όταν τα ψάχνουν δεν τα βρίσκουν. Και όταν υπάρχουν τα αγνοούν. Θεσσαλονικείς σπεύσατε:)

Θα επανέλθω με νέες φωτό...
Στο μεταξύ, Θεσσαλονικείς που γυρίσατε από τις διακοπές σας, κοιτάξτε μας καλά-καλά και... βάλτε μας στο σπίτι σας! :)

Το μέιλ μας είναι siapantaz@gmail.com

Καλημέρα Ζωή!
Είναι πραγματικά κουκλιά τα γατάκια :inlove: Νομίζω κι εγώ ότι με την επιστροφή των πολλών από τις διακοπές, θα υιοθετηθούν σίγουρα.
Έχω μια περίπτωση που ίσως να τους ενδιέφερε το γκριζάκι. Είναι μια οικογένεια με δύο παιδάκια (9 και 12 χρονών) που μου είχαν ζητήσει τον Μένιο. Ο Μένιος υιοθετήθηκε στο μεταξύ από μια άλλη οικογένεια, αλλά θα μπορούσα να τους προτείνω αυτό το γατάκι, που του μοιάζει πολύ. Υπάρχουν όμως δύο θέματα: πρώτον, η μεταφορά του στην Αθήνα και δεύτερον, αυτοί έφυγαν για διακοπές και επιστρέφουν 24-25 Αυγούστου (στο μεταξύ όμως επικοινωνούμε με email, οπότε αν τον δουν και τον θέλουν, θα μπορούν τότε να τον πάρουν αμέσως).
Τι λες; :hmm:

Καλημέρα Ζωή!
Είναι πραγματικά κουκλιά τα γατάκια :inlove: Νομίζω κι εγώ ότι με την επιστροφή των πολλών από τις διακοπές, θα υιοθετηθούν σίγουρα.
Έχω μια περίπτωση που ίσως να τους ενδιέφερε το γκριζάκι. Είναι μια οικογένεια με δύο παιδάκια (9 και 12 χρονών) που μου είχαν ζητήσει τον Μένιο. Ο Μένιος υιοθετήθηκε στο μεταξύ από μια άλλη οικογένεια, αλλά θα μπορούσα να τους προτείνω αυτό το γατάκι, που του μοιάζει πολύ. Υπάρχουν όμως δύο θέματα: πρώτον, η μεταφορά του στην Αθήνα και δεύτερον, αυτοί έφυγαν για διακοπές και επιστρέφουν 24-25 Αυγούστου (στο μεταξύ όμως επικοινωνούμε με email, οπότε αν τον δουν και τον θέλουν, θα μπορούν τότε να τον πάρουν αμέσως).
Τι λες; :hmm:
Και το ρωτάς;;;; Φτάνει να τον θέλουν κι όλα τα άλλα τα βρίσκουμε! Για να τους προτείνεις, προφανώς είναι καλοί άνθρωποι και φιλόγατοι, νες πα;;
Θα σου στείλω φωτογραφίες τού Γκριζουλόπουλου με μέιλ για να τους τις προωθήσεις... Ελπίζω να τους εμπνεύσει! :D

Θα σου στείλω φωτογραφίες τού Γκριζουλόπουλου με μέιλ για να τους τις προωθήσεις... Ελπίζω να τους εμπνεύσει! :D
Τέλεια!! Θα τις περιμένω :)
Σου στέλνω και πμ για λεπτομέρειες.

Τέλεια!! Θα τις περιμένω :)
Σου στέλνω και πμ για λεπτομέρειες.
Θα σου τις στείλω το βραδάκι διότι θέλω να τους βγάλω και μερικές φρέσκες φωτό! ;):)

Σημερινές φωτογραφίες μας:

Ο Γκριζούλης.
grizos1.jpg

Ο Κρεμούλης.
kremas.jpg

Οι κολλητοί, Γκριζούλης και Κρεμούλης.
grizos_kai_kremas.jpg

Η κούκλα Ταρταρουγίνα που μας κλείνει ηδυπαθώς το ένα μάτι!
tartarougina.jpg

Τσιμπούσι απαρτία...
tsimpousi_apartia.jpg

Να θυμίσω το αίτημα αυτών των τριών όμορφων γατιών για φιλοξενία-περιποίηση-μόνιμο σπίτι... εννοείται με τη συνεργασία μου! Το μέιλ επικοινωνίας είναι siapantaz@gmail.com

Ζωή μπορεί να λέω βλακείες αλλά συγχωρεσέ με, είναι που σκέφτομαι τι μπορεί να γίνει:/:
Μήπως υπάρχει κάποια αποθήκη, κάποιο μέρος προστατευμένο, κάποιο άδειο δωμάτιο που μπορούν να πάνε τα μικρά μέχρι να περάσει το 20ημερο του Αυγούστου που λείπουν οι περισσότεροι ?
Μακάρι να βρεθεί λύση κι αύριο το πρωί αλλά ..

Αυτό ακριβώς παλεύω να βρω, Βούλα. Μέχρι το 15αύγουστο, τα πράγματα είναι σχετικά καλά διότι οι περισσότεροι λείπουν και ο δρόμος που μένουν τα γατάκια δεν έχει σχεδόν καθόλου κίνηση (είναι στενό). Αυτά μένουν μέσα σε ένα άδειο μαγαζί ή/και πίσω από μεγάλη τράπεζα που έχει περιφραγμένη "αυλή". Δυστυχώς όλα τα γνωστά μου και έμπιστα άτομα λείπουν διακοπές και γυρίζουν από 7 Αυγούστου κι έπειτα--εξ ου και η έκκληση για φιλοξενία. Όμως το ψάχνω, μην ανησυχείς.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back