mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
15-09-11
07:48
Μήπως μάζεψες κανένα πάνθηρα και δε το ξέρεις???
Είναι πολύ όμορφος!
Εμένα η μια γατούλα μου, που έχει διαγνωστεί με φύσημα στην καρδούλα της, είναι 5μηνών και δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα..ΕΚΤΟΣ όταν παίζει με τα αδέρφια της οπότε εκεί την βλέπεις μετά από 10 λεπτά παιχνιδιού, κουράζεται, πέφτει κάτω και απλώνεται και ξεκουράζεται για κανένα 3λεπτο. Και συνεχίζει το παιχνίδι και όταν ξανακουραστεί κάνει πάλι το ίδιο... Ίσως θα μπορούσε να σχετίζεται με την καρδούλα του..Εύχομαι όχι βέβαια!
Είναι πολύ όμορφος!Εμένα η μια γατούλα μου, που έχει διαγνωστεί με φύσημα στην καρδούλα της, είναι 5μηνών και δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα..ΕΚΤΟΣ όταν παίζει με τα αδέρφια της οπότε εκεί την βλέπεις μετά από 10 λεπτά παιχνιδιού, κουράζεται, πέφτει κάτω και απλώνεται και ξεκουράζεται για κανένα 3λεπτο. Και συνεχίζει το παιχνίδι και όταν ξανακουραστεί κάνει πάλι το ίδιο... Ίσως θα μπορούσε να σχετίζεται με την καρδούλα του..Εύχομαι όχι βέβαια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Lina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 344 μηνύματα.
15-09-11
11:31
οχι ουτε σπυρακια εχει ουτε μακριτριχος ειναι!βγάζει κι αυτός σπυράκια από τη ζέστη; (η κτηνίατρος μας είπε και πως το δικό της μαυρόγατο βγάζει)
μήπως έχει μακριές τρίχες;

και εγω αναρωτιεμαι μηπως ειναι πανθηρακι!Μήπως μάζεψες κανένα πάνθηρα και δε το ξέρεις???Είναι πολύ όμορφος!
Εμένα η μια γατούλα μου, που έχει διαγνωστεί με φύσημα στην καρδούλα της, είναι 5μηνών και δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα..ΕΚΤΟΣ όταν παίζει με τα αδέρφια της οπότε εκεί την βλέπεις μετά από 10 λεπτά παιχνιδιού, κουράζεται, πέφτει κάτω και απλώνεται και ξεκουράζεται για κανένα 3λεπτο. Και συνεχίζει το παιχνίδι και όταν ξανακουραστεί κάνει πάλι το ίδιο... Ίσως θα μπορούσε να σχετίζεται με την καρδούλα του..Εύχομαι όχι βέβαια!

ΕΤσι και ο μικρος μου.Λαχανιαζει,ξεκουραζεται λιγο και ξανα παλι.χθες το βραδυ παιζαμε κρυφτο και ετρεχε σαν παλαβος,χωρις να σταματαει και τρομαξα.επρεπε να σταματησω εγω το παιχνιδι για να κατσει να ξεκουραστει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
15-09-11
14:10
Το φύσημα είναι κάτι που συνήθως ο γιατρός μπορεί να το ακούσει και με τα ακουστικα..Ίσως όχι πάντα βέβαια...Μπορεις να ρωτήσεις το γιατρό σου εάν θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki