Κουρτίνες και γάτες...

Προχτές ανακάλυψα και εγω ότι και οι δικές μας κουρτίνες είναι ποντικοφαγωμένες! Και τις αγοράσαμε πριν 2 μήνες! Και είμαι σίγουρη ότι της ομάδας αναρρίχησης ηγείται η μικρή μας 5 μηνών διότι πριν ο Κούκη δεν πολυασχολιόταν...! Λέτε να ψεκάσω με νερόξυδο? Αλλά και πάλι το κακό έγινε και είχαμε πάει και ψιλοακριβές ρε γμτ:down: Και δεν ξύνουν στον καναπέ που τον πήραμε φτηνό από το ΙΚΕΑ για αυτό το λόγο. Πήγαν κατευθείαν στο ακριβό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και δεν ξύνουν στον καναπέ που τον πήραμε φτηνό από το ΙΚΕΑ για αυτό το λόγο. Πήγαν κατευθείαν στο ακριβό.
:lol::lol::lol::lol::lol: Έχουν γούστο καλέ τα παιδιά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πληροφοριακά, υπάρχουν κουρτίνες που δεν είναι από ενιαίο ύφασμα αλλά έχουν μόνο μια φάσα πάνω-πάνω (εκεί που κρέμονται από τον σιδηρόδρομο) και από τη φάσα ξεκινούν μακριά κρόσια που φτάνουν μέχρι κάτω. Δεν ξέρω κατά πόσον είναι ακριβές, αλλά είναι παντελώς αδύνατον στο γατί να σκαρφαλώσει σ' αυτές.
Εγώ πάντως σκέφτομαι αυτή τη λύση για τις επόμενες κουρτίνες μου...

Και δεν ξύνουν στον καναπέ που τον πήραμε φτηνό από το ΙΚΕΑ για αυτό το λόγο. Πήγαν κατευθείαν στο ακριβό.
Εμένα όλα είναι από το ΙΚΕΑ και δεν έχουν πολλές επιλογές ποιότητας:lol::lol::lol::lol:Πάντως δεν έχω παράπονο ειδικά η πολυθρόνα τρελή αντοχή!!!Τρεις γάτες ακονίζουν τα νυχάκια τους κι ακόμα αντέχει...:P

Εμένα δεν σκαρφαλώνει στις κουρτίνες ο μικρός(η μεγάλη ευτυχώς το έχει κόψει..)αλλά σκαρφαλώνει σε μια πολυθρόνα που έχω μπροστά από το παράθυρο και έτσι ατσούμπαλος που είναι όταν δεν γαντζώνεται καλά και πέφτει πιάνεται από την κουρτίνα για να γλιτώσει το πέσιμο και μετά ξαναπηδάει στην πολυθρόνα...:lol::lol:

Εμένα όλα είναι από το ΙΚΕΑ και δεν έχουν πολλές επιλογές ποιότητας:lol::lol::lol::lol:Πάντως δεν έχω παράπονοειδικά η πολυθρόνα τρελή αντοχή!!!Τρεις γάτες ακονίζουν τα νυχάκια τους κι ακόμα αντέχει...:P
Και μένα όλα ικέα και δεν έχουν πάθει τίποτα!(ακόμα...:hmm:)

Να σου πω....τουλαχιστον 2 χρόνια έχουν αντέξει και έτσι κι αλλιώς μπορώ πάντα να αλλάξω και κάλυμα άρα δεν ανυσηχώ και πολύ:up:

Να σου πω....τουλαχιστον 2 χρόνια έχουν αντέξει και έτσι κι αλλιώς μπορώ πάντα να αλλάξω και κάλυμα άρα δεν ανυσηχώ και πολύ:up:
Ναι αυτό είναι το καλό με τα καλύματα και μετάνιωσα που δεν πήρα και καναπέ από εκεί και τώρα δεν μπορώ να βρω κάλυμα με τίποτα:(

εμένα πάλι ο γουρουνοδιαβολάκος μου (έτσι τον φωνάζει ο άντρας μου!!) τον τελευταίο καιρό κανει σαν δαιμονισμένος! κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες και κάνει επιθέσεις πρός όλες τις κατευθύνσεις!!! εν το μεταξύ επειδή ο Spike δεν ήταν στο πρόγραμμα όταν έφτιαχνα το σπίτι, έχω πληρώσει έναν σκασμό λεφτά για τα πάντα.. είμαι αισιόδοξη όμως ότι σιγά σιγά θα μάθει. ήδη σε τραπέζια δεν ανεβαίνει καθόλου. και τον έχω μόνο 2 μήνες σπίτι! η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών):lol: :lol: :lol:
Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου :P :P :lol:
Άει στο καλό σου Κείρα:lol::lol::lol::lol: Καλά, γέλα..... "Εκεί που είσαι είμουνα, κι εδώ που είμαι θάρθεις":P...Μεγάλη κουβέντα ,που αφορά εξαιρετικά τις ανθρωπογατομανάδες:/::/:

Αχ αγαπημένες μου συμφορουμίτισσες. Μεγάλωσα 1 παιδί (δίποδο) και έχω χάσει τον λογαριασμό πλέον πόσα τετράποδα έχω μεγαλώσει.
όσο @..το έχω φάει και συνεχίζω να τρώω βεβαίως από τα τετραποδάκια μου, δεν το έφαγα από το παιδί μου.
Και τις ζημιές που μου έχουν κάνει τα γατόνια μου, δεν τις έκανε ποτέ η κόρη μου.
Όσο για τις κουρτίνες, κλάφτα Χαράλαμπε...το περίεργο είναι ότι όσο είχα μόνο τον μεγάλο, τον Ρούντη μου, δεν έκανε καμμία μα καμμία ζημιά στο σπίτι .Όταν όμως ήρθε ο Φοίβουλίνος μας, ο σιαμέζος, ε τότε τα είδαμε όλα.
Κουρτίνες κομμάτια, η καρέκλα στο γραφείο της κόρης μου, με τρύπες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Μέχρι που μια μέρα πήδηξε στα ντουλάπια της κουζίνας και γκρέμισε απο κει ένα ποντικό σιδερένιο, ο οποίος έκανε γκελ στο πάγκο της κουζίνας και έκανε βαθούλωμα.
Θέλετε κι άλλα ? Μάλλον όχι. Τώρα υπάρχει άλλος ένας μικρούλης γατούλης, ο Μίκυ, ο οποίος το θέμα 'κουρτίνες' του δίνει και καταλαβαίνει.
Η λύση που βρήκα πάντως είναι κουρτίνες από την λαική, 10 €, η καθεμία και όσο ζήσει.

λολ...! φτηνες κουρτινες , υπομονη και χιουμορ! ψιψινια ειναι ,αν δεν κρεμαστουν τωρα που μπορουν ποτε θα το κανουν ? ετσι ειναι και ο ενας δικος μου,εχω παρει μια οραια κουκλα για τον τοιχο και κρεμεται απο το φορεμα της! κουρελι τοχει κανει! αλλα τι να τον κανεις? μικρος ειναι ακομα..καποια στιγμη θα βαρεθει και θα βρει αλλη ασχολια! ¨:D

(παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..)

:)

Τα νύχια στις γάτες μου τους τα κόβω από την πρώτη στιγμή που ήρθαν σπίτι.Δεν νομίζω ότι νιώθουν μειωνεκτικά άσε που έχουμε περιορίσει και τις γρατσουνιές στη μούρη που τρώει η κόρη μου συχνά πυκνά.

Καλησπέρα κι απο εμένα..
Εγώ έχω την Misty σπίτι εδώ και τρισήμιση χρόνια περίπου και ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, μέχρι που στη ζωή μου μπήκε η Ηλέκτρα..
Για όσους δεν έτυχε να διαβάσουν, η Ηλέκτρα είναι μια γατούλα 3 μηνών περίπου που βρήκα στην πλατεία και την φιλοξενώ στο μαγαζί μου μέχρι να βρούμε σπίτι...
Εχθές λοιπόν εκεί που καθόντουσταν ήρεμοι οι πελάτες του μαγαζιού πίνωντας ποτάκια, παίζοντας επιτραπέζια και χαζεύοντας με την γάτα εκείνη αποφάσισε να δώσει κι άλλο νοήμα στο παιχνίδι αρχίζοντας να ανεβαίνει στις κουρτίνες που βρίσκονταν ακριβώς απο πίσω τους...:lol::lol::lol:
Και ερωτώ λοιπόν, αν τις κόψω τα νυχάκια θα μπορεί γενικότερα να σκαρφαλώνει? Γιατί εγώ μόνο με τις κουρτίνες έχω ένσταση...

Καλησπέρα κι απο εμένα..
Εγώ έχω την Misty σπίτι εδώ και τρισήμιση χρόνια περίπου και ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, μέχρι που στη ζωή μου μπήκε η Ηλέκτρα..
Για όσους δεν έτυχε να διαβάσουν, η Ηλέκτρα είναι μια γατούλα 3 μηνών περίπου που βρήκα στην πλατεία και την φιλοξενώ στο μαγαζί μου μέχρι να βρούμε σπίτι...
Εχθές λοιπόν εκεί που καθόντουσταν ήρεμοι οι πελάτες του μαγαζιού πίνωντας ποτάκια, παίζοντας επιτραπέζια και χαζεύοντας με την γάτα εκείνη αποφάσισε να δώσει κι άλλο νοήμα στο παιχνίδι αρχίζοντας να ανεβαίνει στις κουρτίνες που βρίσκονταν ακριβώς απο πίσω τους...:lol::lol::lol:
Και ερωτώ λοιπόν, αν τις κόψω τα νυχάκια θα μπορεί γενικότερα να σκαρφαλώνει? Γιατί εγώ μόνο με τις κουρτίνες έχω ένσταση...
Αν το γατάκι βγαίνει έξω καλύτερα να μην τις κόψεις τα νυχάκια.:hmm:

Καλησπέρα κι απο εμένα..

Καλέ θα είναι η ατραξιόν του μαγαζιού σου. Πολλά μαγαζιά έχουν τέτοιο σόου να πίνουν ποτό και η γατά να κάνει ακροβατικά?:lol:

Αν το γατάκι βγαίνει έξω καλύτερα να μην τις κόψεις τα νυχάκια.:hmm:

Όχι δεν βγαίνει καθόλου έξω, μέσα είναι συνέχεια...
Θα μπορεί να σκαρφαλώνει πάνω μας και σε καναπέδες μετά?..:hmm:
Γιατι αυτά μου αρέσουν..:D

Καλέ θα είναι η ατραξιόν του μαγαζιού σου. Πολλά μαγαζιά έχουν τέτοιο σόου να πίνουν ποτό και η γατά να κάνει ακροβατικά?:lol:

Ένα δίκιο το έχεις...:lol::lol::lol:

Όχι δεν βγαίνει καθόλου έξω, μέσα είναι συνέχεια...
Θα μπορεί να σκαρφαλώνει πάνω μας και σε καναπέδες μετά?..:hmm:
Γιατι αυτά μου αρέσουν..:D
Λογικά θα μπορεί να σκαρφαλώνει και χωρίς να μαγκώνουν τα νυχάκια του στο ύφασμα:).Εγώ έβαλα καινούργιες κουρτίνες σήμερα ευχηθείτε μου καλή τύχη:happy::happy::happy:

Πολύ αργοπορημένη στην συζήτηση αλλά με αφορά το θέμα πολύ και θα ήθελα να μάθω αν έχει βγει τίποτα καλό από εταιρίες που φτιάχνουν πράγματα για γατούλες σχετικά με το θέμα; Έχω μαζέψει μια αδέσποτη μικρούλα και μου χει σκίσει ή σχεδόν σκίσει όλες τις κουρτίνες!! Help please!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back