Κουσούρια και κατορθώματα των γατιών μας

:lol::lol::lol::lol:
Ασπασία προσοχή ότι κι αν πάρεις, μην "ξυπνήσει" ο Πίπης, γιατί δεν τον βλέπω καλά το Χιόνη!:rolleyes:
Ωχ Παναγία μου!!!!:blink: Λες? Είναι κι εποχή του να ξυπνήσει...:hmm:Μακρυάάάά!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol:
Ασπασία προσοχή ότι κι αν πάρεις, μην "ξυπνήσει" ο Πίπης, γιατί δεν τον βλέπω καλά το Χιόνη!:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μας Θέλουν

Η μητέρα μου είπε ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι. Δεν μπορεί να με κρατήσει για δέκα μέρες που της ζήτησα, επειδή ο Γατούλης (είναι Περσίας και αυτό είναι το όνομά του, Γατούλης) ίσως να της δημιουργήσει πρόβλημα με τους ασθενείς της, επειδή έχει οδοντιατρείο (η μητέρα μου, όχι ο Γατούλης :lol:). Υπάρχει περίπτωση να χάσω με αυτήν τη κίνηση της μητέρας μου, μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε. Εμένα με θέλει, τον Γατούλη όμως όχι! Τον έχω υιοθετημένο εδώ και τέσσερα χρόνια και δεν πρόκειτε να τον αφήσω ποτέ! Και ας μείνω πίσω από επαγγελματική πλευρά. Σήμερα θα ταξιδέψω για Σουφλί Έυρου και αφήνω πίσω τη Θεσσαλονίκη και τη δουλεία μου, επειδή η μαμά μου δεν αντέχει τα Χουσούρια των γατιών, αν και όντας εξαιρετικά ήσυχος ο Γατούλης (ξεχνάς ότι υπάρχει, εκτός αν μιλήσει για λίγο. Καταλαβαίνεται: ¨νιάου νιάου νιάου¨ :( ) Παρόλα αυτά είμαι ευτυχισμένη! :up: Για άλλη μια φορά είχα την ευκαιρία να αποδείξω την αγάπη μου στον Γατούλη μου γιούπιιιι!!!!

Σου εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σου :):)

Πριν κάνω σχέση με τον τωρινό μου σύντροφο, τον Ε., δεν είχα ποτέ κάποιο κατοικίδιο. Οι γονείς μου δεν ήθελαν να έχουν σχέση με αυτά, και αν και προσπάθησα δεν κατάφερα να τους πείσω.
Ο Ε. ήταν αυτός που με μύησε στο μαγικό κόσμο των ζώων, και του εκφράζω πολύ συχνά πόσο τον ευγνωμονώ γι'αυτό. Εκείνος γελάει (εμ... είναι που δεν είχε γονείς σαν τους δικούς μου :down:). Ωστόσο, με είχε προειδοποιήσει πριν προβεί στη σχετική πράξη υιοθεσίας γατιού: "να ξέρεις ότι σε περίπτωση που θα θελήσεις να με χωρίσεις...θα σταθεί λόγος να το ξανασκεφτείς, και ίσως μεγάλο εμπόδιο για να πάρεις την απόφαση!!" :P. Μου το έλεγε γιατί τότε δεν είχα ακόμη ιδέα τι πάει να πει δέσιμο με ένα ζωάκι, και συγκεκριμένα με ένα γατάκι.
Δυστυχώς, πρόσφατα του παραδέχτηκα, και όχι με τόσο μεγάλη ευχαρίστηση, ότι σε αυτό που μου είχε πει τότε.... είχε μεγάλο δίκιο! :D

Χμμμμμ... εμένα η αδερφή μου έκανε το πρώτο της μωράκι φέτος:happy:. Εγώ μετά απο λίγο μετακόμισα απο τους γονείς μας (τώρα στα γεράματα μπόρεσα , να 'ναι καλά η οικονομία της χώρας μας και οι υπέρογκοι μισθοί μας:down::down:) και περίμενε πότε θα μπορέσει να έρθει να δεί το σπίτι. Τώρα που βήκα τον μικρούλι μου , μου λέει οτι δεν έρχεται γιατί θα γεμίσει τρίχες γατιού.....ούτε το μωρό λέει θα μου φέρνει γιατι φοβάται....Πάλι καλά που με αφήνει να μπω στο σπίτι της.... αφού με τσεκάρει πρώτα:/:
Κι εδώ που τα λέμε ούτε η μητέρα μου έχει έρθει....
Εγώ κι ο γάτος μου θα μείνω.. :| Πάλι καλά που έχω και το αγόρι μου!

"Δαρμένη γατούλα" υπομονή.:rolleyes:

Ας πω λοιπόν κι εγώ τον πόνο μου εδώ. Ξυπνήσαμε το πρωί και ανακαλύψαμε μια τεράστια νεκρή κατσαρίδα στο δωμάτιο. Μαντέψτε ποιος την έφερε το βράδυ, πιθανώς ζωντανή, από το μπαλκόνι από το πολύ βολικό γατοπορτάκι του, αντί να κοιμάται όπως όλα τα καλά γατάκια!!!:mad:
Κι όχι τίποτα άλλο, την είδε και ο φίλος μου που ειναι πιο σιχασιάρης απο εμένα... Και το καλύτερο. Ενώ προσπαθούσα να βρω κουράγιο να την μαζέψω, πήγε το ΖΩΟΝ και άρχισε να κυλιέται πάνω της και να παίζει λες και ήταν κανένα μπαλάκι. Ε, δεν άντεξα, έπαθα κρίση και του τσίριξα (που δεν το κανω ΠΟΤΕ) και έφυγε τρέχοντας.
Τι αμαρτίες πληρώνω;;;

Ξύπνησε ο κυνηγός μέσα του :lol:. Τι να πει και ο μπαμπάς μου που ξύπνησε με μία πάνω του ενώ κοιμόταν :sick::mpliaks:

Με μια πάνω του; Χριστέ μου!!!!
Τώρα να δούμε που θα επιβάλει στρατιωτικό νόμο ο φίλος μου, κλειστό το τζάμι το βράδυ, και μέχρι να κρυώσει ο καιρός θα με ζαλίζει ο Ραουλίνος να του ανοιγοκλείνω....
Αλλά είχε πλάκα εκεί που του τσίριξα γιατί στην ουσία δεν κατάλαβε οτι φωνάζω σε αυτόν ("μα προς θεού, μας φωνάζει ποτέ η υπηρέτριά μας;;;"), προφανώς νόμισε οτι κάτι άλλο έγινε και αφού βγήκε τρέχοντας μετά ξαναγύρισε να ελέγξει το χώρο, αν ειναι ολα στη θέση τους.

Κοιμούνται όρθια!

Σας έχει συμβεί ποτέ; Χτες ο Φένστερ καθόταν πάνω στο γραφείο ακούγοντας μουσική και κοιμήθηκε όρθιος. :rolleyes: Τον είδα που είχε κλειστά τα μάτια και σκέφτηκα "Α, φαίνεται του αρέσει η μουσική", αλλά μετά από λίγο το σώμα του άρχισε να πηγαίνει μπρος-πίσω, προφανώς στην προσπάθεια να κρατήσει την ισορροπία του. Πάλι καλά που δε σαβουρντήστηκε!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας έχει συμβεί ποτέ; Χτες ο Φένστερ καθόταν πάνω στο γραφείο ακούγοντας μουσική και κοιμήθηκε όρθιος. :rolleyes: Τον είδα που είχε κλειστά τα μάτια και σκέφτηκα "Α, φαίνεται του αρέσει η μουσική", αλλά μετά από λίγο το σώμα του άρχισε να πηγαίνει μπρος-πίσω, προφανώς στην προσπάθεια να κρατήσει την ισορροπία του. Πάλι καλά που δε σαβουρντήστηκε!:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Η δικιά μου το κάνει αυτό όταν κάθομαι το βράδυ και χαζεύω στο mycat:lol::lol:!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα σιχαμενα μου ερχονται στην τουαλετα ολα μαζι , και νιωθω λες και με πηγαινουν και με φερνουν πομπη...γκρρρ, επισης το σαλακι με την διαλυμενη κροκετουλα πανω στη λευκη της γουνα (μπλιαξ) και που η Αβανα δεν τρωει τα στουφακια της ..αυτα τα χνουδακια κατω απο τα ποδια με αποτελεσμα να μακραινουν τοσο πολυ που το γατι γλειστραει κυριολεκτικα στο μαρμαρο.....

Τα ‘χούγια’ των γατιών!

Σίγουρα κάποιοι, για να μην πω όλοι, έχουν παρατηρήσει κάτι παράξενο που κάνει η γάτα τους και μερικές φορές είναι τόσο παράξενο που αναρωτιούνται: «Είναι γατί το γατί μου, ή μήπως έχει αιμομιξία με κάποιο άλλο πλάσμα από το ζωικό βασίλειο;»:hmm:
Αν δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ τότε θα σας κάνω μερικές ερωτήσεις:
  • Μήπως το γατί σας βλέπει τηλεόραση;
  • Μήπως του/ της αρέσουν οι μπάμιες;
  • Μήπως βουτάει το χέρι του/ της στο νερό και μετά πλένει με αυτό την μούρη του/ της;
Εγώ θα σας πω μερικά ʽχούγιαʼ της Λούσυ και μετά θέλω εσείς να παρατηρήσετε και να σκεφτείτε τα χούγια που έχει το γατάκι σας και να τα γράψετε εδώ!
Της αρέσει:
-Να κυνηγάει και να παίζει με πατάτες τηγανιτές (όχι να τις τρώει)!-Να βάζει μέσα σε σακούλες το κεφάλι της και να τις γλύφει!-Να παραμονεύει για ακρίδες πάνω από την κληματαριά!-Να γλύφει την οδοντόκρεμα!-Να με κυνηγάει και να με δαγκώνει στο πόδι!-Να μου πίνει το τσάι!-Να μου πατάει τα μαλλιά για να ξυπνήσω αν δεν ακούω τις φωνές της!-Να κοιμάται κάτω από το σκέπασμα του κρεβατιού όταν αλλάζω τα σεντόνια!

Περιμένω τα ΧΟΥΓΙΑ των γατιών σας γραμμένα εδώ…

Υ.Γ. Η moukelis και η natalo9 έχουν διαβάσει το μήνυμα αυτό στο άλλο μου μήνυμα.

η αβανα ειναι πλεον γνωστο οταν παμε ολοι για υπνο ανοιγει τηλεοραση και βλεπει λιακοπουλο...
:blink:

Καλημέρα κι απο μένα,

ο Τούλης: - Λατρεύει τα καθαρά σεντόνια και περιμένει πως και πώς να χωθεί κάτω απο τα
παπλώματα :cool::cool:
- Τρελλαίνεται να πίνει νερό που στάζει απο το τηλέφωνο του ντους μέσα στη μπανιέρα:bleh::bleh:
- Να ανεβαίνει στο πλυντήριο και να με παρακολουθεί :redface:όταν είμαι στην τουαλέτα
- Να με παρακολουθεί όταν κάνω μπάνιο χώνοντας την κεφάλα του μέσα απο την κουρτίνα του μπάνιου:rolleyes:
- Να τρέχει στη βεράντα μόλις ανοίξω τα μάτια μου πρωϊ πρωϊ για να κάνουμε χαδάκια βεραντίσια:inlove::inlove:

Η Πούπσυ: - Έμαθε κι αυτή το κόλπο πάνω στο πλυντήριο...την γνωστή ώρα:whistle:
- Φέρνει δωράκια μεσα στο στοματάκι της :kiss::kiss:απο άπειρα μανταλάκια της διπλανής κοπέλας (πριν "χτίσω" τα χαρακώματα), μια φορά μου έφερε απο την διπλανή κοπέλλα ίσα και με δώδεκα σαρδέλλες και είχε Ξεβρωμίσει το σπίτι ψαρίλα :sick:(καλά κι αυτή πόσα πίστευε πως θα φάει το γατί) και πρόσφατα έβγαλε τη σίτα της αποχέτευσης της βεράντας :blink:(και ξέρετε πόσο βαριά είναι σχετικά με ένα γατί) και την βρήκα δίπλα στο πιάνο στο σαλόνι!!!!
- Τρελλαίνεται να σκαρφαλώνει στην κουπαστή της βεράντας και μ' εχει κάνει υστερικιά με τα χαρακώματα που έχω κατασκευάσει:mad:. Τις προάλλες τη βρήκα ξαπλωμένη φαρδιά πλατιά σε μια απο τις ζαρντινιέρες που κρεμονται απ' έξω:down:

η αβανα ειναι πλεον γνωστο οταν παμε ολοι για υπνο ανοιγει τηλεοραση και βλεπει λιακοπουλο...
:blink:
Μόνο αυτό δεν ανοίγει τα φώτα παραδειγμα; Η Λούσυ το έκανε παλιά...:lol:

Καλό! Αυτό που είπες με το μπάνιο το κάνει και η Λούσυ μόνο που αν καταλάθος φύγει λίγο νερό απο το ντούζ πάνω της, φεύγει τρέχοντας!!!:lol:

Καλό! Αυτό που είπες με το μπάνιο το κάνει και η Λούσυ μόνο που αν καταλάθος φύγει λίγο νερό απο το ντούζ πάνω της, φεύγει τρέχοντας!!!:lol:

Μπα ο Τούλης γλύφει και την κουρτίνα και αν βγώ και δεν προλάβω πηδάει μέσα έστω κι αν ακόμα δεν έχουν στραγγίσει τα νερά:lol:.
Μήπως να του πάρω καμμιά παιδική πισίνα??:lol::lol::lol:

Μπα ο Τούλης γλύφει και την κουρτίνα και αν βγώ και δεν προλάβω πηδάει μέσα έστω κι αν ακόμα δεν έχουν στραγγίσει τα νερά:lol:.​
Μήπως να του πάρω καμμιά παιδική πισίνα??:lol::lol::lol:
Γιατί όχι θα δροσίζετε κι όλας με της ζέστες!!! Εμένα αν γεμίσω την μπανιέρα κλαίει και φωνάζει μέχρι να βγώ:confused: Φοβάται το μωρό μου μην της πνιγώ:)

ο Μπέκερ με ξυπνάει σπρώχνοντας με την μουρίτσα του το πρόσωπο μου, έρχεται πάντα να "βοηθήσει" όταν του καθαρίζω την άμμο και πάντα μου την αμολάει μετά γιανά τον βλέπω και να του λέω μπράβο.....

επίσης του αρέσει να κλέβει προσωπικά μου αντικείμενα και να τα κρύβει είτε στο κρεβάτι του είτε θάβοντάς τα όσο ποιο βαθιά γίνεται στην άμμο του…..

ανοίγει πόρτες, μου απαντάει όταν του μηλάω, μου φέρνει πίσω τα παιχνιδάκια που του πετάω και κάνει τούμπες όταν του το ζητάω

θα δοκιμάσω να δω αν θέλει και η Άρια να κάνει τούμπες, :rolleyes: προς το παρών εκείνη το μόνο που κάνει είναι να με περιμένει πίσω από την πόρτα όταν γυρίζω από τη δουλειά και ο Μπέκερ το κάνει αυτό με την μόνη διαφορά το ότι ουρλιάζει από την στιγμή που θα με μυρίσει μέχρι να φτάσω σπίτι και να ανοίξω την πόρτα.

Η γάτα ενός φίλου μου είχε τρέλα με το κλιματιστικό, πάντα το άνοιγε μόνη της όποτε ήθελε πατώντας το κουμπί με το ποδαράκι της και ξάπλωνε μπροστά του…..:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back