Κουσούρια και κατορθώματα των γατιών μας

Αν ποτέ τολμήσω να το κάνω αυτό είμαι σίγουρη ότι θα μείνω νηστική. Θα φάνε ότι υπάρχει πάνω στο τραπέζι!!!
Κυρία όμως η Μαυρούλα.......:)
εμένα πάλι ο Πέπε τώρα τελευταία, όταν κάνω μπάνιο έρχεται και μπαίνει στη μπανιέρα. Βέβαια άμα τον πιτσηλίσει καμια σταγόνα νερό ...γίνεται λούης. Αλλά καμια μέρα θα την πατήσει...:P :lol:
Όπως λες είναι κυρία και δεν αγγίζει τίποτε,γιατί σίγουρα ξέρει ότι θα της δώσω.Πάντα τρώει από το φαί μας , αν περιέχει κρέας.Στην μπανιέρα δεν μπαίνει,αλλά παραμονεύει απ'έξω και κυνηγάει την σκιά μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν λίγο καθόμουν αγκαλια με τον Πέπε στον υπολογιστή. Ξαφικά χτύπησε το κινητό μου και ο Πέπε (σημείωση: όταν ο Πέπε κάθεται αγκαλιά σε κάποιον δεν σηκώνεται που να χτυπιέσαι) έφυγε τρέχωντας, πήγε στο τραπεζάκι, ανεβηκε με τα μπροστινά του πόδια πάνω, κοιταγε το κινητό και νιαούριζε!!!
Δεν καταλαβα αν προσπαθούσε να απαντήσει στο τηλέφωνο ή αν τον ενόχλησε! :hmm:
Το άλλο σπαστικό που κάνει τελευταία είναι το εξής: κάθε βραδυ κοιμούνται και οι δυο στο μαξιλάρι μου (μη ρωτήσετε πως χωράμε...). Το πρωί όταν χτυπάει το ξυπνητήρι, αν κοιμάται ακόμα και δεν έχει ξυπνήσει και δεν έχει αρχίσει τις διαολές, μου σπρωχνει το κεφάλι και νιαουρίζει με παράπονο, σαν να μου λέει "κλείστο πια, κοιμόμαστε!!!!!":blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol:

η Τσικι εχει υστερια με το θυροτηλεφωνο.μολις χτυπαει το κατω κουδουνι πεταγεται απο οποιο σημειο του σπιτιου και να βρισκεται και παει καθεται κατω απο το θυροτηλεφωνο.μολις ανοιξω την κατω πορτα περιμενει πισω απο την πορτα του σαλονιου να της ανοιξω για να παει να στηθει πισω απο την πορτα της εισοδου να δει ποιος θα μπει:P

Και εμένα ο Ισίδωρος κάτι παθαίνει με το κουδούνι.Με το που το ακούσει τρομοκρατείται και σηκώνεται όρθιος στα δύο πόδια για να δει ποιος είναι,σαν μαρμότα ένα πράγμα:D ,και κοιτάει με περίεργο ύφος,σαν να κοιτάει στο υπερπέραν!Μια φορά του έκανα πλάκα,χτύπησα το κουδούνι και έτρεξα μέσα στο σπίτι φουριόζα χτυπώντας δυνατά τα πόδια μου στο πάτωμα;) !Αλλά ο καημενούλης δεν το άντεξε και πήγε να πάθει καρδιά από το φόβο του:( .Τον έπιασε ταχυκαρδία και έμεινε κρυμμένος κάτω από το κρεβάτι μέχρι το βράδυ!Ούτε για να φάει δεν βγήκε!Πολύ στεναχωρήθηκα για τη βλακεία που έκανα και από τότε κομμένες οι πλάκες τέτοιου είδους.Οι γονείς μου πάντως ξεκαρδίστηκαν στα γέλια:mad: .

Τον κακόμοιρο τον Ισίδωρο...Κι εμένα τρομάζουν με διάφορα άσχετα, ιδίως ο Ποκίτο! πχ όταν τινάζω τη σακούλα για να ανοίξει να τη βάλω στον κάδο (φοβερός "εχθρός" σακούλα) και εννοείτε με την ηλεκτρική σκούπα. Δεν βγαίνουν από τον καναπέ με τίποτα!

Κι εμάς η ηλεκτρική σκούπα παραμένει ο νούμερο 1 φόβος. Με το κουδούνι ταράζεται αλλά (μάλλον επειδή είμαστε ισόγειο) πλέον καταλαβαίνει αν αυτός που έρχεται είναι γνωστός ή άγνωστος και πράτει ανάλογα. Βασικά στην δεύτερη περίπτωση εξαφανίζεται σε χρόνο dt!

Ο Σιβα μερικες φορες καθεται πισω απο την πορτα και κλαιει οταν φυγει ενας απο τους δυο μας.:(

Nα το έγραφα στο «Kινηματογράφος»; Mπα, μάλλον στις αηδίες :rolleyes: H Σακίρα προτείνει την ταινία: H εποχή των παγετώνων Nο 2. Δεν έχει δει το 1 βέβαια αλλα αυτό της άρεσε πάρα πολύ!!!!!!!! Tο είδε σχεδόν όλο, καθιστή στο τραπεζάκι και σε επιφυλακή, μην και βγει τίποτα απο την τβ και το πιάσει... Που και που σηκωνόταν και έκανε σαν το Kαράτε Kιντ! Σε αργή κίνηση τα χέρια σαν ψαλίδια, όρθια, και σε αργή κίνηση κατέβαινε κιόλας :blink: Aντί να δώ το έργο έβλεπα το καμάρι μου (Nο3 καμάρι) να σηκώνεται όρθιο και εγώ να λέω «κοίτα κοίτα» στον καημένο τον Πάνο. Προτιμάει και τα αθλητικά, τα ντοκιμαντέρ και τα κινούμενα σχέδια.

Nα το έγραφα στο «Kινηματογράφος»; Mπα, μάλλον στις αηδίες :rolleyes: H Σακίρα προτείνει την ταινία: H εποχή των παγετώνων Nο 2. Δεν έχει δει το 1 βέβαια αλλα αυτό της άρεσε πάρα πολύ!!!!!!!! Tο είδε σχεδόν όλο, καθιστή στο τραπεζάκι και σε επιφυλακή, μην και βγει τίποτα απο την τβ και το πιάσει... Που και που σηκωνόταν και έκανε σαν το Kαράτε Kιντ! Σε αργή κίνηση τα χέρια σαν ψαλίδια, όρθια, και σε αργή κίνηση κατέβαινε κιόλας :blink: Aντί να δώ το έργο έβλεπα το καμάρι μου (Nο3 καμάρι) να σηκώνεται όρθιο και εγώ να λέω «κοίτα κοίτα» στον καημένο τον Πάνο. Προτιμάει και τα αθλητικά, τα ντοκιμαντέρ και τα κινούμενα σχέδια.
:) :) :lol: Τηλεορασοπληκτη και η Σακιρα!
Λες να συμβαινει στα μαυρα?
Κι ο Βαλεντινο συνεχεια τηλεοραση βλεπει (τι αλλο να κανει αλωστε?), αλλα προτιμα σειρες οπως "Βερα στο Δεξι", "Ερωτας" κτλ... (Δεν ξερω εαν γραφω τους τιτλους σωστα γιατι δεν τα παρακολουθω...).
Δυστυχως θα αποκτησει μια υποκουλτουρα αυτος ο γατος ενω η δικια σου θα γινει σινεφιλ!

:lol::lol::lol:
Ο Σάκης προτιμά το κομπιούτερ, παρακολουθεί τον δείκτη του ποντικιού, τρίβεται πάνω του για να του δώσω σημασία και αν δεν του δώσω σημασία ξαπλώνει στο πληκτρολόγιο!

:lol::lol::lol:
Ο Σάκης προτιμά το κομπιούτερ, παρακολουθεί τον δείκτη του ποντικιού, τρίβεται πάνω του για να του δώσω σημασία και αν δεν του δώσω σημασία ξαπλώνει στο πληκτρολόγιο!

Η σαρδελα το βραδυ κοιμηθηκε πανω στο σκανερ!:blink: :blink: :blink: :bleh:

Α! τελικά είναι όλες ίδιες ε? Μόλις πάρω στα πόδια μου το lap top τσούπ! η Misty! Στρογγυλοκάθεται μπροστά στην οθόνη, πάνω στα χέρια μου! Μετά από λίγη ώρα που παθαίνω αγκύλωση και της ζητάω να κατέβει, γυρνάει με ύφος (ναι ναι με ύφος) και νιαουρίζει αρνούμενη!Σωστή;!:up:

Χτες που λετε ειπα και εγω να κατεβασω κανενα Χριστουγεννιατικο τραγουδακι. Βρηκα και ενα που λεγοταν Fynny Xmas Song-Cats Singing. ...Το κατεβασα, αναμεσα στα κλασικα ελληνικα και ξενα τραγουδια που διαλεξα. Τωρα πριν λιγο ειπα να το ακουσω. Ειναι γατες που νιαουριζουν το Αγια Νυχτα....ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!! Ναλα και Κανελος να νιαουριζουν με τις γατεςτου τραγουδιου και να κοιτανε το PC:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: νιαουυυυ νιαααρρρρρ ...και δεν ηταν και παραφωνα...Μηπως να τα στειλω σε κανενα ρεαλιτι?:hmm: :D

μικα το θελω να το βαλω και εγω στη δικια μου γατα.:)

Purina δωσε μου το μαιλ σου να στο στειλω:D Πραγματικα τρελλο γελιο...:lol:

thea_kaly@hotmail.com ευχαριστω!

καλε να σας πω τι εκανε η πατουνιτσα μου εχτες τα μεσανυχτα εσκισε μια καρεκλα απο δερματινη κοματια την εκανε

χιχι παει η καρεκλα.φοβερη η πατουνα!αλι στη καρεκλα που θα βρεθει στο δρομο της:P

Εμένα το χαζό το γατί μου, έχει ριμάξει τα μαξιλάρια από τις καρέκλες στη βεράντα. Να δω που θα κοιμάται σε λίγο που θα τα έχει διαλύσει εντελώς. Ίσως το πάρει απόφαση και κοιμάται στο σπιτάκι του. Πάντως από τότε που τον ανέβασα στο σπίτι και τον έχω τα βράδια στην βεράντα με δυσκολία κοιμάμαι. Όλο το βράδυ λυσσάει και ακούω το κουδουνάκι του μέχρι και στα όνειρά μου! :lol: :lol: :lol:
Αφού αν σταματήσει ανησυχώ και σηκώνωμαι να δω που είναι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back