Όπως λες είναι κυρία και δεν αγγίζει τίποτε,γιατί σίγουρα ξέρει ότι θα της δώσω.Πάντα τρώει από το φαί μας , αν περιέχει κρέας.Στην μπανιέρα δεν μπαίνει,αλλά παραμονεύει απ'έξω και κυνηγάει την σκιά μας.Αν ποτέ τολμήσω να το κάνω αυτό είμαι σίγουρη ότι θα μείνω νηστική. Θα φάνε ότι υπάρχει πάνω στο τραπέζι!!!
Κυρία όμως η Μαυρούλα.......![]()
εμένα πάλι ο Πέπε τώρα τελευταία, όταν κάνω μπάνιο έρχεται και μπαίνει στη μπανιέρα. Βέβαια άμα τον πιτσηλίσει καμια σταγόνα νερό ...γίνεται λούης. Αλλά καμια μέρα θα την πατήσει...![]()
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν καταλαβα αν προσπαθούσε να απαντήσει στο τηλέφωνο ή αν τον ενόχλησε!
Το άλλο σπαστικό που κάνει τελευταία είναι το εξής: κάθε βραδυ κοιμούνται και οι δυο στο μαξιλάρι μου (μη ρωτήσετε πως χωράμε...). Το πρωί όταν χτυπάει το ξυπνητήρι, αν κοιμάται ακόμα και δεν έχει ξυπνήσει και δεν έχει αρχίσει τις διαολές, μου σπρωχνει το κεφάλι και νιαουρίζει με παράπονο, σαν να μου λέει "κλείστο πια, κοιμόμαστε!!!!!"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
η Τσικι εχει υστερια με το θυροτηλεφωνο.μολις χτυπαει το κατω κουδουνι πεταγεται απο οποιο σημειο του σπιτιου και να βρισκεται και παει καθεται κατω απο το θυροτηλεφωνο.μολις ανοιξω την κατω πορτα περιμενει πισω απο την πορτα του σαλονιου να της ανοιξω για να παει να στηθει πισω απο την πορτα της εισοδου να δει ποιος θα μπει

chrisidor
Δραστήριο μέλος
,και κοιτάει με περίεργο ύφος,σαν να κοιτάει στο υπερπέραν!Μια φορά του έκανα πλάκα,χτύπησα το κουδούνι και έτρεξα μέσα στο σπίτι φουριόζα χτυπώντας δυνατά τα πόδια μου στο πάτωμα
!Αλλά ο καημενούλης δεν το άντεξε και πήγε να πάθει καρδιά από το φόβο του
.Τον έπιασε ταχυκαρδία και έμεινε κρυμμένος κάτω από το κρεβάτι μέχρι το βράδυ!Ούτε για να φάει δεν βγήκε!Πολύ στεναχωρήθηκα για τη βλακεία που έκανα και από τότε κομμένες οι πλάκες τέτοιου είδους.Οι γονείς μου πάντως ξεκαρδίστηκαν στα γέλια
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
H Σακίρα προτείνει την ταινία: H εποχή των παγετώνων Nο 2. Δεν έχει δει το 1 βέβαια αλλα αυτό της άρεσε πάρα πολύ!!!!!!!! Tο είδε σχεδόν όλο, καθιστή στο τραπεζάκι και σε επιφυλακή, μην και βγει τίποτα απο την τβ και το πιάσει... Που και που σηκωνόταν και έκανε σαν το Kαράτε Kιντ! Σε αργή κίνηση τα χέρια σαν ψαλίδια, όρθια, και σε αργή κίνηση κατέβαινε κιόλας
Aντί να δώ το έργο έβλεπα το καμάρι μου (Nο3 καμάρι) να σηκώνεται όρθιο και εγώ να λέω «κοίτα κοίτα» στον καημένο τον Πάνο. Προτιμάει και τα αθλητικά, τα ντοκιμαντέρ και τα κινούμενα σχέδια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Nα το έγραφα στο «Kινηματογράφος»; Mπα, μάλλον στις αηδίεςH Σακίρα προτείνει την ταινία: H εποχή των παγετώνων Nο 2. Δεν έχει δει το 1 βέβαια αλλα αυτό της άρεσε πάρα πολύ!!!!!!!! Tο είδε σχεδόν όλο, καθιστή στο τραπεζάκι και σε επιφυλακή, μην και βγει τίποτα απο την τβ και το πιάσει... Που και που σηκωνόταν και έκανε σαν το Kαράτε Kιντ! Σε αργή κίνηση τα χέρια σαν ψαλίδια, όρθια, και σε αργή κίνηση κατέβαινε κιόλας
Aντί να δώ το έργο έβλεπα το καμάρι μου (Nο3 καμάρι) να σηκώνεται όρθιο και εγώ να λέω «κοίτα κοίτα» στον καημένο τον Πάνο. Προτιμάει και τα αθλητικά, τα ντοκιμαντέρ και τα κινούμενα σχέδια.
Τηλεορασοπληκτη και η Σακιρα!Λες να συμβαινει στα μαυρα?
Κι ο Βαλεντινο συνεχεια τηλεοραση βλεπει (τι αλλο να κανει αλωστε?), αλλα προτιμα σειρες οπως "Βερα στο Δεξι", "Ερωτας" κτλ... (Δεν ξερω εαν γραφω τους τιτλους σωστα γιατι δεν τα παρακολουθω...).
Δυστυχως θα αποκτησει μια υποκουλτουρα αυτος ο γατος ενω η δικια σου θα γινει σινεφιλ!
anabou
Διάσημο μέλος
Nα το έγραφα στο «Kινηματογράφος»; Mπα, μάλλον στις αηδίεςH Σακίρα προτείνει την ταινία: H εποχή των παγετώνων Nο 2. Δεν έχει δει το 1 βέβαια αλλα αυτό της άρεσε πάρα πολύ!!!!!!!! Tο είδε σχεδόν όλο, καθιστή στο τραπεζάκι και σε επιφυλακή, μην και βγει τίποτα απο την τβ και το πιάσει... Που και που σηκωνόταν και έκανε σαν το Kαράτε Kιντ! Σε αργή κίνηση τα χέρια σαν ψαλίδια, όρθια, και σε αργή κίνηση κατέβαινε κιόλας
Aντί να δώ το έργο έβλεπα το καμάρι μου (Nο3 καμάρι) να σηκώνεται όρθιο και εγώ να λέω «κοίτα κοίτα» στον καημένο τον Πάνο. Προτιμάει και τα αθλητικά, τα ντοκιμαντέρ και τα κινούμενα σχέδια.

Ο Σάκης προτιμά το κομπιούτερ, παρακολουθεί τον δείκτη του ποντικιού, τρίβεται πάνω του για να του δώσω σημασία και αν δεν του δώσω σημασία ξαπλώνει στο πληκτρολόγιο!
Ο Σάκης προτιμά το κομπιούτερ, παρακολουθεί τον δείκτη του ποντικιού, τρίβεται πάνω του για να του δώσω σημασία και αν δεν του δώσω σημασία ξαπλώνει στο πληκτρολόγιο!
Η σαρδελα το βραδυ κοιμηθηκε πανω στο σκανερ!

escape
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
νιαουυυυ νιαααρρρρρ ...και δεν ηταν και παραφωνα...Μηπως να τα στειλω σε κανενα ρεαλιτι?

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
Πραγματικα τρελλο γελιο...
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αφού αν σταματήσει ανησυχώ και σηκώνωμαι να δω που είναι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool